- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.041
Gece 2 3 de arkanı dönüp şunu görünce gülemiyorsun, salavat getiriyorsunyaaaama ben yerim yaaa vallahi cok gulerim boyle bisey olsa
bende korkardim ama kriz sebebi ya çocugun şu haliGece 2 3 de arkanı dönüp şunu görünce gülemiyorsun, salavat getiriyorsun
Ya ben de cok korkarim, esim abartiyorsun der. Gece bi ses duysam aklim cikar. Cocuklar gezinirken, aglarken aklim.cikiyorGece 2 3 de arkanı dönüp şunu görünce gülemiyorsun, salavat getiriyorsun
Goremedik yaagruba attin
acayip bisey kacirdinGoremedik yaa
Ama yaaaaaacayip bisey kacirdin
durup durup istemsiz guluyorum ya
Bir şey yok, yamuk cama yapışık surat.Ama yaaaaa
Aaaaa.Bir şey yok, yamuk cama yapışık surat.
Kim bilir ne kadar uyudu öyle...
Biz de telefonu unutup dönmüşüz balayindan. Adamlar da bize yollamıştı. Çok şaşırmıştık. Allah iyilerle karşılaştırsın .chamallows powerbank ı tatilde unuttum dedim ya, adam bulmuş yarın kargoluyor.
Ben ise aldım yeni ve kullanmaya başladım.
Üç kuruş paramla aldığım malın geri dönme sevincini mi yaşayayım yoksa gitti diye ikincisini alışıma mı
Nasil uyuyabilmiş ya? Ayakta uyumak bu. Cok sasirdim vallaBir şey yok, yamuk cama yapışık surat.
Kim bilir ne kadar uyudu öyle...
Biz telefonu unutsak eminim, farkettiğimiz an geri dönerdik almayaBiz de telefonu unutup dönmüşüz balayindan. Adamlar da bize yollamıştı. Çok şaşırmıştık. Allah iyilerle karşılaştırsın .
iki tane power bankkim oldu diye sevin bencechamallows powerbank ı tatilde unuttum dedim ya, adam bulmuş yarın kargoluyor.
Ben ise aldım yeni ve kullanmaya başladım.
Üç kuruş paramla aldığım malın geri dönme sevincini mi yaşayayım yoksa gitti diye ikincisini alışıma mı
Benimkiler öyle, çeşit çeşit uyuma stilleri var.Nasil uyuyabilmiş ya? Ayakta uyumak bu. Cok sasirdim valla
Ahahahahaahshya ben balkonda sigara icip o resine gulerken denizin cisim geldi diye kalkip balkona gelmesi
filmdelisi nasil sevip ozendiysem allah al sana dedi resmen
Ben de sürekli bu soruyu soruyorum. Ama cevabım tuhaf değiliz her şey gereksiz pahalı.devlet 4 kişinin asgari mutfak masrafını açlık sınırını yani 2500 civarı belirlemiş.ama bazı k.k kadınları bu para çokkk müsrifsiniz diye yırtınıyor.pandemi öncesi 3000 di mutfak masrafım.şimdi işte okulda yemek yiyen yok 4000 e çıktı valla.biz mi tuhafız anlamadım ki?
Ahahahahaahsh
Karma is real
Ayda 650 tl nin mutfak masrafına rahatça yettiğini yazan oldu haftaiçi şaştım kaldım. Şöyle yazsa anlardım:650 tl ile geçinmek zorundayım bu aralar herşeyden kısarak harcıyorum en ucuzlarını sağlıksız da olsa mecbur alıyorum deseydi herkes saygı duyardı. Ama ayyy 3000 tl mutfak masrafı mı olur restorant mı işletiyorsunuzu okuyunca da ben deliriyorum.Ben de sürekli bu soruyu soruyorum. Ama cevabım tuhaf değiliz her şey gereksiz pahalı.
alkol ve sigara gibi günlük gider kalemimiz yok, hazı gıda bile almayız. 3 kişilik bi aileyiz. En az 2500 tl mutfak giderimiz var. Ki salçaya yağa yeşilliğe para ödemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?