Geçinemeyenler kulübü

Halbuki küçük il, yapılaşma çok daha az.
Dağ, tepe, doğal güzellik olması lazım, nasıl bu kadar içine edebilmişlet?
Zor olmamış. Resmen çarpık kentlesme var. Aklımin almadigi bir duzensizlik. Guzel ulkemin 4te 3unu gezdim gördüm. Böylesini görmedim.

Zor olmamış. Resmen çarpık kentlesme var. Aklımin almadigi bir duzensizlik. Guzel ulkemin 4te 3unu gezdim gördüm. Böylesini görmedim.
Belli zaten bana kırıkkale hep öyle gelir içinden geçerken bile hele o yapılan köprü podium un oradaki yahu iki araba zor sığıyo tırla kamyonla gir sığmaz onu yapan mühendis kesin kör oldu

Belli zaten bana kırıkkale hep öyle gelir içinden geçerken bile hele o yapılan köprü podium un oradaki yahu iki araba zor sığıyo tırla kamyonla gir sığmaz onu yapan mühendis kesin kör oldu
Ahahah mühendislik harikasi o köprü
Cok yakiniz oraya. Tepemize düşmezse ölmeyiz.aynen öyle iki araba sığmıyor. Tir veya kamyonla yarışırken tırsıyor insan

Ne yaparsam yapıyım tık yok canı gezme istemiş gene. Ya ben o kadar taşındım ettim başka zaman gelin kalın her hafta çağıran kadın işi görünce aramadı bile sizde gelin akşam yemeğe yoruldunuz yada oğlum al şu Bi kap yemediği götürün yeyin demedi

Ahahah mühendislik harikasi o köprü
Cok yakiniz oraya. Tepemize düşmezse ölmeyiz.aynen öyle iki araba sığmıyor. Tir veya kamyonla yarışırken tırsıyor insan
Sorma ya gerçekten her geçişimizde eşim kızar bazen sırf oraya girmemek için yahşihanın içinden geçiyoruz

ayni sehirdemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…