Geçinemeyenler kulübü

Söyle suya sabuna dokunmadan 2 3 güne ihtiyacimiz var. Ama pimpirikliyiz.

gündüz bakabilecek aile büyüğü var mı?2 saat kendine zaman ayırsan kitap okusan nette takılsan kahveni içsen rahatlarsın sen de

gündüz bakabilecek aile büyüğü var mı?2 saat kendine zaman ayırsan kitap okusan nette takılsan kahveni içsen rahatlarsın sen de
Annem gunduz geliyor. Esim isteyken yalniz degilim, cok şükür. Ama surekli mutfaktayim. Kahvalti, meyve öğle yemegi aksam yemegi fasli derken bitmiyor..

Annem gunduz geliyor. Esim isteyken yalniz degilim, cok şükür. Ama surekli mutfaktayim. Kahvalti, meyve öğle yemegi aksam yemegi fasli derken bitmiyor..
Tempomuz cok yoğun bugun 1.5 saat uyudum acisi fazlasiyla çıktı. Ben yokken sarpa sarıyor, kanaat ettim. Üstüne ogleden sonra cocuklari parka götürüyorum..

Ben bu ay abartıp baharat bile aldim toptan. Küçük küçük anca ambalaja veriyoruz cok da sık kullaniyorum. Tavsiye ederim.
size cok rezil bir şey soyleyecegim simdi bir alisveris yaptim icinde elle tutulur 4 cesit peynir 4.5 litre yağ birde 5lik omo süt gerisi ivir zivir 800 lira tavuk et falan yok icinde

Ben bu ay abartıp baharat bile aldim toptan. Küçük küçük anca ambalaja veriyoruz cok da sık kullaniyorum. Tavsiye ederim.
bende baharatlarimi buyuk boy alirim sık kullandiklarimi.
bu toptan alisveris degildi
evde pirincim sekerim cayim falan hep vardi zaten
yikadiklarima bakiyorum sehriye,makarna puding, guaj boya, yumurta karbonat vs işte
800 lira ya cigerime oturdu vallahi bir ogun yemek uapmaya kalksam yapamam bugun ki aldiklarimla yemeklik malzeme bile yok yani

ben alisverise bir ay yuklenirim kuru gidalara obur bir ay deterjana bu ara (3.) ayda evde herseyin oldugu sadece kahvaltilik ivir zivir alisverisim olur simdiye kadar bu alisverisim hic 600 u gecmemisti
daha kuruyemis alinmadi, yemeklikler alinmadi haftalik balik ortada yok tavuk ortada yok yani faydali gida adina hic bir sey yok nerdeyse ya
allah yardimcisi olsun milletin ne diyim.

Ben de indirimde gorduklerimi iyorum temel gida,deterjan, kağıt ürünleri vs. Ama her şey ateş pahası. Allah hepimizin yardımcısı olsun

E geçen citlekciden hiç bişey almadım bişey tutmaz dedim 180 lira ödedim çıktım ben .

Gerçekten 250 gram şundan 250 gram bundan diyerek az az aliyodum 180 tuttu
Üstüne soğuk baklava aldım 120 TL tuttu bı kilosu .
Yozgat'a gittiğimde Yozgat'ta da aldım bir kilo ve 60 lira filan tuttu .üstelik güzelde biyerdi ama 60 tuttu .
Şunu demeye calisiyorum şehrine göre fiyat mi belirliyorlar acaba .

Citlekci su yol üstündeki mi? Ben bugün şoktan şoka giriyorum

Evettt yol üstündeki .
Ben uzun zamandır markete gitmiyorum. Liste yapiyorum. Aktüel takip ediyorum, intrnet siteleri ayni sekilde.. ama burda da 100 luradan aşağı tutmaz sanmıyorum. Yakinda peynir ekmek bile lükse girecek..

Ben uzun zamandır markete gitmiyorum. Liste yapiyorum. Aktüel takip ediyorum, intrnet siteleri ayni sekilde.. ama burda da 100 luradan aşağı tutmaz sanmıyorum. Yakinda peynir ekmek bile lükse girecek..
Ben darlaniyorum takip edemiyorum böyle kazık yemeye razı oluyorum

Evet biri etlik Hacıoğlu mu ne .hemen kulenin orada .

Diğeri Yozgat
Ama senin hatan burada, büyükşehirle ülkenin en küçük 20 ilinden birini kıyaslayamazsın.
Öncelikle ödedikleri kira, elektrik, su vb her şey farklı.
Hatta ham madde bile birim fiyat olarak farklı.
Ayrıca hacıoğlu neyine o parayı istemiş, bunun raconunu sıtkı usta keser, ank da ilk o yaptı ve onda bile 110 120 falan.
Neyineymiş o para

Hacıoğlu da olmayabilir adı tam bilmiyorum .
Giderken şık gördüğümüz bı dukkandi .
Yozgat hususunda haklı olabilirsin bende onu diyorum fiyatlar şehre göre değişiyor mu acaba .
Bu bizim sanssizligimiz olabilir mi diye .
Bı arkadaşım Ordu'da daha ucuza alışveriş yapmış oluyor her seferinde .

İzmir'de nereden yiyecegimizi bulamadik amaaaa. Ağam var bı soğuk baklava bulabildiğim.

Kerebicci ve soğuk baklavaci bulmam lazım İzmir'de acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…