- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.861
Bu kadar koku hassasiyeti bilemedimHadi inşallah yanıma yoldaş mı geliyo film sanki
ya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.birde tiksiniyorum ki kokuları aldıkça anlatamam.
Niye böyle olduk biz senlenoldu
Üstüne görmedir oŞıpır şıpır reglim.
K9 gibi dolanıyoruz demek ki dönem dönem hepimizBu kadar koku hassasiyeti bilemedim
Ben hamileyken ‘insan’kokusundan bile tiksindim, ve evet gerçekten insanın kokusu var, ten değil bak insan
5 ay buzdolabı açamadım, içindeki her şeyin açtığım anda ayrı ayrı kokusunu alıyordum.
Arama kurtarmaya katılsam nokta atışla bulurdum kayıbı.
Soğan keserken bulanıyor mu miden ya da salça kavururken falan?ya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.
ozellikle yumurtaya hic tahammulum kalmadi.
bugun markette sebze reyonundan gecerken bazi sebzelerin kokusunu bile aldim tiksindim yani.
Haydaaaaaaya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.
bugun markette sebze reyonundan gecerken bazi sebzelerin kokusunu bile aldim tiksindim yani.
benimde sabah bi ara midem bulandi esime yoksa hamilemiyim dedim, iman gucuylemi hamile kalacaksin napacaksin dediÜstüne görmedir o
Ben yine olamadım, dün test yaptım şükür ki negatif
Kesinlikle atmıyorum bizzat aynilari oluyor .ya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.
yok yok hamile değilim çok garantili bir korunma yontemi kullaniyorumHaydaaaaaa
Rüzgardan hamile kalan pakistanlı kıza rakip çıkarsın, olur mu olurbenimde sabah bi ara midem bulandi esime yoksa hamilemiyim dedim, iman gucuylemi hamile kalacaksin napacaksin dedi
kiz neremize taktilar acabaKesinlikle atmıyorum bizzat aynilari oluyor .
Tuhaf.cipi senle bana taktılar heralde önce
Benim bulanıyoooooSoğan keserken bulanıyor mu miden ya da salça kavururken falan?
aaa gecen gece saat 2 civari balkona ciktigimda ruzgarin boyle iliklerimden gectigini hissettim resmen.Rüzgardan hamile kalan pakistanlı kıza rakip çıkarsın, olur mu olur
Sen bir test yap, demedi deme.Benim bulanıyooooo
Audrey biz senle kollarımızı bağlayıp, seyre geçelimÇocuk istemem, ikinciyi düşünmem diyenler... teker teker geliin
Sen polikistik sendromlu olabilir misin acaba ?Üstüne görmedir o
Ben yine olamadım, dün test yaptım şükür ki negatif
yok benim derdim yumurta, salatalik, muz su ya musluk suyu bile kokuyoSoğan keserken bulanıyor mu miden ya da salça kavururken falan?
Pırasa kusturacakti beniSen bir test yap, demedi deme.
Soğan ve salçaya hamileliğin ilk döneminde dayanılamıyor, ilk haftalarda.
Bu çoğu kadın için böyle, sıcak yemekler için de geçerli.
Dün gece tlc de hız trenine binip, oranın tuvaletinde doğuran kadını izledim.Sen polikistik sendromlu olabilir misin acaba ?
Gecikmeler oluyor hep .
Üstüne görme diyemeyeceğim kadar yoğun oluyor ama olur mu dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?