- 19 Mayıs 2020
- 48.092
- 216.504
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.061
Biri de 600 TL lik alışverişin 3 ay 2 kişiye yeteceğini söylemiş, yine müsrifliğim yüzüme çarptı.Ayda 650 tl nin mutfak masrafına rahatça yettiğini yazan oldu haftaiçi şaştım kaldım. Şöyle yazsa anlardım:650 tl ile geçinmek zorundayım bu aralar herşeyden kısarak harcıyorum en ucuzlarını sağlıksız da olsa mecbur alıyorum deseydi herkes saygı duyardı. Ama ayyy 3000 tl mutfak masrafı mı olur restorant mı işletiyorsunuzu okuyunca da ben deliriyorum.
Ben de çok pc kullanmaktan benzer belirtiler olmuştu seneler önce doktor karpel tünel sendromuydu galiba adı öyle bir teşhis koymuştu. Hayat kalitesini düşürüyor ama seninki beşki başka bir şeydir doktora git uzun zamandır geçmediyse derim. Devamlı çocuk kucağa almaktan bile olabilirKizlar boynum,sirtim ellerimde agrilar var. Sinir sıkışması galiba. Uyusma,karincalanma ve kavrama güçlüğü yaşıyorum. Hamilelikten kalma kemik agrilarim icin takviyeler var, kullanayim diyorum. Bu durumu yasayan bilen,süreç hakkinda bilgilendirebilecek olan var mi
Ooo ben moku yedim. Akşama kader pc başındayım.Ben de çok pc kullanmaktan benzer belirtiler olmuştu seneler önce doktor karpel tünel sendromuydu galiba adı öyle bir teşhis koymuştu. Hayat kalitesini düşürüyor ama seninki beşki başka bir şeydir doktora git uzun zamandır geçmediyse derim. Devamlı çocuk kucağa almaktan bile olabilir
Sorma ya katip aklımızla dalga geçiyorlar resmen. Ya bugünkü erzak veren hoca konusuna ne demeli?mune ne güzel yazmış ama anlayana helal olsunBiri de 600 TL lik alışverişin 3 ay 2 kişiye yeteceğini söylemiş, yine müsrifliğim yüzüme çarptı.
Evet ya sen riskli grupsun. Umarım olmaz bu hastalık sendeOoo ben moku yedim. Akşama kader pc başındayım.
Bak evliliğin ilk yılı çalışmıyordum, düğün borcu kayınbabanın maaşı ile ödeniyordu, eşim asgari ücret çalışıyordu yine yetmiyordu hınnısını. Delirdim ya, düşünüp duruyorum ne kadan müsrifmişiz diye.Sorma ya katip aklımızla dalga geçiyorlar resmen. Ya bugünkü erzak veren hoca konusuna ne demeli?mune ne güzel yazmış ama anlayana helal olsun
Ben bu yaşımda annemden harçlık alıyorum gayet doğal. Pandemi de kiralarımızı alamıyoruz tek maaşa kaldık. Annem de sıkılmayayım diye kıza ve bana destek çıkıyor sağolsun. Zengin akrabama hamileyken aldığım 5 kere giyip ayağıma doğum sonrası büyük gelen botu verdim sevinerek aldı yahuu. O da kızıma çocuğunun okuduğu kitapları verir.dilenci mi oluyoruz biz yooo. Maaşlarımız olmasa pandemi de yardımda kabul ederdim yakınlarımdan nesi ayıp nesi onur kırıcı?Bak evliliğin ilk yılı çalışmıyordum, düğün borcu kayınbabanın maaşı ile ödeniyordu, eşim asgari ücret çalışıyordu yine yetmiyordu hınnısını. Delirdim ya, düşünüp duruyorum ne kadan müsrifmişiz diye.
