- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.021
reality programlarında gözün bantlı işteeeee bu anne o anneee diye seni ifşalarlar demedi demeÇocuk damat kavramı olacak bu ülkede
Ben de tedbirliyim. Ben zor uzaniyorum tezgahin ustundekilere vs. Surekli takip etmek zor, tedbir her zaman iyidir. Ben de lojmanda büyüdüm. O rahatliktan mıdır nedir kapi kilitli değilmiş. Hatirliyorum da kapilarimiz yazin ozellikle ardina kadar acik ve anahtarlari üstündeydi hep.Tabii çok tehlikeli.
Bizim tüm camlar ve balkon kapısı çocuk kilitli, dış kapı yukarıdan kilitlidir.
Odalarda anahtar bulunmaz, tehlikeli şeyler 2 metre yani uzanarak alacağımız yerdedir.
Ben de 2 yaşıma az kala, annemi evde uyutup kaçmışım, ayağım du mazgalına sıkışmış, asfaltın ortasında bayılmışım.
Allahtan lojman çocuğuyum da bir asker bulup getirmiş, azğım burnum kan içindeymiş niyeyse.
Çocuklarım bana benziyor resmen../
Aynısını ablamın oğlu yapmıştı .Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.
Oturma odası kapısının arkasında uyurken buldum, gece 3 tü.
Orada yere yatmış, uyumuş
Benim beraber paten sürdüğüm arkadaşım öldü.ben 11 yaşındayken mahalle arkadaşımın kız kardeşine kamyon çarpmış vefat etmişti 6 yaşında.o kadar etkilenmişim ki kızım 9.5 yaşında asansöre bile tek bindirmiyorum.bahçeye de bensiz göndermiyorum.
daha gecen sene bizim sitede 3 yasinda bir cocuk ablasina emanetken asansore binip garaj katinda dusup kafasini yarip orda oylece bayilip kalmisti.ben 11 yaşındayken mahalle arkadaşımın kız kardeşine kamyon çarpmış vefat etmişti 6 yaşında.o kadar etkilenmişim ki kızım 9.5 yaşında asansöre bile tek bindirmiyorum.bahçeye de bensiz göndermiyorum.
Ah bu cocuk travmalarimiz, panik atagimin sebebi..ben 11 yaşındayken mahalle arkadaşımın kız kardeşine kamyon çarpmış vefat etmişti 6 yaşında.o kadar etkilenmişim ki kızım 9.5 yaşında asansöre bile tek bindirmiyorum.bahçeye de bensiz göndermiyorum.
Benimki de öyle diyor, soğuk orası diyeAynısını ablamın oğlu yapmıştı .
Ara tara çocuk yok gecenin körü.
Çocuk bir buçuk yaşında yok bile .
bacağı yüksek koltuklar var ya
Altına Vileda süpürge herşey rahatça giren .
Onun altına girmis yatmış uyuo.oyle bulduk .
Sebep çocuğum ?
Çünkü yatağı sicakmis orası sogukmus
Yaa evet ben de bu düşüncedeyim. Bazen bdv de falan konulari okuyunca acaba burfa bahsedilen kimin karısı ya da kocası belki de ikisi de kendi açısından yazıyor konuyu diye düşünüyorum...daha gecen sene bizim sitede 3 yasinda bir cocuk ablasina emanetken asansore binip garaj katinda dusup kafasini yarip orda oylece bayilip kalmisti.
ablasi oyuna dalmis yoklugunu belki yarim saat daha farketmese cocuk kan kaybindan giderdi kim bilir.
bende denizi bahcede bile gozumden ayirmam.
surekli gozumle takip ederim.
84 daire yuzlerce cesit insan var.
herkes iyi niyetliyse bu kadar kotuluk nereden geliyor kafasindayim.
uzun bir surede yalniz birakmayi dusunmuyorum
92 yaşındaki kadına bile tecavüz edilen ülkede ben her şeyden korkarım vallaYaa evet ben de bu düşüncedeyim. Bazen bdv de falan konulari okuyunca acaba burfa bahsedilen kimin karısı ya da kocası belki de ikisi de kendi açısından yazıyor konuyu diye düşünüyorum...
ahahahahaBenimki de öyle diyor, soğuk orası diye
Geçen uyudu zannediyoruz, kocam çay almaya mutfağa girdi bir çığlık attı...
Oğlan yemek masası altına yatmış, orada uyuyor.
Valla bir gün aklımızı kaçıracağız.
Gece uyanıp cama yapışıp izliyor falan, sigara içerken bir dönüyorum camda yarı baygın, ruhumu teslim edeceğim bir gece
ya minicik çocuklar92 yaşındaki kadına bile tecavüz edilen ülkede ben her şeyden korkarım valla
komşuya kızıp çocuklarını öldüren psikopatlarda aramızda maalesefya minicik çocuklar
Sorma. Her seyden.. manyak oldum ya. Manyagim ben92 yaşındaki kadına bile tecavüz edilen ülkede ben her şeyden korkarım valla
yaa bugunmuydu dunmuydu bir haber okudum okulda ogluyla kavga eden iki ortaokul cocugunu vurmus bir adamkomşuya kızıp çocuklarını öldüren psikopatlarda aramızda maalesef
Aklım gidiyor amaahahahahaay cok guldum şu son sahneye
gruba attinAklım gidiyor ama
Düzenlerim süre dolmadan.gruba attin
yaaaAklım gidiyor ama
resimde ne var yahuu.yüzü bile seçilmeyen minicik bir bebe.Düzenlerim süre dolmadan.
olsun yinede sıkıntı yaresimde ne var yahuu.yüzü bile seçilmeyen minicik bir bebe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?