Geçinemeyenler kulübü

Teyzelerim kayınvalidem eşimin teyzeleri arkadaşlarım öğretmen ki arkaadaslarimi salla. Teyzem kaynana eşimin teyzeleri Uzman öğretmen durumundalar. Ve boyle olmalarına rağmen 5600 alıyorlar ki kayınvalidem emekli olacak yaşlarda. 54 şuan.
Maaşını arada ben çekerim(pandemi dönemi için konuşuyorum en azından)
Bende görmedim öyle 7000 tl göreni

Şu son donemde 1 yıldır yani cok hassaslaştı. Hararetli,heyecanli bir konusma olsa tartisma var saniyor.basimiza dikiliyor. Barışın, küsmeyin kizmayin vs. Oysa alakasi yok. Çok uzatmayayim. Kafasinda olan biteni farkli yorumluyor. Alakasiz tepkiler veriyor, ben artik yoruluyorum.

Sınıf arkadaşlarından boşanmış aile çocuklarımı var ?

Ilkokul öğretmenleri 18 saaten sonrasini ek ders olarak alirlar. Yarim gun olarak degerlendirmeyin. Teneffüs yapmuyorlar ve 6 ders saati olarak geciyor,günlük.

aa bizim yan komşunun kizida tam o yaşta böyleydi.
bir gun annesi evdeyken kiz disari cikmisti sonra eve gelmis kapiyi annesi duymamis supurge sesinden.
krize girmis agliyo bizim zili caldi bende sasirdim noldu dedim, annem evdeydi ama kapiyi acmiyor dedi nasil endiseli anlatamam.
evdedir bisey olmamistir dustadie belki dur arayalim dedim kadini aradim kapiyi acti.
sonra kizi pedagogami psikologami biseye goturduler asiri endiseli kaygili olmaya basladi diye, donemsel kaybetme korkusu gibi bir sey yasiyormus.
yani o yaslarda bazi seylerin sonuclarinin neler olabilecegini anlamaya basladiklari icin boyle yazarlarmis kafalarinda.
simdi 10 yasinda falan hergun aglayarak annesini ariyordu bir ara evde arkamda biri geziyor diye
belki oyle birseydir

Okuldaki rehber öğretmenimizle tekrar konuşacağım. Onun da 2 küçük çocuğu var uzun uzun bi konuşamadık. Artik halletmem lazim. Terzi söküğünü dikemezmiş inan ona döndü deniz. Ama benim de aklimda bir seyler oluştu iyi oldu yazdigin, teşekkür ederim.

rica ederim.
kiyamam ya ne kuruyor acaba hayal dünyasinda

şey olabilir mi, belirli yaslarda erkek cocuklarinda bedensel rahatlama baslar ya erkenmi acaba
Erken diye düşünüyorum. 1 senedir çocukla sürekli dip dibe olduğumdan mı yoksa pandemiden mi bi gariplik var,anlayamıyorum. Acilen çözmeliyim

insallah gecici birseydir hemen çözülür
pandemi karekter değişikliği yaptı çocuklarda.benim kız çok sakin bir çocuktu ama son aylarda kendisini azıcık uyarsak hemen bağırıyor bize aşırı tepki veriyor.çocuğun ilk senesi okulda 1. sınıf ama acayip bir virüsle karşılaşmış.eğitim hayatı bir evde bir okulda tuhaf şekilde sürüyor belki evdeki bebeği de kıskanıyor biraz.herşey olabilir

Birden kardeşler geldi, etkilenmiştir. Virüsten de etkilendi. Okulu iple cekiyor, ama yetmiyor. Benim de tahammülsüz olduğum zamanlar oluyor..

Derin bir sessizlik coktu
Birden kardeşler geldi, etkilenmiştir. Virüsten de etkilendi. Okulu iple cekiyor, ama yetmiyor. Benim de tahammülsüz olduğum zamanlar oluyor..
çocuk yetiştirmede yüzde 80 yük annede oluyor.sen de çarpı 3 var bir de kolay değil.erkekler iş hayatları bitip eve dönünce görevleri bitmiş sayıyorlar maalesef.

çocuk yetiştirmede yüzde 80 yük annede oluyor.sen de çarpı 3 var bir de kolay değil.erkekler iş hayatları bitip eve dönünce görevleri bitmiş sayıyorlar maalesef.
Esim sağ olsun gece kalkar bakar,uyutur. Gun icinde diger islerle beraber ben de yoruluyorum. Bu saatlerde sabaha kadar oturasim geliyor,olmuyor tabi. Ortanca cok ağlayan gece uyumayan zor bir bebekti. Şimdi en fazla 3 dk oturuyor, hala aynı. Yorgunluk tavan yaptı. 2 senedir tatile gidemez olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…