- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.981
Hakkaten değişik. Geziyor yaaa. Pıt pıt pıt gecenin sessizliginde ayak seslerini duyuyoruz. Icerse süt veriyoruz, uyuyor. Gece bekçisi mübarek. 1 numara 4 yasina kadar inmeyi dahi denemedi park yataktan. Ranzaya ilk cikarken korktu bile. O da ayri bir değişikevde gezip napiyor kiallah allah bu cocuklar ne degisik ya
ya ne olacak boyle gercekten aklim kesmiyor.Çok feci deniz.
Bugün akşam dışarıda yemekteydik, çukurambarda doğru düzgün yer kalmamış.
Koç kulelerinde safi lokantası bile çekmiş gitmiş, kapanmış dükkan.
Ben de 250 tl mi tabağa yatırayım, kırar kırar yeriz.yatırım yapıyoruz diye kendimizi kandırıyoruz işte napalım.başka ne gelir ki elimizden?3 kuruş bari köşede dursun diyoruz daha kötü zamanlar için
Popo deyince aklıma geldiallah alllah
beniizda poposuna vurdurarak uyuyor
Ayy cok uzuldum ya. Böyle köklü yerler bile gitmiş öyle mi??? Buyuduk ya salgına rağmenfilm bugün kızılaydan geçtik arabayla.Mine mağazası var bilirsin 30 40 yıldır aynı yerdedir.kiralık yazmış camlarına çok üzücü
mine gideli çok oldu ya.İlkokul mezuniyet elbisemi oradan 10 taksitle almıştık.
Vay be yılların minesi, o da mı gitmiş...
Ne duruyor ki yerinde, sahibi zengin olan işletme duruyor sadece, oradan geleceğe ihtiyacı olmayan.
Diğer tüm işletmeler yandı bitti kül oldu.
Senin bebeler maşallah uslu ya.Hakkaten değişik. Geziyor yaaa. Pıt pıt pıt gecenin sessizliginde ayak seslerini duyuyoruz. Icerse süt veriyoruz, uyuyor. Gece bekçisi mübarek. 1 numara 4 yasina kadar inmeyi dahi denemedi park yataktan. Ranzaya ilk cikarken korktu bile. O da ayri bir değişik
yok geceleride bezli değil.Popo deyince aklıma geldi
Geceleri bezli mi
lazimlik diyordun da o gunduzdur diye dusundum
senin bulunduğun şehirde teyzem oturmuştu audrey.ben pek sevmemiştim ara ara gidip kaldığımda.öyle gösterişli aşırı makyajlı dekolteli bir kız olmamama rağmen çarşıda erkekler süzerek bakıyordu ayol orda.umarım değişmiştir artıkAyy cok uzuldum ya. Böyle köklü yerler bile gitmiş öyle mi??? Buyuduk ya salgına rağmen
Benim iki numara radikal. Iki aylikken o da dönüyordu defalarca gece emzirirken düşürdüm kendimden gecmistim uykusuzluktan. Ama akillanmadim bi tane daha yptimSenin bebeler maşallah uslu ya.
Bak benimkiler iki aylık, yanlış yazmadım tam iki aylıkken koltuktan düşmeyi becerdiler çünkü dönmeye başladılar.
5 aylıkken anne yanı beşikten atladılar, 7 8 aylıkken de normal korumalı yatak ve mama sandalyesinden uçtular.
Tabii evde her şeyi değiştirdik, montessoriye döndük
benim kiz 8 9 aylikti sanirim daha yurumuyordu besikten hop atladi bir geceHakkaten değişik. Geziyor yaaa. Pıt pıt pıt gecenin sessizliginde ayak seslerini duyuyoruz. Icerse süt veriyoruz, uyuyor. Gece bekçisi mübarek. 1 numara 4 yasina kadar inmeyi dahi denemedi park yataktan. Ranzaya ilk cikarken korktu bile. O da ayri bir değişik
para biriktirmeye başla bol bol.bdv de okuduklarım ölçüsünde gelinler bilenzikk çok olmazsa kaynanalarının dedikodusunu yapıyorlar hemen.az yeseydi de kolumu doldursaydı diyorlar ha ha haBenim iki numara radikal. Iki aylikken o da dönüyordu defalarca gece emzirirken düşürdüm kendimden gecmistim uykusuzluktan. Ama akillanmadim bi tane daha yptim
Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.benim kiz 8 9 aylikti sanirim daha yurumuyordu besikten hop atladi bir gece
park yatak aldik bir sabah baktik emekleyerek bizim odaya gelmis fermuari acmis icerden aradaki bosluga parmagini takip
ama geceleri uyanmaz uyansada gezmez.
Yok bacım hala aynı. Ben de biraz unlu birine benzerimsenin bulunduğun şehirde teyzem oturmuştu audrey.ben pek sevmemiştim ara ara gidip kaldığımda.öyle gösterişli aşırı makyajlı dekolteli bir kız olmamama rağmen çarşıda erkekler süzerek bakıyordu ayol orda.umarım değişmiştir artık
Ahahahah gelinlerim de bana benzerse vay halimeeeeepara biriktirmeye başla bol bol.bdv de okuduklarım ölçüsünde gelinler bilenzikk çok olmazsa kaynanalarının dedikodusunu yapıyorlar hemen.az yeseydi de kolumu doldursaydı diyorlar ha ha ha
aman bizimkiler buyuyene kadar biter o adetlerpara biriktirmeye başla bol bol.bdv de okuduklarım ölçüsünde gelinler bilenzikk çok olmazsa kaynanalarının dedikodusunu yapıyorlar hemen.az yeseydi de kolumu doldursaydı diyorlar ha ha ha
ben 15 yaşında falandım teyzemle çarşıya gitmiştik 44 kilo kuru bir şeydim.üstümde kot tişört.adamın biri geçerken bana :etekkk giy etekkk dedi.ondan sonra teyzemi fazla ziyarete gitmedim o derecede korkmuşumYok bacım hala aynı. Ben de biraz unlu birine benzerimsifir makyajla omuz attilar yaaa. Sevmiyorum burayi.
Bende bitmez, setleri hazır diyorumaman bizimkiler buyuyene kadar biter o adetler
Cok değişik bir kültür hakim. Yazmak istemiyorum.ben 15 yaşında falandım teyzemle çarşıya gitmiştik 44 kilo kuru bir şeydim.üstümde kot tişört.adamın biri geçerken bana :etekkk giy etekkk dedi.ondan sonra teyzemi fazla ziyarete gitmedim o derecede korkmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?