Ben de çok pc kullanmaktan benzer belirtiler olmuştu seneler önce doktor karpel tünel sendromuydu galiba adı öyle bir teşhis koymuştu. Hayat kalitesini düşürüyor ama seninki beşki başka bir şeydir doktora git uzun zamandır geçmediyse derim. Devamlı çocuk kucağa almaktan bile olabilir
Bence de öyle 3 çocuk var evde kolay mı?Yorgunluktan benimki muhtemelen, insallah geçicidir.
bana boyle ucuk rakam veren insanlar farkli niyetli geliyor ya.Ayda 650 tl nin mutfak masrafına rahatça yettiğini yazan oldu haftaiçi şaştım kaldım. Şöyle yazsa anlardım:650 tl ile geçinmek zorundayım bu aralar herşeyden kısarak harcıyorum en ucuzlarını sağlıksız da olsa mecbur alıyorum deseydi herkes saygı duyardı. Ama ayyy 3000 tl mutfak masrafı mı olur restorant mı işletiyorsunuzu okuyunca da ben deliriyorum.
Kizlar boynum,sirtim ellerimde agrilar var. Sinir sıkışması galiba. Uyusma,karincalanma ve kavrama güçlüğü yaşıyorum. Hamilelikten kalma kemik agrilarim icin takviyeler var, kullanayim diyorum. Bu durumu yasayan bilen,süreç hakkinda bilgilendirebilecek olan var mi
Teşekkür ederim. Bedenim isyan ediyor sanirim. Birini birakip birini aliyorum cocuklarin. Normal..
oda ayni durumda ve ayni seylerden sıkayetciydi.Teşekkür ederim. Bedenim isyan ediyor sanirim. Birini birakip birini aliyorum cocuklarin. Normal..
Eşim de benzer durumlardan şikayetçi öldük galiba biz, aglayanimiz yokBence de öyle 3 çocuk var evde kolay mı?
Öyle valla degia tokuş yaparken ayni anda ikisini bir tuttugumuz da oluyor biri kucagimda corba da karistiriyorum..oda ayni durumda ve ayni seylerden sıkayetciydi.
o ikisini birden kucakliyo
oturamiyor mu ?Öyle valla degia tokuş yaparken ayni anda ikisini bir tuttugumuz da oluyor biri kucagimda corba da karistiriyorum..
babannem de beni masa ayağına bağlardı mutfak da.ip ocağa tehlikeli yerlere erişemeyecek uzunluktaydı.işi bitene dek oynarmışım masanın altındaoturamiyor mu ?
ben kizi tezgaha oturtur onunede plastik biseylerle kasik verirdim bando esliginde yapardik
Hiç unutamadığım bir olay var. Arkadaşım bir hediye vermişti, demirden düz zincir bileklik. Annem kızdı ona, ben de inadım takıyorum.Ben bu yaşımda annemden harçlık alıyorum gayet doğal. Pandemi de kiralarımızı alamıyoruz tek maaşa kaldık. Annem de sıkılmayayım diye kıza ve bana destek çıkıyor sağolsun. Zengin akrabama hamileyken aldığım 5 kere giyip ayağıma doğum sonrası büyük gelen botu verdim sevinerek aldı yahuu. O da kızıma çocuğunun okuduğu kitapları verir.dilenci mi oluyoruz biz yooo. Maaşlarımız olmasa pandemi de yardımda kabul ederdim yakınlarımdan nesi ayıp nesi onur kırıcı?
Bizimkiler baglasan durmazbabannem de beni masa ayağına bağlardı mutfak da.ip ocağa tehlikeli yerlere erişemeyecek uzunluktaydı.işi bitene dek oynarmışım masanın altında
annen zor kadınmış vesselam.benimkinin ağzı var dili yoktur.öyle olmasa eşim 8 yılı geçti onla yaşarmıydı ?şimdilerde annen nasıl peki?biraz değişti mi?Hiç unutamadığım bir olay var. Arkadaşım bir hediye vermişti, demirden düz zincir bileklik. Annem kızdı ona, ben de inadım takıyorum.İçten içe içerledi kadın ya, gitti gümüş bileklik aldı. O da kayboldu, belki de saklıyor hala, sormadım da hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?