Geçinemeyenler kulübü

yazik ya insanlara pandemi bitince cok acayip bir sabaha uyanacagiz sanirim.
tanidik bildik bir tek yer kalmayacak sanki
masrafları kıstı herkes.sadece mutfak faturalar zorunlu harcamalar yapıyoruz.oturma odama koltuk alacaktım erteledim borca girmeyeyim diye gene.basit bir süpürgenin taksidi bile 358 tl 12 ay ödenecek.hayat çok pahalı

Az önce ortancadan ses geldi. Bir gittim.park yatagin kisa kenarina çıkmış kollarini a açmış bu da bizim.kucuk uçak. Gözümüz aydin. Ben nasil zapt edecegim yaa.
Ortanca hala park yatakta yatıyorda iyi, benim veletler 8 aylıktan itibaren normal büyüyebilen beşiklerden beyin üstü atlarlardı

sen pazartesi git bankanın kasasına el koy

masrafları kıstı herkes.sadece mutfak faturalar zorunlu harcamalar yapıyoruz.oturma odama koltuk alacaktım erteledim borca girmeyeyim diye gene.basit bir süpürgenin taksidi bile 358 tl 12 ay ödenecek.hayat çok pahalı
benimde elden taksitlerim vardi onlar bitiyodu 2 3 aya baska biseyler alacaktim vazgectim.
daha kotu gunler gorecegiz sanirim.

sen pazartesi git bankanın kasasına el koy
Az gitmedim birkaçına
Zorunlu sigorta, hesap açılımı vs yapıyorlar, dönem dönem kota doldurmak için bizi kullanıyorlar işlem yaptı gösteriyorlar
Bana söz düşse dehlemiştim çoktan, piyasa düşürmeyi bırak malın değerini yedi bitirdi pislik paragözler.

Ortanca hala park yatakta yatıyorda iyi, benim veletler 8 aylıktan itibaren normal büyüyebilen beşiklerden beyin üstü atlarlardı
Valla bu da cok ama cok fena. Kapiyi kapatmaya calisiyorum mesela hemen elini kolunu ayağını uzatiyor. Kendini incitmiyor ve deli gibi bağırıyor. Acayip çılgın.

benimde elden taksitlerim vardi onlar bitiyodu 2 3 aya baska biseyler alacaktim vazgectim.
daha kotu gunler gorecegiz sanirim.
Çok feci deniz.
Bugün akşam dışarıda yemekteydik, çukurambarda doğru düzgün yer kalmamış.
Koç kulelerinde safi lokantası bile çekmiş gitmiş, kapanmış dükkan.

bankaları bankacıları pek sevmem.babam da bankacıydı ha ha ha.iş bankası çalışanıydı

harcama paran artarsa da altın al 2 3 aya korkunç yükselecek çünkü
altin yukselecek iyi guzel ama, bir yandan da bizim maaş eriyor.
yani bugun aldigim altini yukseldiginde bozup yetisemedigim masraflara harcayacagim cunku onlarda yukselmis oluyor.
para dondermek amac yatirim falan hak getire yani.

Çok feci deniz.
Bugün akşam dışarıda yemekteydik, çukurambarda doğru düzgün yer kalmamış.
Koç kulelerinde safi lokantası bile çekmiş gitmiş, kapanmış dükkan.
film bugün kızılaydan geçtik arabayla.Mine mağazası var bilirsin 30 40 yıldır aynı yerdedir.kiralık yazmış camlarına çok üzücü

altin yukselecek iyi guzel ama, bir yandan da bizim maaş eriyor.
yani bugun aldigim altini yukseldiginde bozup yetisemedigim masraflara harcayacagim cunku onlarda yukselmis oluyor.
para dondermek amac yatirim falan hak getire yani.
yatırım yapıyoruz diye kendimizi kandırıyoruz işte napalım.başka ne gelir ki elimizden?3 kuruş bari köşede dursun diyoruz daha kötü zamanlar için

film bugün kızılaydan geçtik arabayla.Mine mağazası var bilirsin 30 40 yıldır aynı yerdedir.kiralık yazmış camlarına çok üzücü
İlkokul mezuniyet elbisemi oradan 10 taksitle almıştık.
Vay be yılların minesi, o da mı gitmiş...
Ne duruyor ki yerinde, sahibi zengin olan işletme duruyor sadece, oradan geleceğe ihtiyacı olmayan.
Diğer tüm işletmeler yandı bitti kül oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…