- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.881
Ay gece gece ne güldürdünüz yaaaaaa gecen gece saat 2 civari balkona ciktigimda ruzgarin boyle iliklerimden gectigini hissettim resmen.
meger yerlesiyormus hemi
bende 4 5 damla olmustu.Sen polikistik sendromlu olabilir misin acaba ?
Gecikmeler oluyor hep .
Üstüne görme diyemeyeceğim kadar yoğun oluyorumm adetimi ama olur mu dersin ?
Rüzgar bile iliklerini titretiyor kadının.Ay gece gece ne güldürdünüz yaaa
Musluk suyu kokuyor zaten.yok benim derdim yumurta, salatalik, muz su ya musluk suyu bile kokuyo
burada benimi alintilayacaktin acabaÇocuk istemem, ikinciyi düşünmem diyenler... teker teker geliin
bugün bir ara denizi kiskandirayim diye yanina yattim, denizde icerde nutella kasikliyo bu aradaRüzgar bile iliklerini titretiyor kadının.
Kocasina gelince -dokunma Mahmut !
Kocana üzülüyorum, şaka değilbugün bir ara denizi kiskandirayim diye yanina yattim, denizde icerde nutella kasikliyo bu arada
aman iffetimi zor kurtardim valla deniz yetisti imdadima
Ay domuz eti demişken eski sevgilim yabancıydı domuz eti yiyordu .Musluk suyu kokuyor zaten.
Ben normalde koku takıntılıyımdır, aşırı hassasım.
Hamilelikte dayanılmaz bir haldeydi, kapalı hiçbir mekana giremedim.
Aralık ocak ayında arabada camdan dışarı kafamı çıkarıp gidebiliyordum.
Yarısı gitti ama yine de kaldı işte, zor bir şey koku hassasiyeti.
Her tatilimizde bir ağaç dibine kusarım illa ki domuz eti ya da balık kokusundan.
aa hamile misin yoksa?yok benim derdim yumurta, salatalik, muz su ya musluk suyu bile kokuyo
benim aldigim koku sayisi cok sinirlidir hassas oldugum yani, daha oncede yazmistim regl olan bayani bilirim, birde kanser hastalarinin yaninda duramam, ayak kokusunu alirim.Musluk suyu kokuyor zaten.
Ben normalde koku takıntılıyımdır, aşırı hassasım.
Hamilelikte dayanılmaz bir haldeydi, kapalı hiçbir mekana giremedim.
Aralık ocak ayında arabada camdan dışarı kafamı çıkarıp gidebiliyordum.
Yarısı gitti ama yine de kaldı işte, zor bir şey koku hassasiyeti.
Her tatilimizde bir ağaç dibine kusarım illa ki domuz eti ya da balık kokusundan.
Allahım Allahım hadi dün de sormuştum denize kardeş falan fork fork la sende inşallah aminya ben kaç gundur durup durup koku alıp öğüruyorum resmen baska turlu anlatamayacagim yani.
ozellikle yumurtaya hic tahammulum kalmadi.
bugun markette sebze reyonundan gecerken bazi sebzelerin kokusunu bile aldim tiksindim yani.
Nerelerdesiiin??aa hamile misin yoksa?
valla ceycey sanirim gecen aksam balkondaki ruzgarda biseyler oldu amaaa hamile misin yoksa?
Keşke kurtaramasaymişsin .bugün bir ara denizi kiskandirayim diye yanina yattim, denizde icerde nutella kasikliyo bu arada
aman iffetimi zor kurtardim valla deniz yetisti imdadima
brc canim sen bilmiyormusun benim hamile kalmam imkansizAllahım Allahım hadi dün de sormuştum denize kardeş falan fork fork la sende inşallah amin
yok canim ben almayim kalsinKeşke kurtaramasaymişsin .
Offff
Tövbe estf, seven nasıl seviyor anlamıyorum ama bırak yemeyi, pişen restoranın içine giremedim.Ay domuz eti demişken eski sevgilim yabancıydı domuz eti yiyordu .
Domuz tereyağı filan mı ne varmış öyle birşey söylerdi çok güzel çok güzel diye.
Adam onu yediği zaman bı hafta iğrenç bı kokusu olurdu adamın yoldan geçerken bile.
Domuz eti böyle bişey mi ya .hep merak etmiştim niye böyle oluyor bu çocuk bunu yeyince diye .
bdv de kadın haklarını savunuyordum.bir de çocuğu madde bağımlısı bir üyenin konusu var.ona çok çok üzüldümNerelerdesiiin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?