- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.781
allah allahKız sen ne diyosun 20 dkgittiğimiz zaman göndermek istemez illa kalın diye her hafta çağırır bu yüzden garip geldi ya bana da
Ne diyeceksin işte. Herkes işine geldiği gibi ilk zamanlar kalmıştık ah ah aklım diyorum en azından erken anladım şimdi her hafta gitmiyorum bileallah allahneden kalacakmissiniz sanki km lerce uzaktami oturuyorsunuz anlamadim
Deme inanırımplatoniğinim
Demi şu ara hormonlar çok hassas tabiiiDeme inanırım
Bir köyümkolik daha yakaladiiiiimÜniversitenin oralar
Bak yaDemi şu ara hormonlar çok hassas tabiii
O her yeri biliyo maşallahBir köyümkolik daha yakaladiiiiim
Bir köyümkolik daha yakaladiiiiim
O her yeri biliyo maşallahbizim türbeyi falan kaldığım yeri
Fork fork sarmış her yeri hani her yerde dayısı amcası olan tiplerden gibi geliyorsun banaakrabalarım dadanmis sizin oraya .ondannnnn.
Seninle konuşurken ben Aşıkpaşa mezarlığı dedim sen türbe dedin .
Tobe tobe hep birlikte mi yatiyokar adamın türbesinde demiştim ya .
Şimdi aklıma geldikçe çok güldürüyor beni .
Spontane bı konuşma olmustu ama komik olmuş meğer.
Siz de mi kirikkalelisiniz?memleketimmmmmm
Aaa bu kirsehirdeki türbe.Fork fork sarmış her yeri hani her yerde dayısı amcası olan tiplerden gibi geliyorsun bana
türbe konusu cidden çok komikti geçen tam önünde kaza oldu Bi bayan öldü bilgi kirliliği yapıyım azcık
Allah günahlarını bağışlasıngeçen tam önünde kaza oldu Bi bayan öldü bilgi kirliliği yapıyım azcık
Kirikkaleliyim evettt.Siz de mi kirikkalelisiniz?
AhahahahAaa bu kirsehirdeki türbe.
Dayı mi nononono.Fork fork sarmış her yeri hani her yerde dayısı amcası olan tiplerden gibi geliyorsun bana
ilk zamanlar herkes evlenince ailesi ailem oldu artik modunami giriyor nedirNe diyeceksin işte. Herkes işine geldiği gibi ilk zamanlar kalmıştık ah ah aklım diyorum en azından erken anladım şimdi her hafta gitmiyorum bile
Sorma Bi sene böyle her hafta gittik bide yeni Evliyiz falan hayır neye gidiyorsun diyorum şimdi düşünüyorum da safmışımilk zamanlar herkes evlenince ailesi ailem oldu artik modunami giriyor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?