Geçinemeyenler kulübü

oturamiyor mu ?
ben kizi tezgaha oturtur onunede plastik biseylerle kasik verirdim bando esliginde yapardik
En küçüğü yere pike serip isimi halledebiliyorum ama kisa süreli. Henuz öyle oturamıyor emekler pozisyonda takılıyor. Ortanca zaten marslı tezgahi alt üst eder

Benim son ikisi evlere senlik. Birbirlerini seviyorlar,okşuyorlar. Ortanca küçüğün ellerini öpüyor, kokluyor

saçlarıma dip boya yaptım süresi doldu gidip yıkayayım barii.kuaförün de yolunu unuttuk çok şükür

Ahtapot Anne ortanca oğlunuz kaç yaşinda ?
kaç sene öncesini hatirliyor yani gecen sene yaptiginiz bir seyi bu sene hatirliyor mu ?

kaç sene öncesini hatirliyor yani gecen sene yaptiginiz bir seyi bu sene hatirliyor mu ?
Deniz 4 yaşında, geçen yazı hatırlıyor anlatıyor. Onu da şurdan biliyoruz, ablamın yazlık evinden hiç bahsedilmiyordu, en son ağustosta gitti, bugün durduk yere hava güzel teyzemin evine gidelim ama bahçeli olana dedi

Alıntıyla cevabı birlestiremedim ya yine, helal olsun bana

Ortanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.

Ortanca tam 24 aylik. Henuz konuşmuyor işaret diline devam. 4 yasindan itibaren cocuklar geçmişi hatırlıyor.
Yoo, benim 3 lük sıpa 1,5 yaş civarı gittğimiz, gördüğümüz yerleri hatırlıyor.
Hatta 2 buçuk yaşında da hatırlardı.
Bana çekmişler, bir tek doğum anları yok hafızada

ya benim deniz 40 aylik gecen seneyi hatirliyor ayni dedigin gibi cok alakasiz olaylari hemde.
bugun bana mesela sey dedi sen bana gecen sene dondurma almistin ben disarda yerken ellerimi yalamistim sende bana kizmistin hastalik var yalama dedin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…