- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.821
sicak bakilacak bir tarafi yok çünküO ne kız öyle tövbe tövbe senin görümceye hiç sıcak bakmıyorum deniz nedense
Çocuk doğunca çocuğu kullansaydin keşke .çocugun rutinini bozamam filan diyeDüşündüm de ben de annen var rahat edemem demeliyim... Allahhiiim sana geliyorum
Öptürünce eline ne geçecekse boş beleş insanlar dersini de güzel almışlarazicik kafasi basmayan insan olsam öpturecekler yani ciddi ciddi utanmalarida yok
Görümcelikle alakası yok ya Bi kalıba sokmayalım bunu insanlıkla alakalı sende görümceydin galiba öptürdün mü kızsicak bakilacak bir tarafi yok çünkü
normal sartlarda civık beyim afedersin diyip uzerinde durmazdim ama çok acayip anilarim var kendisiyleIcimin yaglari eridi, iyi demissin.
ne biliyim anlamadim ki hayir öpsem gidip 3 saat elini yikayacak zaten veba falan bulasmistir diye birde opmemi bekliyor sümüklüÖptürünce eline ne geçecekse boş beleş insanlar dersini de güzel almışlar
Yalnız çocuk bı erkekle bı kadının biiiip yapmasıyla oluyor biliyorsunBirsey 40 kere dersen olurmuş ya bu yolda devamke
Biiip le bitmiyo ki asıl mesele şimdi tuttu mu yerleşti mi naptıYalnız çocuk bı erkekle bı kadının biiiip yapmasıyla oluyor biliyorsunsiz o işi çoktan halletmiş duruyorsunuz
tabi canim insanlikla alakali.Görümcelikle alakası yok ya Bi kalıba sokmayalım bunu insanlıkla alakalı sende görümceydin galiba öptürdün mü kız
Tutmuştur o .Biiip le bitmiyo ki asıl mesele şimdi tuttu mu yerleşti mi naptı
Kendi sansürümüzü kendimiz yapmamız peki
Aynen öyle benim ki küçük Allahtan sesi soluğu yok şu sıralartabi canim insanlikla alakali.
ben gelinimizi vallahi ozel gunler disinda cok nadir ararim.
rahatsiz olmasin diye, aradigimda kelimemi 100 kere dusunurum ki yanlis anlasilacak ordan oraya cekilecek laf ietami olmasin diye.
hem gelin hem gorumce olunca iki taraflida idmanli oluyo insan
Nasıl oldun geçti mi gribin fork forkTutmuştur o .
Sıcacık rahat yeri bulmuş var mı rahim yatağı gibisi bee
Geçti geçti hicbiseyim kalmadı çok şükür .Nasıl oldun geçti mi gribin fork fork
Test yaptırmamıştın demiGeçti geçti hicbiseyim kalmadı çok şükür .
Ama ne yesem bı kokusu geliyor yumurta kokuyor çorba kokuyor zeytin peynir domates bile kokuyor .
Ağzımdan nefes alarak yiyorum .
Kokuya gelemiyorum bu ara hamile kadınlar gibi.
burnumda yillarca sümük varmış da bu hastalıkla birlikte sökülünce tüm kokuları alır olmuşum sanki.
Hemsireydiniz degil mi?Geçti geçti hicbiseyim kalmadı çok şükür .
Ama ne yesem bı kokusu geliyor yumurta kokuyor çorba kokuyor zeytin peynir domates bile kokuyor .
burnumda yillarca sümük varmış da bu hastalıkla birlikte sökülünce tüm kokuları alır olmuşum sanki.
ben yillarca bekledim biliyomusun abim evlensede bir ablam olsa yada gorumcem olsa siye, ben cok yalniz kaldim beraber takiliriz derdim.Aynen öyle benim ki küçük Allahtan sesi soluğu yok şu sıralar
banada oyle oldu biliyomusun.Geçti geçti hicbiseyim kalmadı çok şükür .
Korona mi .korona testi vermedimTest yaptırmamıştın demi
Aaa korona mi atlattin yoksa grip mi deniz?banada oyle oldu biliyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?