- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.761
Zor olmamış. Resmen çarpık kentlesme var. Aklımin almadigi bir duzensizlik. Guzel ulkemin 4te 3unu gezdim gördüm. Böylesini görmedim.Halbuki küçük il, yapılaşma çok daha az.
Dağ, tepe, doğal güzellik olması lazım, nasıl bu kadar içine edebilmişlet?
Geldimmmmm iyi akşamlar kk nün güzel bayanları
iyi aksamlar :)) test yaptin mi yineGeldimmmmm iyi akşamlar kk nün güzel bayanları
normal geldi bana diyecegim kizacak olanlar cikabilir :)Burası köy malum. Sayılı yerler var. Çöplük gibi ve kalabalık ne yazık ki..
Yaptım da gene aynı deniz ya ne silik ne koyu bakalım bugün 13iyi aksamlar :)) test yaptin mi yine
kan verseydin keşkeYaptım da gene aynı deniz ya ne silik ne koyu bakalım bugün 13
Bi çarşambaya kadar falan bekleyim diyorum tabi becerebilirsemsabah gönderirim eşimi test al diye kesin
Belli zaten bana kırıkkale hep öyle gelir içinden geçerken bile hele o yapılan köprü podium un oradaki yahu iki araba zor sığıyo tırla kamyonla gir sığmaz onu yapan mühendis kesin kör olduZor olmamış. Resmen çarpık kentlesme var. Aklımin almadigi bir duzensizlik. Guzel ulkemin 4te 3unu gezdim gördüm. Böylesini görmedim.
Demi veremem ki yarın kv geliyo ben taşınırken maşallah boyunu göstermedi ama gezme diye koşa koşaaaa geliyokan verseydin keşke
sen yine iyi dayandin
öksürDemi veremem ki yarın kv geliyo ben taşınırken maşallah boyunu göstermedi ama gezme diye koşa koşaaaa geliyo
Ahahah mühendislik harikasi o köprüBelli zaten bana kırıkkale hep öyle gelir içinden geçerken bile hele o yapılan köprü podium un oradaki yahu iki araba zor sığıyo tırla kamyonla gir sığmaz onu yapan mühendis kesin kör oldu
Ne yaparsam yapıyım tık yok canı gezme istemiş gene. Ya ben o kadar taşındım ettim başka zaman gelin kalın her hafta çağıran kadın işi görünce aramadı bile sizde gelin akşam yemeğe yoruldunuz yada oğlum al şu Bi kap yemediği götürün yeyin demedi
Sorma ya gerçekten her geçişimizde eşim kızarAhahah mühendislik harikasi o köprü
Cok yakiniz oraya. Tepemize düşmezse ölmeyiz.aynen öyle iki araba sığmıyor. Tir veya kamyonla yarışırken tırsıyor insan
Bir gün gecerken uğra o zamanSorma ya gerçekten her geçişimizde eşim kızarbazen sırf oraya girmemek için yahşihanın içinden geçiyoruz
Bir gün gecerken uğra o zaman
ayni sehirdemisinizNe yaparsam yapıyım tık yok canı gezme istemiş gene. Ya ben o kadar taşındım ettim başka zaman gelin kalın her hafta çağıran kadın işi görünce aramadı bile sizde gelin akşam yemeğe yoruldunuz yada oğlum al şu Bi kap yemediği götürün yeyin demedi
Kız sen ne diyosun 20 dkayni sehirdemisiniz
platoniğinim
Üniversitenin oralarSorma ya gerçekten her geçişimizde eşim kızarbazen sırf oraya girmemek için yahşihanın içinden geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?