Geçinemeyenler kulübü

Biri de 600 TL lik alışverişin 3 ay 2 kişiye yeteceğini söylemiş, yine müsrifliğim yüzüme çarptı.

Ben de çok pc kullanmaktan benzer belirtiler olmuştu seneler önce doktor karpel tünel sendromuydu galiba adı öyle bir teşhis koymuştu. Hayat kalitesini düşürüyor ama seninki beşki başka bir şeydir doktora git uzun zamandır geçmediyse derim. Devamlı çocuk kucağa almaktan bile olabilir

Ooo ben moku yedim. Akşama kader pc başındayım.

Sorma ya katip aklımızla dalga geçiyorlar resmen. Ya bugünkü erzak veren hoca konusuna ne demeli?mune ne güzel yazmış ama anlayana helal olsun
Bak evliliğin ilk yılı çalışmıyordum, düğün borcu kayınbabanın maaşı ile ödeniyordu, eşim asgari ücret çalışıyordu yine yetmiyordu hınnısını. Delirdim ya, düşünüp duruyorum ne kadan müsrifmişiz diye.

Ben bu yaşımda annemden harçlık alıyorum gayet doğal. Pandemi de kiralarımızı alamıyoruz tek maaşa kaldık. Annem de sıkılmayayım diye kıza ve bana destek çıkıyor sağolsun. Zengin akrabama hamileyken aldığım 5 kere giyip ayağıma doğum sonrası büyük gelen botu verdim sevinerek aldı yahuu. O da kızıma çocuğunun okuduğu kitapları verir.dilenci mi oluyoruz biz yooo. Maaşlarımız olmasa pandemi de yardımda kabul ederdim yakınlarımdan nesi ayıp nesi onur kırıcı?

Yorgunluktan benimki muhtemelen, insallah geçicidir.

bana boyle ucuk rakam veren insanlar farkli niyetli geliyor ya.

filmdelisi yasiyordu gebelikten kalma boyle agrilar.
belki bir yontemi vardir gecmis olsun bu arada

oturamiyor mu ?
ben kizi tezgaha oturtur onunede plastik biseylerle kasik verirdim bando esliginde yapardik
babannem de beni masa ayağına bağlardı mutfak da.ip ocağa tehlikeli yerlere erişemeyecek uzunluktaydı.işi bitene dek oynarmışım masanın altında

Hiç unutamadığım bir olay var. Arkadaşım bir hediye vermişti, demirden düz zincir bileklik. Annem kızdı ona, ben de inadım takıyorum. İçten içe içerledi kadın ya, gitti gümüş bileklik aldı. O da kayboldu, belki de saklıyor hala, sormadım da hiç.

annen zor kadınmış vesselam.benimkinin ağzı var dili yoktur.öyle olmasa eşim 8 yılı geçti onla yaşarmıydı ?şimdilerde annen nasıl peki?biraz değişti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…