- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.741
Nööö.Yarın pazar yasağı yok dimi orada ?
Dur genel yasak gelmesin cunda'ya gidecektik hava güzel giderseNööö.
Haftaya gelir yasak zaten, iğne atsan yere düşmez şekilde kalabalık her yer.
Korona olmasa böyle kalabalık olmaz, öyle diyeyim
benim burdan kalkip ayaşa gitmem ankaranin bir ucundan öbur ucuna gitmem demekBence bu saydığın rotalar çok çok aşırı kalabalık olur.
Biraz daha az bilinen, şehre uzak alanlar tercih edilmeli ya da çok büyük park bahçeler.
Yarın ayaşa gideceğiz, orada inşaat halinde bir ev var kocamın ailesinin, en azından kimse yok bahçe mahçe diye takılacağız.
denizle o mesafler çok sıkıntı olur banachamallows uzaklık sıkıntı olmazsa çamkoru gölü, nallıhan kuş cenneti, kızılcahamam, çubuk karagöl, güdül falan gibi yerler daha rahat olur.
Bize çok ters oluyor, ondan cesaret edemiyoruz ama oralarda hafif kar da var şuan, manzara muntazam, hava tertemiz.
Bugün giden arkadaşlarımız bile oldu.
YaaaBen sizi ank da biliyordum, atıyor muyum?
Hahaaa. Hala burayi Ankara nın bir ilçesi sananlar var.baya atıyosungerci orada ankara sayilir :)
30 ağustos zafer parkına gidin siz.denizle o mesafler çok sıkıntı olur banayanima yiyeceklerini falan ekstra ekstra almam lazım.
herşeyi yemeyen tip olduğu için
Ben de karavanla kafayi bozdum.30 ağustos zafer parkına gidin siz.
Kalabalık ama kalabalığı anlamayacağın bir yer, ahlatlıbelden daha sakindir.
Ama yiyecek meselesi bilemedim, ben daima yanımda taşıdığım için.
Mesela yarın giderken simitçiye uğrayıp, simit açma üçgen peynir vs alacağız, evden çay ve meyve.
Bitti gitti.
Kamp sandalyesini koyabildiğimiz her yer bizim
orada oturup kahvaltimizi falan yapabilecegimiz çardak tarzi yerler varmi?30 ağustos zafer parkına gidin siz.
Kalabalık ama kalabalığı anlamayacağın bir yer, ahlatlıbelden daha sakindir.
Ama yiyecek meselesi bilemedim, ben daima yanımda taşıdığım için.
Mesela yarın giderken simitçiye uğrayıp, simit açma üçgen peynir vs alacağız, evden çay ve meyve.
Bitti gitti.
Kamp sandalyesini koyabildiğimiz her yer bizim
benim yillardir bozuk onunlaBen de karavanla kafayi bozdum.
Ben geçen ona da baktım ama sığabileceğimiz karavanlar milyon değerinde.Ben de karavanla kafayi bozdum.
Bank ve masalar var, erken giderseniz mutlaka boş yer bulursunuz.orada oturup kahvaltimizi falan yapabilecegimiz çardak tarzi yerler varmi?
Yaaa . Bizim arabamızı büyütmemiz gerek zor oluyor. Yahu araba artık yürüyen ev. Biz tek çocukla her gun bir yerde konaklayip gezerdik. O günlerimizi özledik ve bunun icin karavan şart. minibüs ve tır şoförü olmak gibi bir hayalim de vaar. Allahim ne güzel hayallerim var.benim yillardir bozuk onunla
esimin is arkadaslari var 2 sene once evlendiler.
adamin cokda yeni olmayan vito tarzi bir midibusu vardi.
icine birseyler yaptirdilar yatak olabilen koltuk bir kucuk masa tarzi biseyler.
en son gecen resim paylasmislardi bagaj kismina tek gozlu bir ocak tarzi bir sey taktirmislar.
kendi imkanlariyla biseyler yaptirdilar, diyar diyar geziyolar resmen.
her hafta sonu bi yerdeler.
bakayim bir nettenBen geçen ona da baktım ama sığabileceğimiz karavanlar milyon değerinde.
En hadi olsun diyebileceğim 700 bin falandı.
Pahalı ya çok çok hem de.
Bank ve masalar var, erken giderseniz mutlaka boş yer bulursunuz.
Hepsi birbirine en az 15 metre mesafeli, kalabalık olsa bile çevrende kimsenin olmayacağı yer.
Kocaman bir alan, araç girişi yok içeri.
Bisiklet, vb parkuru var, yürüyüş yolu var.
İlla her gittiğimizde yer bulduk biz.
Ne kadat güzel bahsettiginiz yerler. Burdan gelesim geldi. Pandemi bir bitseydiiiiiiii..Ben geçen ona da baktım ama sığabileceğimiz karavanlar milyon değerinde.
En hadi olsun diyebileceğim 700 bin falandı.
Pahalı ya çok çok hem de.
Bank ve masalar var, erken giderseniz mutlaka boş yer bulursunuz.
Hepsi birbirine en az 15 metre mesafeli, kalabalık olsa bile çevrende kimsenin olmayacağı yer.
Kocaman bir alan, araç girişi yok içeri.
Bisiklet, vb parkuru var, yürüyüş yolu var.
İlla her gittiğimizde yer bulduk biz.
Uzak değil bacım, atla gelNe kadat güzel bahsettiginiz yerler. Burdan gelesim geldi. Pandemi nir bitseydiiiiiiii..
Kalecik diyosunHahaaa. Hala burayi Ankara nın bir ilçesi sananlar var.
Burası köy malum. Sayılı yerler var. Çöplük gibi ve kalabalık ne yazık ki..Uzak değil bacım, atla gel
Gerçi sizin oralar daha sakin ve özgürdür.
Yok yook Kirikkalede yimKalecik diyosun
Halbuki küçük il, yapılaşma çok daha az.Burası köy malum. Sayılı yerler var. Çöplük gibi ve kalabalık ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?