- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.941
coin hiç almadım daha.öğrenmeye çalııyorum.yok ne ödemesi adamlar karınlarını zor doyuruyor.ben yıllık alıyordum mayıs sonu doluyor o da ödeyemezse seyreyle cümbüşü.okul sorunu olmasa geçinir gideriz çok şükür ama okullar ayda 4.5 5 istiyorlarpara bulamazsin tabi kuruş bulsan coin aliyosun anacim
kiracilar toplumu odeyecekler ilerde ?
yoksa kaldimi o is
olsun adı ted ya cv de havalı durur.yollayayım ben kızıValla, şaka değil.
Baktık biz güldük hatta iki ted arası uçuruma.
Ama devlet özelliklerine niye para verelim dedik, o derece bir ted kendisi
ne iş yapiyorlarda pandemi bu kadar etkiledi onlari ?coin hiç almadım daha.öğrenmeye çalııyorum.yok ne ödemesi adamlar karınlarını zor doyuruyor.ben yıllık alıyordum mayıs sonu doluyor o da ödeyemezse seyreyle cümbüşü.okul sorunu olmasa geçinir gideriz çok şükür ama okullar ayda 4.5 5 istiyorlar
çocuk güvercin almaya gideceğim diyor babası gerçek kuş sanmış aldırmamış bile.şifre halbuki o dayımda bir dosyada görmüştüm yıllar önce.güvercin satıcısı da maalesef madde satan demekEvet biliyorum onu.. eşinden çekti simdi cocuguyla uğraşıyor..
Denizcim, bizim banka kiracıları var.ne iş yapiyorlarda pandemi bu kadar etkiledi onlari ?
60 yaşa kadar indi işte.ya kizlar bu arada aşılardan ne haber?
hic ses cikmiyor kaldi öyle
güzellik merkezi ve pastane.benim kiracı emlakçı o idare diyordur diye düşünüyorum.pastalar bozulup bozulup çöpe gidiyormuş.görümcemler aynı şehirde o doğruladı.lazere cilt bakımına kim gider ayolkırmızı bölge tokatta?ordan da para yok yaniine iş yapiyorlarda pandemi bu kadar etkiledi onlari ?
Okudum dün konuyu. Okur okumaz işkillendim. Anne baba olarak hep tetikte olmalari gerek.. yabana atmaya gelmezzzçocuk güvercin almaya gideceğim diyor babası gerçek kuş sanmış aldırmamış bile.şifre halbuki o dayımda bir dosyada görmüştüm yıllar önce.güvercin satıcısı da maalesef madde satan demek
aşı falan yok dedi eczacımız bugün.ya kizlar bu arada aşılardan ne haber?
hic ses cikmiyor kaldi öyle
banka nasil kirasini ödeyemez ya ?Denizcim, bizim banka kiracıları var.
Onlar bile ödemiyor, yarı ödedi ve 3 senedir zam yapılmak bir kenara, sürekli kira indirimi alıyorlar.
Daha 3 gün önce gitti, çıkmakla tehdit ettiler 2 bin daha indirildi kira.
Banka yahu bu ama maalesef kiralar alınamıyor, hiçbir yerden...
ben çevremde hiç görmedim kullanan.ama çoğalmış galiba gençler arasında çok üzücüOkudum dün konuyu. Okur okumaz işkillendim. Anne baba olarak hep tetikte olmalari gerek.. yabana atmaya gelmezzz
Ayy 3 oğlum var, kaşıntı tuttu beni. Allahim sen koru.ben çevremde hiç görmedim kullanan.ama çoğalmış galiba gençler arasında çok üzücü
Lisede arkadaslarim vardi oooy neydi yaa.ben çevremde hiç görmedim kullanan.ama çoğalmış galiba gençler arasında çok üzücü
banka ödemiyorsa bizim beklememiz zaten imkansızmış.borsa var ama malum şahıs bir konuşmaya başlıyor hergün ekran kıpkırmızıya dönüyor.geliri olmayanlar ne yapıyor pandemi de hiçç bilmiyorum çok zorDenizcim, bizim banka kiracıları var.
Onlar bile ödemiyor, yarı ödedi ve 3 senedir zam yapılmak bir kenara, sürekli kira indirimi alıyorlar.
Daha 3 gün önce gitti, çıkmakla tehdit ettiler 2 bin daha indirildi kira.
Banka yahu bu ama maalesef kiralar alınamıyor, hiçbir yerden...
yazik ya insanlaragüzellik merkezi ve pastane.benim kiracı emlakçı o idare diyordur diye düşünüyorum.pastalar bozulup bozulup çöpe gidiyormuş.görümcemler aynı şehirde o doğruladı.lazere cilt bakımına kim gider ayolkırmızı bölge tokatta?ordan da para yok yanii
Şöyle oluyormuş.banka nasil kirasini ödeyemez ya ?
bakkal degilki bu dukkanim kapandi desin yada cafe.
içim urperiyor ya siz boyle cogalmis diyince, allah iyi insanlarla karsilastirsin colugumuzu cocugumuzu.ben çevremde hiç görmedim kullanan.ama çoğalmış galiba gençler arasında çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?