- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.001
ahahaha abim oyleydi biliyomusun.Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.
Oturma odası kapısının arkasında uyurken buldum, gece 3 tü.
Orada yere yatmış, uyumuş
süslü bakımlı takı sever bir kadınsın anlaşıldıAhahahah gelinlerim de bana benzerse vay halimeeeee
Giyerim,takiyi severim,bakimi da severim. Pandemi bitince pijilerimi cikaricam sözsüslü bakımlı takı sever bir kadınsın anlaşıldı
Benimkiler uyurken bile sabit duramıyor anacım, 1 haftalık bebeydi o yatağın içinde bile 4 dönerlerdi.ahahaha abim oyleydi biliyomusun.
10 11 yasindaydi annem her sabah kalkar baska bi yerde bulurdu abimi.
gece kalkio uyku sersemi kapi arkalarinami cisini kakasini yapmadi neler neler. isin zor valla
ne nazi kizBende bitmez, setleri hazır diyorum
Düşün benimkilerden birini diyorum, biz göremeyiz ama onlar zengin olur diyorum, sen hala naz niyaz...
ben de manevi halayım bana da iyi davran deniz yoksa kızı almayız bakne nazi kizverdim gitti nerde bulacak oyle dedesi olan adami set hazirlayan kaynanayi
kizi verdim ama buyugemi kucugemi bilemedim
buyuk favorim yakısıklı
kucuk de capkin koktum ondan
abim yillarca cekti biliyomusun o huyunun eziyetini ve en son ne oldu biliyomusun ayni senin gibi gece yasayan gunduz yatan bir tip oldu.Benimkiler uyurken bile sabit duramıyor anacım, 1 haftalık bebeydi o yatağın içinde bile 4 dönerlerdi.
Şimdi de 3 ayrı oda gezmeden sabah uyanamıyorlar.
Ben bilmem, istediğin seninne nazi kizverdim gitti nerde bulacak oyle dedesi olan adami set hazirlayan kaynanayi
kizi verdim ama buyugemi kucugemi bilemedim
buyuk favorim yakısıklı
kucuk de capkin koktum ondan
Bende 1.5 yaşımda besikten koltuğa inmişim. Ordan diş Kapiyi açmışım ve evden çıkıp kapıyı kapatmışım. Kapi sesin3 uyanmis bizimkiler. Bi bakmislar ben yatakta yokum. Kapiyi açmışlar, orda öylece dikiliyorum. Allahn korumus. Saka gibi ama gerçek. Kapilari hep kilitliyoruz,pencereleri de.Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.
Oturma odası kapısının arkasında uyurken buldum, gece 3 tü.
Orada yere yatmış, uyumuş
bakımlı kadın severim.net.comGiyerim,takiyi severim,bakimi da severim. Pandemi bitince pijilerimi cikaricam söz
hala olarak bir tam tur takarsin artikben de manevi halayım bana da iyi davran deniz yoksa kızı almayız bak
anaaaaa.çocukları başından atmak için türkan şorayın filmi gibi 3 5 yaşında evlendirecek.film senden korkulurBen bilmem, istediğin senin
Evime gelseler kovarım ama söyleyeyim, ayda 1 dışarıda görüşürüz yeter.
Sen onlarla yaşarsın istersen, hayatta gıkımı çıkarmam.
Şimdiden eğitmek ister misin damadı, istediğin gibi?
ben kucukken sivasta bir komsumuzun 2 3 yasinda kizina oyle araba carpti.Bende 1.5 yaşımda besikten koltuğa inmişim. Ordan diş Kapiyi açmışım ve evden çıkıp kapıyı kapatmışım. Kapi sesin3 uyanmis bizimkiler. Bi bakmislar ben yatakta yokum. Kapiyi açmışlar, orda öylece dikiliyorum. Allahn korumus. Saka gibi ama gerçek. Kapilari hep kilitliyoruz,pencereleri de.
Ayyy kurtulamadi yani kizcagizben kucukken sivasta bir komsumuzun 2 3 yasinda kizina oyle araba carpti.
hic unutmam onu annesi babasi uyurken evden yola cikmis.
ozaman oyle cok arabada yoktu sivasta olacagi varmis heralde.
Tabii çok tehlikeli.Bende 1.5 yaşımda besikten koltuğa inmişim. Ordan diş Kapiyi açmışım ve evden çıkıp kapıyı kapatmışım. Kapi sesin3 uyanmis bizimkiler. Bi bakmislar ben yatakta yokum. Kapiyi açmışlar, orda öylece dikiliyorum. Allahn korumus. Saka gibi ama gerçek. Kapilari hep kilitliyoruz,pencereleri de.
allahim ideal kaynanaBen bilmem, istediğin senin
Evime gelseler kovarım ama söyleyeyim, ayda 1 dışarıda görüşürüz yeter.
Sen onlarla yaşarsın istersen, hayatta gıkımı çıkarmam.
Şimdiden eğitmek ister misin damadı, istediğin gibi?
Çocuk damat kavramı olacak bu ülkedeanaaaaa.çocukları başından atmak için türkan şorayın filmi gibi 3 5 yaşında evlendirecek.film senden korkulur
ben 11 yaşındayken mahalle arkadaşımın kız kardeşine kamyon çarpmış vefat etmişti 6 yaşında.o kadar etkilenmişim ki kızım 9.5 yaşında asansöre bile tek bindirmiyorum.bahçeye de bensiz göndermiyorum.ben kucukken sivasta bir komsumuzun 2 3 yasinda kizina oyle araba carpti.
hic unutmam onu annesi babasi uyurken evden yola cikmis.
ozaman oyle cok arabada yoktu sivasta olacagi varmis heralde.
yok kurtulamadi.Ayyy kurtulamadi yani kizcagiz
O yaştan sonra bir de gelin mi besleyeceğim, olduallahim ideal kaynanaişte bu gelmeyin diyen kaynana candir
yok ben kimseyle yaşamam valla.
bebelerine falanda bakmam kusura bakmasinlar.
biz senle bruch yapacagiz onlarda naparsa yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?