- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.801
saflık demeyelim de herkesi kendin gibi sanmak diyelimSorma Bi sene böyle her hafta gittik bide yeni Evliyiz falan hayır neye gidiyorsun diyorum şimdi düşünüyorum da safmışım
Evet o hepimizde oluyor, sonra diyoruz kiiiimaymun gözünü açtısaflık demeyelim de herkesi kendin gibi sanmak diyelim
İnmek için çok korkunç biyer aslında.Kirsehire otobusle gitmistim gençkenarkadas türbede inicem de seni indirirler dedi kaybolmam demi dedim ahahahah
Ne garip kendimi bildiğimden beri aklım erdiğinden beri öyle derler ya her sene şöyle Bi döner bakarım geçtiğim sene yaptım ne yanlıştı diye illa buluyorum bunu neden yaptım ki dediğim birsey. Bi sene bile bu kadar farkeder mi ya insandasaflık demeyelim de herkesi kendin gibi sanmak diyelim
isin enteresan tarafida gelinden bekledikleri performansi kendi kizlarini evlendirirken tam aksi yönde bekliyorlar.Evet o hepimizde oluyor, sonra diyoruz kiiiimaymun gözünü açtı
Eeekiz baska gelin baska. Onlarin kizi evlenince gelin olmuyor nedense. Damat ve oglunu da farkli görenler var.. ne yazik kiisin enteresan tarafida gelinden bekledikleri performansi kendi kizlarini evlendirirken tam aksi yönde bekliyorlar.
En iyisini ben yaptım galiba .Evet o hepimizde oluyor, sonra diyoruz kiiiimaymun gözünü açtı
Zeki insan bir baskaaa. Ay ben ne ezildim ya sonra panter emele döndümEn iyisini ben yaptım galiba .
En baştan demiştim ben, evde abin var rahat edemem diye .
Hiç yatmiyoruz biz annesigile gidince.
Başka yerde kalıyoruz
Düşündüm de ben de annen var rahat edemem demeliyim... Allahhiiim sana geliyorumEn iyisini ben yaptım galiba .
Başka yerde kalıyoruz
O yolda ilerlemek istiyorum panter hanımZeki insan bir baskaaa. Ay ben ne ezildim ya sonra panter emele döndüm
Keşke benimde kaynım falan olsaydı iyi bahane ciddenEn iyisini ben yaptım galiba .
Başka yerde kalıyoruz
ben evlendigim sene benden 5 yas kucuk gorumcem bana, yenge senin benim elimi opmen lazim bizde adet boyle demisti de baslarim oyle adete bizde oyle bir adet yok demistim.Eeekiz baska gelin baska. Onlarin kizi evlenince gelin olmuyor nedense. Damat ve oglunu da farkli görenler var.. ne yazik ki
Tadınız kacmasin insallahZeki insan bir baskaaa. Ay ben ne ezildim ya sonra panter emele döndüm
O ne kız öyle tövbe tövbe senin görümceye hiç sıcak bakmıyorum deniz nedenseben evlendigim sene benden 5 yas kucuk gorumcem bana, yenge senin benim elimi opmen lazim bizde adet boyle demisti de baslarim oyle adete bizde oyle bir adet yok demistim.
neyse sonra bu evlendi bir bayramda gorumceleriyle karsilastik bu elini uzatip merhaba falan diyo.
elini opsene gorumcenin adettendir diyince ailecek bembeyaz oldular.
bi taraflarinda adet uydurduklari icin
Yaben evlendigim sene benden 5 yas kucuk gorumcem bana, yenge senin benim elimi opmen lazim bizde adet boyle demisti de baslarim oyle adete bizde oyle bir adet yok demistim.
neyse sonra bu evlendi bir bayramda gorumceleriyle karsilastik bu elini uzatip merhaba falan diyo.
Artık hamileyim rahat edemiyorum dersin .tatlilikla halledersinKeşke benimde kaynım falan olsaydı iyi bahane cidden
azicik kafasi basmayan insan olsam öpturecekler yani ciddi ciddi utanmalarida yokYa
Harika yapmışsın.
Icimin yaglari eridi, iyi demissin.ben evlendigim sene benden 5 yas kucuk gorumcem bana, yenge senin benim elimi opmen lazim bizde adet boyle demisti de baslarim oyle adete bizde oyle bir adet yok demistim.
Birsey 40 kere dersen olurmuş ya bu yolda devamkeArtık hamileyim rahat edemiyorum dersin .tatlilikla halledersinaranız bozulmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?