- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.841
Yaaaa Peki geçti mi bu koku hassasiyetinbanada oyle oldu biliyomusun.
Olur böyle vakalarr
bence koronaydi.Aaa korona mi atlattin yoksa grip mi deniz?
gribal o zaman geçer inşallah onlar da en kısa zamandaKorona mi .korona testi vermedim
Ama
Antikor testi yaptırmıştım koronada belli oluyor ya antikor testiyle.
Temiz çıktı
SizHemsireydiniz degil mi?
Böylesi hayırlıymış demekki deniz eski aile bağları yok pekben yillarca bekledim biliyomusun abim evlensede bir ablam olsa yada gorumcem olsa siye, ben cok yalniz kaldim beraber takiliriz derdim.
ikiside olmadı.
içimde hep ukde kaldi bu konu.
çok isterdim gercekten anlasabilinir insanlar olmalarini ben ablam olsun yada kardesim olsun diye dort gozle beklerken biri gorumce iste modunda oteki gelin iste modunda.
hayir daha bu sabah kizima hasladigim yumurtanin kokusunu aliyorum evde inanirmisin.Yaaaa Peki geçti mi bu koku hassasiyetin
Sen gebeyken çok dikkat etgribal o zaman geçer inşallah onlar da en kısa zamanda
Memnun oldum, meslektaşız.
Kaç senedir bekliyorum sağlıkla olsun da dışarı çıkmam sanırımSen gebeyken çok dikkat et
Hastalığı tedavi edemediklerinden daha ağır atlatiyorsun .
İshal bile olma kurban olam
birde tiksiniyorum ki kokuları aldıkça anlatamam.hayir daha bu sabah kizima hasladigim yumurtanin kokusunu aliyorum evde inanirmisin.
ve ben normalde keskin kokular disinda koku almam.
Olma ihtimalin?Geçti geçti hicbiseyim kalmadı çok şükür .
Ama ne yesem bı kokusu geliyor yumurta kokuyor çorba kokuyor zeytin peynir domates bile kokuyor .
Ağzımdan nefes alarak yiyorum .
Kokuya gelemiyorum bu ara hamile kadınlar gibi.
burnumda yillarca sümük varmış da bu hastalıkla birlikte sökülünce tüm kokuları alır olmuşum sanki.
Öğretmenim.
ne bileyim ya kalmadi mi yoksa bize denk gelenlermi boyle oldu anlamadimBöylesi hayırlıymış demekki deniz eski aile bağları yok pek
Hadi inşallah yanıma yoldaş mı geliyo film sankiOlma ihtimalin?
O kadar gencsinkiiiiKaç senedir bekliyorum sağlıkla olsun da dışarı çıkmam sanırım
Şıpır şıpır reglim.Olma ihtimalin?
Memnun oldum AudreyMemnun oldum, meslektaşız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?