- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.101
O durumlara ben de inanamiyorum. Ben sunu izlerken sunu yiyordum sen de söyle demistin ben sana kızmıştım aslinda haklıydın diyor. Ben sabah kahvalti yaptim mi diye düşünüyorumya benim deniz 40 aylik gecen seneyi hatirliyor ayni dedigin gibi cok alakasiz olaylari hemde.
bugun bana mesela sey dedi sen bana gecen sene dondurma almistin ben disarda yerken ellerimi yalamistim sende bana kizmistin hastalik var yalama dedin diyo
Amin, sağ olun. Hep birlikte büyüyoruzNe kadar seri pespese olmuş vocuklar öyle.
Allah güç kuvvet versin
ya normalde bu yaşlarda hatirlamamalari gerekmiyor mu?O durumlara ben de inanamiyorum. Ben sunu izlerken sunu yiyordum sen de söyle demistin ben sana kızmıştım aslinda haklıydın diyor. Ben sabah kahvalti yaptim mi diye düşünüyorum
Ooo hatırlamayı bırak analiz bile yapıyor ufakliga baaaakO durumlara ben de inanamiyorum. Ben sunu izlerken sunu yiyordum sen de söyle demistin ben sana kızmıştım aslinda haklıydın diyor. Ben sabah kahvalti yaptim mi diye düşünüyorum
Niye gereksin yahu?ya normalde bu yaşlarda hatirlamamalari gerekmiyor mu?
ya benim de hatirladigim bir iki bisey var ama ne bileyim gelisim donemi olarak hatirlamiyorlar diye biliyordumNiye gereksin yahu?
Ben 2 yaş ve sonrasını hatırlıyorum.
Bayağı hatırlıyorum, ailem hatırlamıyor o derece
Hatta bazı anılarım var yaramazlıklarım, 1,5 yaş civarıymış, onları da dün gibi hatırlıyorum.
senin ev ne alemde hizlandimi islemlerOoo hatırlamayı bırak analiz bile yapıyor ufakliga baaaak
Yalan dolan o.ya benim de hatirladigim bir iki bisey var ama ne bileyim gelisim donemi olarak hatirlamiyorlar diye biliyordum
aaa anladim benim hatirladiklarimda hep dr tarzi seylerYalan dolan o.
Geneli hatırlamaz evet ama hayırlayanlar elbet var.
Benim oğlan tam 1 yaşında yandı çaydan, onu hatırlıyor mesela ya da asansörde tek kaldı, öyle travmaları ya da çok sevdiği şeyleri hatırlıyorlar.
Cocuklari bir kaliba sokmak cok zor. Bizim ogrendiklerimiz genellemelere dayalı. Istisnalar kaideyi bozmazya normalde bu yaşlarda hatirlamamalari gerekmiyor mu?
Ben kreşe gitmiştm, 3,5 yaşındaydım. Çok net anılarım var. İlk gittiğim günü, babamın geç kaldığı için tek kaldığım günü, yürüyüş yaptırdıkları günü mesela net hatırlıyorum. Doğumgünümde bir oğlan arkadaşla dans ettirmişlerdi onu da hatırlıyorumya normalde bu yaşlarda hatirlamamalari gerekmiyor mu?
Ben 25ten öncesini hatırlamıyorumNiye gereksin yahu?
Ben 2 yaş ve sonrasını hatırlıyorum.
Bayağı hatırlıyorum, ailem hatırlamıyor o derece
Hatta bazı anılarım var yaramazlıklarım, 1,5 yaş civarıymış, onları da dün gibi hatırlıyorum.
Evet beni 4 yaşta tahlile götürmüşler doktora hemşireyi şikayet etmiştim, kanımı çaldılar diye. Onu da net hatırlıyorum hastane odası hala gelir gözümün önündaaa anladim benim hatirladiklarimda hep dr tarzi seyler
demek ki normal hatirlamasiBen kreşe gitmiştm, 3,5 yaşındaydım. Çok net anılarım var. İlk gittiğim günü, babamın geç kaldığı için tek kaldığım günü, yürüyüş yaptırdıkları günü mesela net hatırlıyorum. Doğumgünümde bir oğlan arkadaşla dans ettirmişlerdi onu da hatırlıyorum
3 yaştan sonra hatırlanıyor.
En güzeli benceBen 25ten öncesini hatırlamıyorumnapcsz
benide karnim agriyor diye dr a goturmuslerdi baya dr dr gezdirmisler onu hatirlamiyorum ama en son dr lar bisey bulamayinca babaannem bir yer bulmus ufurkcu gibi diyimEvet beni 4 yaşta tahlile götürmüşler doktora hemşireyi şikayet etmiştim, kanımı çaldılar diye. Onu da net hatırlıyorum hastane odası hala gelir gözümün önünd
Hızlanmasına gerek kalmadı denizcim .senin ev ne alemde hizlandimi islemler
iyi bari iyi olmuş vazgectigi.Hızlanmasına gerek kalmadı denizcim .
Kirada bulunduğumuz evi alacak olan vazgeçti.
Mayısta bitecek nasip olursa .
Sen daha doğmamışsınBen 25ten öncesini hatırlamıyorumnapcsz
oda dogru gerciCocuklari bir kaliba sokmak cok zor. Bizim ogrendiklerimiz genellemelere dayalı. Istisnalar kaideyi bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?