- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.081
ipi mi kemirip firar ederler?ben kapıyı açıp gidermişim.babannemde yemek yaparken bu çareyi bulmuş keçi gibi bağlamış beni masa ayağınaBizimkiler baglasan durmaz
En küçüğü yere pike serip isimi halledebiliyorum ama kisa süreli. Henuz öyle oturamıyor emekler pozisyonda takılıyor. Ortanca zaten marslı tezgahi alt üst ederoturamiyor mu ?
ben kizi tezgaha oturtur onunede plastik biseylerle kasik verirdim bando esliginde yapardik
Ihtimal. Fare gibiler çünkü.ipi mi kemirip firar ederler?ben kapıyı açıp gidermişim.babannemde yemek yaparken bu çareyi bulmuş keçi gibi bağlamış beni masa ayağına
kız çocukları bi nebze sakin oluyorlar ama sen de tam 3 erkek var çok normal.film in 2 küçük tatlı canavarının ne anılarını dinledik biz.seninkileri de dinleriz memnuniyetleIhtimal. Fare gibiler çünkü.
Uzağız diye iyiyiz işte.annen zor kadınmış vesselam.benimkinin ağzı var dili yoktur.öyle olmasa eşim 8 yılı geçti onla yaşarmıydı ?şimdilerde annen nasıl peki?biraz değişti mi?
tövbe tövbebabannem de beni masa ayağına bağlardı mutfak da.ip ocağa tehlikeli yerlere erişemeyecek uzunluktaydı.işi bitene dek oynarmışım masanın altında
aa sac diyince aklima geldi kac gundur soracagim unutuyorum.saçlarıma dip boya yaptım süresi doldu gidip yıkayayım barii.kuaförün de yolunu unuttuk çok şükür
Deniz 4 yaşında, geçen yazı hatırlıyor anlatıyor. Onu da şurdan biliyoruz, ablamın yazlık evinden hiç bahsedilmiyordu, en son ağustosta gitti, bugün durduk yere hava güzel teyzemin evine gidelim ama bahçeli olana dediAhtapot Anne ortanca oğlunuz kaç yaşinda ?
kaç sene öncesini hatirliyor yani gecen sene yaptiginiz bir seyi bu sene hatirliyor mu ?
Karpal tünel var sanırım, ellerde mi?Teşekkür ederim. Bedenim isyan ediyor sanirim. Birini birakip birini aliyorum cocuklarin. Normal..
Karpal tünel var sanırım, ellerde mi?
Ortanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.Ahtapot Anne ortanca oğlunuz kaç yaşinda ?
kaç sene öncesini hatirliyor yani gecen sene yaptiginiz bir seyi bu sene hatirliyor mu ?
Yoo, benim 3 lük sıpa 1,5 yaş civarı gittğimiz, gördüğümüz yerleri hatırlıyor.Ortanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.
ya benim kiz 40 aylik gecen sene yazın yaptigi seyleri hatirlayip hatirlayip anlatiyo banaOrtanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.
Ne kadar seri pespese olmuş vocuklar öyle.Ortanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.
ya benim deniz 40 aylik gecen seneyi hatirliyor ayni dedigin gibi cok alakasiz olaylari hemde.Deniz 4 yaşında, geçen yazı hatırlıyor anlatıyor. Onu da şurdan biliyoruz, ablamın yazlık evinden hiç bahsedilmiyordu, en son ağustosta gitti, bugün durduk yere hava güzel teyzemin evine gidelim ama bahçeli olana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?