Geçinemeyenler kulübü

para bulamazsin tabi kuruş bulsan coin aliyosun anacim
kiracilar toplumu odeyecekler ilerde ?
yoksa kaldimi o is
coin hiç almadım daha.öğrenmeye çalııyorum.yok ne ödemesi adamlar karınlarını zor doyuruyor.ben yıllık alıyordum mayıs sonu doluyor o da ödeyemezse seyreyle cümbüşü.okul sorunu olmasa geçinir gideriz çok şükür ama okullar ayda 4.5 5 istiyorlar

ne iş yapiyorlarda pandemi bu kadar etkiledi onlari ?

Evet biliyorum onu.. eşinden çekti simdi cocuguyla uğraşıyor..
çocuk güvercin almaya gideceğim diyor babası gerçek kuş sanmış aldırmamış bile.şifre halbuki o dayımda bir dosyada görmüştüm yıllar önce.güvercin satıcısı da maalesef madde satan demek

Denizcim, bizim banka kiracıları var.
Onlar bile ödemiyor, yarı ödedi ve 3 senedir zam yapılmak bir kenara, sürekli kira indirimi alıyorlar.
Daha 3 gün önce gitti, çıkmakla tehdit ettiler 2 bin daha indirildi kira.
Banka yahu bu ama maalesef kiralar alınamıyor, hiçbir yerden...

ya kizlar bu arada aşılardan ne haber?
hic ses cikmiyor kaldi öyle

güzellik merkezi ve pastane.benim kiracı emlakçı o idare diyordur diye düşünüyorum.pastalar bozulup bozulup çöpe gidiyormuş.görümcemler aynı şehirde o doğruladı.lazere cilt bakımına kim gider ayolkırmızı bölge tokatta?ordan da para yok yanii

Okudum dün konuyu. Okur okumaz işkillendim. Anne baba olarak hep tetikte olmalari gerek.. yabana atmaya gelmezzz

banka nasil kirasini ödeyemez ya ?
bakkal degilki bu dukkanim kapandi desin yada cafe.

banka ödemiyorsa bizim beklememiz zaten imkansızmış.borsa var ama malum şahıs bir konuşmaya başlıyor hergün ekran kıpkırmızıya dönüyor.geliri olmayanlar ne yapıyor pandemi de hiçç bilmiyorum çok zor

yazik ya insanlara pandemi bitince cok acayip bir sabaha uyanacagiz sanirim.
tanidik bildik bir tek yer kalmayacak sanki

banka nasil kirasini ödeyemez ya ?
bakkal degilki bu dukkanim kapandi desin yada cafe.
Şöyle oluyormuş.
Her bankanın bölge müdürlüğü, belirli bütçe ayırıyormuş ve banka şubeleri onlarla kendini döndürüp, en yüksek karı getirip, döner sermaye sistemiyle elinde para kalmasına gayret ediyormuş.
Atıyorum şubeye giderler için 300 bin ödeniyor, çalışan maaşları, her türlü fatura, ihtiyaç vs dahil.
Müdür de bunu en aza halletmek istiyor.
Şöyle diyeyim, 2015 te aldığımız kirayı, şuan hiçbir yerden alamıyoruz hatta yarısına veriyoruz.

Bu arada mal bizim değil, biz ilgilendiğimiz için öyle konuşuyorum, kp in malı da tüm işleri, meseleleri kocamda.
Yanlış anlaşılma olmasın

ben çevremde hiç görmedim kullanan.ama çoğalmış galiba gençler arasında çok üzücü
içim urperiyor ya siz boyle cogalmis diyince, allah iyi insanlarla karsilastirsin colugumuzu cocugumuzu.
bizim karsidaki koye istisnasiz her hafta operasyon yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…