- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.901
Tuplerini baglatan bile kalıyorbrc canim sen bilmiyormusun benim hamile kalmam imkansiz
Senin kız yuzunden bu garibanın(eş kişisinin) yüzü gülür müyok canim ben almayim kalsin
yok kiz mincikladi beni utanmazKocana üzülüyorum, şaka değil
Gösterip de elletmemek resmen bu.
Attım yine olsa yine atarım çocuk korkulacak birsey değil hem bana yoldaş olun istiyorum aaaaaaaaa
çocuk rüzgardan yanii peküüü.doğunca adını fırtına koyarsın.havalı bir isimvalla ceycey sanirim gecen aksam balkondaki ruzgarda biseyler oldu ama
iste onlar kalir neden baglatiyorlar cunku sevisiyorlarTuplerini baglatan bile kalıyor
Kesin bu ben olurum ahahahahaTuplerini baglatan bile kalıyor
Aa garantisi var mı arkadaşım Rabbim ol der olurbrc canim sen bilmiyormusun benim hamile kalmam imkansiz
yok ruzgarin oglu koyacagimçocuk rüzgardan yanii peküüü.doğunca adını fırtına koyarsın.havalı bir isim
Attım yine olsa yine atarım çocuk korkulacak birsey değil hem bana yoldaş olun istiyorum aaaaaaaaa
yavrucum yok yok icraat yokAa garantisi var mı arkadaşım Rabbim ol der olurkendimi bıraktım sizi düşünüyorum bak nasıl olur ki diye
ben kalmam artık.siz ne haliniz varsa görün kızlarTuplerini baglatan bile kalıyor
o belli olmaz annem 5 6 senedir menapozdaydi ara ara bir iki damla kanamasi olurdu, dr a gitti bende o ara tedavi goruyorum dr anneme dogursan dogurursun şuan demistiben kalmam artık.siz ne haliniz varsa görün kızlar
Hayırlısıyla ben de adım adım menopoza giriyorum zannımca, yaşasın hayatben kalmam artık.siz ne haliniz varsa görün kızlar
neyyyyyyyy?o belli olmaz annem 5 6 senedir menapozdaydi ara ara bir iki damla kanamasi olurdu, dr a gitti bende o ara tedavi goruyorum dr anneme dogursan dogurursun şuan demisti
sen cokta guvenme bir 5 sene
Belki eşinin oturduğu klozete oturmuşsundur bilmedenyavrucum yok yok icraat yok
Tövbe tövbeeyavru kedi alsam ? Sayılır mi
Niye korktun, fışırdaşıyor musunuz?neyyyyyyyy?
o yaşta ne menapozu ayol.ben kullandığım ağır ilaçlardan girdim 3 4 ay önce.amerikan ilaçları çohhhh etkili oldu çohhhhhHayırlısıyla ben de adım adım menopoza giriyorum zannımca, yaşasın hayat
valla burda huniyle hamile kalan vajinusmusu okudu bu gozlerBelki eşinin oturduğu klozete oturmuşsundur bilmedenbu kulaklar neler duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?