Geçinemeyenler kulübü

E tabii ki fiyatlar şehre göre değişiyor.
Aynı marka ürün değişmez sadece ama yerel dolayısıyla ekmek, süt, kira, elektrik vs hepsi değişiyor.
Bırak şehri, semte göre değişiyor yahu.
Benim kocanın ofisi etlikte, oranın pazarı bizim semtin pazarının yarısı
Atıyorum domates burada 5 tl ise orada 2,5 tur, satan aynı adam ama üzerine semt ve yol masrafı ekleniyor, kira bedeli koyuyor vs.
Ha ama 60 liraya da soğuk baklava zor yavrum, şüpheyle yaklaşırım.
Fıstığın, sütün parası belli.

İzmir'de nereden yiyecegimizi bulamadik amaaaa. Ağam var bı soğuk baklava bulabildiğim.

Kerebicci ve soğuk baklavaci bulmam lazım İzmir'de acilen
Büyük firmalar kargoyla yollar 1 günde gelir.
İstersen öyle sipariş verebilirsin, soğuk baklavanın cılkını çıkardılar.
Üzerine kakao ya da çikolata rendeleyen soğuk baklava diyor ürüne, halbuki alakası yok şerbet yok çünkü kendisinde.

şehire gerek yok kurumsal olmayan marketler bile öyle davraniyo.

Soğuk baklavadaki süt olayından ötürü kargoya güvenemiyorum. Kerebici getirtebilirim bak.
O kuru bişey nasıl olsa

Magazadaki ürünlerin fiyatlari renklerinden dolayi bile fark ediyor. Şehirden şehire illa ki makas açılıyor. Ben mesela harcadığım bu suyla büyükşehirde yasayamam. ortak olmam lazim.

Sitkidan yiyoruz ama nacaroglu nerede hiç duymamistim .var mı bikac bayisi
Ank da tek çayyolunda sanırım doğuda daha ünlü bir yer.
Birkaç kere eve yakın diye aldık, hoşuma gitti.
Geçende de başka türler söyledik eve, ank da daha üstüne bir künefe ya da kaymaklı yemedim mesela ki yemeğe düşkün insanım, illa gider tadarım.
O derece muhteşemdi.

Ay can çektireceğiz ya sus sus

Deniz yarın hava çok güzel olacakmış.
Eşin de evdedir, kızı dağ bayır çayır çimen gezmelere götürme planı yaptınız mı?
bende sana ve ceyceye bunu yazacaktim biliyomusun
suan aklimin bi tarafinda annemi de alip ahlatlibelde acik hava bir kahvaltimi yapsam, yoksa eymire yuruyusemi gitsem denizde bisikletini surer hem dusuncesi dolaniyordu.

bende sana ve ceyceye bunu yazacaktim biliyomusun
suan aklimin bi tarafinda annemi de alip ahlatlibelde acik hava bir kahvaltimi yapsam, yoksa eymire yuruyusemi gitsem denizde bisikletini surer hem dusuncesi dolaniyordu.
Bence bu saydığın rotalar çok çok aşırı kalabalık olur.
Biraz daha az bilinen, şehre uzak alanlar tercih edilmeli ya da çok büyük park bahçeler.
Yarın ayaşa gideceğiz, orada inşaat halinde bir ev var kocamın ailesinin, en azından kimse yok bahçe mahçe diye takılacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…