Geçinemeyenler kulübü

yok benim derdim yumurta, salatalik, muz su ya musluk suyu bile kokuyo
Musluk suyu kokuyor zaten.
Ben normalde koku takıntılıyımdır, aşırı hassasım.
Hamilelikte dayanılmaz bir haldeydi, kapalı hiçbir mekana giremedim.
Aralık ocak ayında arabada camdan dışarı kafamı çıkarıp gidebiliyordum.
Yarısı gitti ama yine de kaldı işte, zor bir şey koku hassasiyeti.
Her tatilimizde bir ağaç dibine kusarım illa ki domuz eti ya da balık kokusundan.

Ay domuz eti demişken eski sevgilim yabancıydı domuz eti yiyordu .
Domuz tereyağı filan mı ne varmış öyle birşey söylerdi çok güzel çok güzel diye.
Adam onu yediği zaman bı hafta iğrenç bı kokusu olurdu adamın yoldan geçerken bile.

Domuz eti böyle bişey mi ya .hep merak etmiştim niye böyle oluyor bu çocuk bunu yeyince diye .

benim aldigim koku sayisi cok sinirlidir hassas oldugum yani, daha oncede yazmistim regl olan bayani bilirim, birde kanser hastalarinin yaninda duramam, ayak kokusunu alirim.
onun disinda yanimda afedersin dışkila almazdin yani.

ya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.
ozellikle yumurtaya hic tahammulum kalmadi.
bugun markette sebze reyonundan gecerken bazi sebzelerin kokusunu bile aldim tiksindim yani.
Allahım Allahım hadi dün de sormuştum denize kardeş falan fork fork la sende inşallah amin

Tövbe estf, seven nasıl seviyor anlamıyorum ama bırak yemeyi, pişen restoranın içine giremedim.
Yunan adalarından birkaçının her bir yerciğine kustum mesela kokudan.
Başka yerlerde uyarıyordum asla domuz etine temas eden bir şeyle almayın yemeği ya da aynı tava ve ızgarada pişirmeyin diye çünkü gerçekten geçiyor.
Yanık yağ, sirke kokusu üzerine bozuk et kokusu düşün. Çöp kokusunu yeğelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…