- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.961
masrafları kıstı herkes.sadece mutfak faturalar zorunlu harcamalar yapıyoruz.oturma odama koltuk alacaktım erteledim borca girmeyeyim diye gene.basit bir süpürgenin taksidi bile 358 tl 12 ay ödenecek.hayat çok pahalıyazik ya insanlarapandemi bitince cok acayip bir sabaha uyanacagiz sanirim.
tanidik bildik bir tek yer kalmayacak sanki
yatmadimi geri vecihi :)Az önce ortancadan ses geldi. Bir gittim.park yatagin kisa kenarina çıkmış kollarini a açmış bu da bizim.kucuk uçak. Gözümüz aydin. Ben nasil zapt edecegim yaa.
Ortanca hala park yatakta yatıyorda iyi, benim veletler 8 aylıktan itibaren normal büyüyebilen beşiklerden beyin üstü atlarlardıAz önce ortancadan ses geldi. Bir gittim.park yatagin kisa kenarina çıkmış kollarini a açmış bu da bizim.kucuk uçak. Gözümüz aydin. Ben nasil zapt edecegim yaa.
sen pazartesi git bankanın kasasına el koyŞöyle oluyormuş.
Her bankanın bölge müdürlüğü, belirli bütçe ayırıyormuş ve banka şubeleri onlarla kendini döndürüp, en yüksek karı getirip, döner sermaye sistemiyle elinde para kalmasına gayret ediyormuş.
Atıyorum şubeye giderler için 300 bin ödeniyor, çalışan maaşları, her türlü fatura, ihtiyaç vs dahil.
Müdür de bunu en aza halletmek istiyor.
Şöyle diyeyim, 2015 te aldığımız kirayı, şuan hiçbir yerden alamıyoruz hatta yarısına veriyoruz.
Bu arada mal bizim değil, biz ilgilendiğimiz için öyle konuşuyorum, kp in malı da tüm işleri, meseleleri kocamda.
Yanlış anlaşılma olmasın
benimde elden taksitlerim vardi onlar bitiyodu 2 3 aya baska biseyler alacaktim vazgectim.masrafları kıstı herkes.sadece mutfak faturalar zorunlu harcamalar yapıyoruz.oturma odama koltuk alacaktım erteledim borca girmeyeyim diye gene.basit bir süpürgenin taksidi bile 358 tl 12 ay ödenecek.hayat çok pahalı
Vecihi pışpışlanmaya alışkın uyutamadim babası halletti. 3 numaranin yatmasini bekliyoreee.yatmadimi geri vecihi :)
Az gitmedim birkaçınasen pazartesi git bankanın kasasına el koy
harcama paran artarsa da altın al 2 3 aya korkunç yükselecek çünkübenimde elden taksitlerim vardi onlar bitiyodu 2 3 aya baska biseyler alacaktim vazgectim.
daha kotu gunler gorecegiz sanirim.
evde gezip napiyor kiYatakta yatiyordu gece kalkip evde geziyor. Küçüğün yatagina yatirdim ki gezinmesin. E bu uçuyooor
ayy ne neşeli ev maşallah diyeyimmmVecihi pışpışlanmaya alışkın uyutamadim babası halletti. 3 numaranin yatmasini bekliyoreee.
Valla bu da cok ama cok fena. Kapiyi kapatmaya calisiyorum mesela hemen elini kolunu ayağını uzatiyor. Kendini incitmiyor ve deli gibi bağırıyor. Acayip çılgın.Ortanca hala park yatakta yatıyorda iyi, benim veletler 8 aylıktan itibaren normal büyüyebilen beşiklerden beyin üstü atlarlardı
Çok feci deniz.benimde elden taksitlerim vardi onlar bitiyodu 2 3 aya baska biseyler alacaktim vazgectim.
daha kotu gunler gorecegiz sanirim.
bankaları bankacıları pek sevmem.babam da bankacıydı ha ha ha.iş bankası çalışanıydıAz gitmedim birkaçına
Zorunlu sigorta, hesap açılımı vs yapıyorlar, dönem dönem kota doldurmak için bizi kullanıyorlar işlem yaptı gösteriyorlar
Bana söz düşse dehlemiştim çoktan, piyasa düşürmeyi bırak malın değerini yedi bitirdi pislik paragözler.
Buyrun yatıya beklerizz.ayy ne neşeli ev maşallah diyeyimmm
altin yukselecek iyi guzel ama, bir yandan da bizim maaş eriyor.harcama paran artarsa da altın al 2 3 aya korkunç yükselecek çünkü
film bugün kızılaydan geçtik arabayla.Mine mağazası var bilirsin 30 40 yıldır aynı yerdedir.kiralık yazmış camlarına çok üzücüÇok feci deniz.
Bugün akşam dışarıda yemekteydik, çukurambarda doğru düzgün yer kalmamış.
Koç kulelerinde safi lokantası bile çekmiş gitmiş, kapanmış dükkan.
allah alllahVecihi pışpışlanmaya alışkın uyutamadim babası halletti. 3 numaranin yatmasini bekliyoreee.
yatırım yapıyoruz diye kendimizi kandırıyoruz işte napalım.başka ne gelir ki elimizden?3 kuruş bari köşede dursun diyoruz daha kötü zamanlar içinaltin yukselecek iyi guzel ama, bir yandan da bizim maaş eriyor.
yani bugun aldigim altini yukseldiginde bozup yetisemedigim masraflara harcayacagim cunku onlarda yukselmis oluyor.
para dondermek amac yatirim falan hak getire yani.
İlkokul mezuniyet elbisemi oradan 10 taksitle almıştık.film bugün kızılaydan geçtik arabayla.Mine mağazası var bilirsin 30 40 yıldır aynı yerdedir.kiralık yazmış camlarına çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?