Geçinemeyenler kulübü

chamallows powerbank ı tatilde unuttum dedim ya, adam bulmuş yarın kargoluyor.
Ben ise aldım yeni ve kullanmaya başladım.
Üç kuruş paramla aldığım malın geri dönme sevincini mi yaşayayım yoksa gitti diye ikincisini alışıma mı

Biz de telefonu unutup dönmüşüz balayindan. Adamlar da bize yollamıştı. Çok şaşırmıştık. Allah iyilerle karşılaştırsın .

Biz de telefonu unutup dönmüşüz balayindan. Adamlar da bize yollamıştı. Çok şaşırmıştık. Allah iyilerle karşılaştırsın .
Biz telefonu unutsak eminim, farkettiğimiz an geri dönerdik almaya
Kocamın malı aşırı kıymetlidir, powerbank benimdi, ondan önemsemedi.
Öyle çok pahalı da bir şey değil ama gerçekten iyilerle karşılaştık.
Ev temizlendi, üzerine başka misafir girdi, adam öyle buldu.
Kenara kaldırdılar demek.
Bir de adamın şifonyer aynasını kırdık daha doğrusu kedi girdi eve, onu kovalarken o kırdı ama tek kelime etmedi adam.

iki tane power bankkim oldu diye sevin bence

Ben de sürekli bu soruyu soruyorum. Ama cevabım tuhaf değiliz her şey gereksiz pahalı.
alkol ve sigara gibi günlük gider kalemimiz yok, hazı gıda bile almayız. 3 kişilik bi aileyiz. En az 2500 tl mutfak giderimiz var. Ki salçaya yağa yeşilliğe para ödemiyoruz.

Ayda 650 tl nin mutfak masrafına rahatça yettiğini yazan oldu haftaiçi şaştım kaldım. Şöyle yazsa anlardım:650 tl ile geçinmek zorundayım bu aralar herşeyden kısarak harcıyorum en ucuzlarını sağlıksız da olsa mecbur alıyorum deseydi herkes saygı duyardı. Ama ayyy 3000 tl mutfak masrafı mı olur restorant mı işletiyorsunuzu okuyunca da ben deliriyorum.

Kizlar boynum,sirtim ellerimde agrilar var. Sinir sıkışması galiba. Uyusma,karincalanma ve kavrama güçlüğü yaşıyorum. Hamilelikten kalma kemik agrilarim icin takviyeler var, kullanayim diyorum. Bu durumu yasayan bilen,süreç hakkinda bilgilendirebilecek olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…