- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.721
E tabii ki fiyatlar şehre göre değişiyor.Hacıoğlu da olmayabilir adı tam bilmiyorum .
Giderken şık gördüğümüz bı dukkandi .
Yozgat hususunda haklı olabilirsin bende onu diyorum fiyatlar şehre göre değişiyor mu acaba .
Bu bizim sanssizligimiz olabilir mi diye .
Bı arkadaşım Ordu'da daha ucuza alışveriş yapmış oluyor her seferinde .
Büyük firmalar kargoyla yollar 1 günde gelir.İzmir'de nereden yiyecegimizi bulamadik amaaaa. Ağam var bı soğuk baklava bulabildiğim.
Kerebicci ve soğuk baklavaci bulmam lazım İzmir'de acilen
şehire gerek yok kurumsal olmayan marketler bile öyle davraniyo.E geçen citlekciden hiç bişey almadım bişey tutmaz dedim 180 lira ödedim çıktım ben .
Gerçekten 250 gram şundan 250 gram bundan diyerek az az aliyodum 180 tuttu
Üstüne soğuk baklava aldım 120 TL tuttu bı kilosu .
Yozgat'a gittiğimde Yozgat'ta da aldım bir kilo ve 60 lira filan tuttu .üstelik güzelde biyerdi ama 60 tuttu .
Şunu demeye calisiyorum şehrine göre fiyat mi belirliyorlar acaba .
Soğuk baklavadaki süt olayından ötürü kargoya güvenemiyorum. Kerebici getirtebilirim bak.Büyük firmalar kargoyla yollar 1 günde gelir.
İstersen öyle sipariş verebilirsin, soğuk baklavanın cılkını çıkardılar.
Üzerine kakao ya da çikolata rendeleyen soğuk baklava diyor ürüne, halbuki alakası yok şerbet yok çünkü kendisinde.
Ama senin hatan burada, büyükşehirle ülkenin en küçük 20 ilinden birini kıyaslayamazsın.
Öncelikle ödedikleri kira, elektrik, su vb her şey farklı.
Hatta ham madde bile birim fiyat olarak farklı.
Ayrıca hacıoğlu neyine o parayı istemiş, bunun raconunu sıtkı usta keser, ank da ilk o yaptı ve onda bile 110 120 falan.
Neyineymiş o para
Offf, fena yaptın beni şuan. Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Sitkidan yiyoruz ama nacaroglu nerede hiç duymamistim .var mı bikac bayisiOfff, fena yaptın beni şuan.
Bir buradan yerim bir de nacaroğlundan, o daha hafif.
Ki baklava sevmem ben
Ank da tek çayyolunda sanırım doğuda daha ünlü bir yer.Sitkidan yiyoruz ama nacaroglu nerede hiç duymamistim .var mı bikac bayisi
Ben sizi ank da biliyordum, atıyor muyum?Magazadaki ürünlerin fiyatlari renklerinden dolayi bile fark ediyor. Şehirden şehire illa ki makas açılıyor. Ben mesela harcadığım bu suyla büyükşehirde yasayamam.ortak olmam lazim.
baya atıyosunBen sizi ank da biliyordum, atıyor muyum?
Aaa Kırıkkale miydi?baya atıyosungerci orada ankara sayilir :)
Kırıkkale'de diye biliyorum ben ama senide prenses diye biliyordum. Ortalığı karistirmayayim o yüzdenBen sizi ank da biliyordum, atıyor muyum?
evet kirikkaledeydi.Aaa Kırıkkale miydi?
Senin 1 dediğinden şüphe ederim ben aşsksksjsjKırıkkale'de diye biliyorum ben ama senide prenses diye biliyordum. Ortalığı karistirmayayim o yüzden
Deniz yarın hava çok güzel olacakmış.evet kirikkaledeydi.
bende sana ve ceyceye bunu yazacaktim biliyomusunDeniz yarın hava çok güzel olacakmış.
Eşin de evdedir, kızı dağ bayır çayır çimen gezmelere götürme planı yaptınız mı?
Bence bu saydığın rotalar çok çok aşırı kalabalık olur.bende sana ve ceyceye bunu yazacaktim biliyomusun
suan aklimin bi tarafinda annemi de alip ahlatlibelde acik hava bir kahvaltimi yapsam, yoksa eymire yuruyusemi gitsem denizde bisikletini surer hem dusuncesi dolaniyordu.
Yarın pazar yasağı yok dimi orada ?Deniz yarın hava çok güzel olacakmış.
Eşin de evdedir, kızı dağ bayır çayır çimen gezmelere götürme planı yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?