- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.921
Ahahahahvalla burda huniyle hamile kalan vajinusmusu okudu bu gozler
Erken menopoz diye bir şey var hele günümüzde 30 yaşa kadar indi.o yaşta ne menapozu ayol.ben kullandığım ağır ilaçlardan girdim 3 4 ay önce.amerikan ilaçları çohhhh etkili oldu çohhhhh
ahahaha burda bize +18 konusunca şşt susun diyip ortaliktan kaybolunca ben size diyordum bu ceycey dayanamayip panter emele bagliyor diye inanmadiniz banaNiye korktun, fışırdaşıyor musunuz?
Gerçi önce icazet alıyordur senden enişte onaylı imzalı falan
öyle bir konu vardı bdv de.konu sahibi bekar ve baba evindeydi ama acaba wc de banyodan hamilemiyim diye tırs tırs tırsıyordu.neler okudu bu gözler nelerrrBelki eşinin oturduğu klozete oturmuşsundur bilmedenbu kulaklar neler duydu
bir tane daha menapoza girsemde kurtuldam diyen gordu bu gozlerErken menopoz diye bir şey var hele günümüzde 30 yaşa kadar indi.
Ay inşallah ya darısı başıma
menapoz sağlık konusu.+18 le halaa işim olmaz.ben yatırım topiklerinde para peşindeyimmm.coin işine gireceğimahahaha burda bize +18 konusunca şşt susun diyip ortaliktan kaybolunca ben size diyordum bu ceycey dayanamayip panter emele bagliyor diye inanmadiniz banabak nasi kemiriyo tirnaklari simdi
Ondan dedim ya zatenöyle bir konu vardı bdv de.konu sahibi bekar ve baba evindeydi ama acaba wc de banyodan hamilemiyim diye tırs tırs tırsıyordu.neler okudu bu gözler nelerrr
Seneler önce 100 liralık alsam da dursa demiştim.menapoz sağlık konusu.+18 le halaa işim olmaz.ben yatırım topiklerinde para peşindeyimmm.coin işine gireceğim
yiter gayri memleketin altin elmas rezervlerini elinde tutuyo resmen hatun ya.menapoz sağlık konusu.+18 le halaa işim olmaz.ben yatırım topiklerinde para peşindeyimmm.coin işine gireceğim
Alalım mı 100 liralık, dursun mu kenarda?bizim bibi coin uzmanı oldu.valla yakında köşeyi dönecek demedi demeyin.ben de ona çıraklık yapıyorum.hocam bibi yaşaa varolll diye
sorma.o kadar zenginim ki kızı kolejde okutacak para bulamıyorumm.kiracılarım ölü taklidi yapıyorlar.seneye de devlete talimm yaniiyiter gayri memleketin altin elmas rezervlerini elinde tutuyo resmen hatun ya.
bir sürü çeşidi var.öyle al at olmuyor ki devamlı takip gerekiyor.bibi ye sor uzmanı oAlalım mı 100 liralık, dursun mu kenarda?
Polatlı ted 16 bin bacım, yolla kızısorma.o kadar zenginim ki kızı kolejde okutacak para bulamıyorumm.kiracılarım ölü taklidi yapıyorlar.seneye de devlete talimm yanii
para bulamazsin tabi kuruş bulsan coin aliyosun anacimsorma.o kadar zenginim ki kızı kolejde okutacak para bulamıyorumm.kiracılarım ölü taklidi yapıyorlar.seneye de devlete talimm yanii
dur durrr 100 tl mi?bunu atlamışımmm100 tl ile yatırım haaa.inandım film aramızdaki en fakir kadın sensinnAlalım mı 100 liralık, dursun mu kenarda?
ciddi mi?yarından itibaren ev arayayım oradanPolatlı ted 16 bin bacım, yolla kızı
100 ü bulmam için de kocadan para almam lazım.dur durrr 100 tl mi?bunu atlamışımmm100 tl ile yatırım haaa.inandım film aramızdaki en fakir kadın sensinn
Valla, şaka değil.ciddi mi?yarından itibaren ev arayayım oradan
Evet biliyorum onu.. eşinden çekti simdi cocuguyla uğraşıyor..bir de çocuğu madde bağımlısı bir üyenin konusu var.ona çok çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?