Geçinemeyenler kulübü

evde gezip napiyor ki allah allah bu cocuklar ne degisik ya
Hakkaten değişik. Geziyor yaaa. Pıt pıt pıt gecenin sessizliginde ayak seslerini duyuyoruz. Icerse süt veriyoruz, uyuyor. Gece bekçisi mübarek. 1 numara 4 yasina kadar inmeyi dahi denemedi park yataktan. Ranzaya ilk cikarken korktu bile. O da ayri bir değişik

Çok feci deniz.
Bugün akşam dışarıda yemekteydik, çukurambarda doğru düzgün yer kalmamış.
Koç kulelerinde safi lokantası bile çekmiş gitmiş, kapanmış dükkan.
ya ne olacak boyle gercekten aklim kesmiyor.
bu kadar kapanan yerin işsizi ne yapiyor?
is bulma ihtimalleri bile yok şuan.
yakinda millet parasizliktan var olani alamayip bir birinin elindekini calacak heralde.
raflarda urun bol ama alim gucu yok gibi bir sey olacak heralde.

mine gideli çok oldu ya.
ben kizilayda calisirken 3 5 bina yukarimizdaydi zaten son demlerini oynuyordu.
annem hep oradan alirdi kendine biseyler fahiş fiyatlari vardi ciddi anlamda.

Senin bebeler maşallah uslu ya.
Bak benimkiler iki aylık, yanlış yazmadım tam iki aylıkken koltuktan düşmeyi becerdiler çünkü dönmeye başladılar.
5 aylıkken anne yanı beşikten atladılar, 7 8 aylıkken de normal korumalı yatak ve mama sandalyesinden uçtular.
Tabii evde her şeyi değiştirdik, montessoriye döndük

Ayy cok uzuldum ya. Böyle köklü yerler bile gitmiş öyle mi??? Buyuduk ya salgına rağmen
senin bulunduğun şehirde teyzem oturmuştu audrey.ben pek sevmemiştim ara ara gidip kaldığımda.öyle gösterişli aşırı makyajlı dekolteli bir kız olmamama rağmen çarşıda erkekler süzerek bakıyordu ayol orda.umarım değişmiştir artık

Benim iki numara radikal. Iki aylikken o da dönüyordu defalarca gece emzirirken düşürdüm kendimden gecmistim uykusuzluktan. Ama akillanmadim bi tane daha yptim

benim kiz 8 9 aylikti sanirim daha yurumuyordu besikten hop atladi bir gece
park yatak aldik bir sabah baktik emekleyerek bizim odaya gelmis fermuari acmis icerden aradaki bosluga parmagini takip
ama geceleri uyanmaz uyansada gezmez.

Benim iki numara radikal. Iki aylikken o da dönüyordu defalarca gece emzirirken düşürdüm kendimden gecmistim uykusuzluktan. Ama akillanmadim bi tane daha yptim
para biriktirmeye başla bol bol.bdv de okuduklarım ölçüsünde gelinler bilenzikk çok olmazsa kaynanalarının dedikodusunu yapıyorlar hemen.az yeseydi de kolumu doldursaydı diyorlar ha ha ha

benim kiz 8 9 aylikti sanirim daha yurumuyordu besikten hop atladi bir gece
park yatak aldik bir sabah baktik emekleyerek bizim odaya gelmis fermuari acmis icerden aradaki bosluga parmagini takip
ama geceleri uyanmaz uyansada gezmez.
Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.
Oturma odası kapısının arkasında uyurken buldum, gece 3 tü.
Orada yere yatmış, uyumuş

Yok bacım hala aynı. Ben de biraz unlu birine benzerim sifir makyajla omuz attilar yaaa. Sevmiyorum burayi.

para biriktirmeye başla bol bol.bdv de okuduklarım ölçüsünde gelinler bilenzikk çok olmazsa kaynanalarının dedikodusunu yapıyorlar hemen.az yeseydi de kolumu doldursaydı diyorlar ha ha ha
Ahahahah gelinlerim de bana benzerse vay halimeeeee

Yok bacım hala aynı. Ben de biraz unlu birine benzerim sifir makyajla omuz attilar yaaa. Sevmiyorum burayi.
ben 15 yaşında falandım teyzemle çarşıya gitmiştik 44 kilo kuru bir şeydim.üstümde kot tişört.adamın biri geçerken bana :etekkk giy etekkk dedi.ondan sonra teyzemi fazla ziyarete gitmedim o derecede korkmuşum

Cok değişik bir kültür hakim. Yazmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…