Geçinemeyenler kulübü

Ben de tedbirliyim. Ben zor uzaniyorum tezgahin ustundekilere vs. Surekli takip etmek zor, tedbir her zaman iyidir. Ben de lojmanda büyüdüm. O rahatliktan mıdır nedir kapi kilitli değilmiş. Hatirliyorum da kapilarimiz yazin ozellikle ardina kadar acik ve anahtarlari üstündeydi hep.

Benim büyük sıpa geçen gece evde kayboldu, aklımı aldı.
Oturma odası kapısının arkasında uyurken buldum, gece 3 tü.
Orada yere yatmış, uyumuş
Aynısını ablamın oğlu yapmıştı .
Ara tara çocuk yok gecenin körü.
Çocuk bir buçuk yaşında yok bile .
bacağı yüksek koltuklar var ya
Altına Vileda süpürge herşey rahatça giren .

Onun altına girmis yatmış uyuo.oyle bulduk .

Sebep çocuğum ?
Çünkü yatağı sicakmis orası sogukmus

Benim beraber paten sürdüğüm arkadaşım öldü.
5 6 yaşında yokuştan kayıyorduk, o düştü sakatlandı.
Ambulans cart curt, ameliyatta kaybettik.
Şimdi düşünüyorum da ne büyük travma, hayatımdaki ilk kayıp ve görgü tanığıyım mı diyim, suç ortağı mıyım, belli değil...

daha gecen sene bizim sitede 3 yasinda bir cocuk ablasina emanetken asansore binip garaj katinda dusup kafasini yarip orda oylece bayilip kalmisti.
ablasi oyuna dalmis yoklugunu belki yarim saat daha farketmese cocuk kan kaybindan giderdi kim bilir.
bende denizi bahcede bile gozumden ayirmam.
surekli gozumle takip ederim.
84 daire yuzlerce cesit insan var.
herkes iyi niyetliyse bu kadar kotuluk nereden geliyor kafasindayim.
uzun bir surede yalniz birakmayi dusunmuyorum

Ah bu cocuk travmalarimiz, panik atagimin sebebi..

Benimki de öyle diyor, soğuk orası diye
Geçen uyudu zannediyoruz, kocam çay almaya mutfağa girdi bir çığlık attı...
Oğlan yemek masası altına yatmış, orada uyuyor.
Valla bir gün aklımızı kaçıracağız.
Gece uyanıp cama yapışıp izliyor falan, sigara içerken bir dönüyorum camda yarı baygın, ruhumu teslim edeceğim bir gece

Yaa evet ben de bu düşüncedeyim. Bazen bdv de falan konulari okuyunca acaba burfa bahsedilen kimin karısı ya da kocası belki de ikisi de kendi açısından yazıyor konuyu diye düşünüyorum...

Yaa evet ben de bu düşüncedeyim. Bazen bdv de falan konulari okuyunca acaba burfa bahsedilen kimin karısı ya da kocası belki de ikisi de kendi açısından yazıyor konuyu diye düşünüyorum...
92 yaşındaki kadına bile tecavüz edilen ülkede ben her şeyden korkarım valla

ahahahaha ay cok guldum şu son sahneye

komşuya kızıp çocuklarını öldüren psikopatlarda aramızda maalesef
yaa bugunmuydu dunmuydu bir haber okudum okulda ogluyla kavga eden iki ortaokul cocugunu vurmus bir adam
bizim zamanimiz da herkes kendi cocugunun kulagini cekerdi.
simdi kimse kendi cocuguna toz kondurmuyor.
birde sey okumustum ana okulumuydu kresmiydi 2 cocuk biri kapiyi gozetliyo oteki arkadasini bir sekilde boguyordu sanirim uyku saatinde kimse odada yokken
içimde aklimda almiyo ya benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…