Geçinemeyenler kulübü

ya benim deniz 40 aylik gecen seneyi hatirliyor ayni dedigin gibi cok alakasiz olaylari hemde.
bugun bana mesela sey dedi sen bana gecen sene dondurma almistin ben disarda yerken ellerimi yalamistim sende bana kizmistin hastalik var yalama dedin diyo
O durumlara ben de inanamiyorum. Ben sunu izlerken sunu yiyordum sen de söyle demistin ben sana kızmıştım aslinda haklıydın diyor. Ben sabah kahvalti yaptim mi diye düşünüyorum

O durumlara ben de inanamiyorum. Ben sunu izlerken sunu yiyordum sen de söyle demistin ben sana kızmıştım aslinda haklıydın diyor. Ben sabah kahvalti yaptim mi diye düşünüyorum
Ooo hatırlamayı bırak analiz bile yapıyor ufakliga baaaak

ya benim de hatirladigim bir iki bisey var ama ne bileyim gelisim donemi olarak hatirlamiyorlar diye biliyordum

ya benim de hatirladigim bir iki bisey var ama ne bileyim gelisim donemi olarak hatirlamiyorlar diye biliyordum
Yalan dolan o.
Geneli hatırlamaz evet ama hayırlayanlar elbet var.
Benim oğlan tam 1 yaşında yandı çaydan, onu hatırlıyor mesela ya da asansörde tek kaldı, öyle travmaları ya da çok sevdiği şeyleri hatırlıyorlar.

aaa anladim benim hatirladiklarimda hep dr tarzi seyler

ya normalde bu yaşlarda hatirlamamalari gerekmiyor mu?
Ben kreşe gitmiştm, 3,5 yaşındaydım. Çok net anılarım var. İlk gittiğim günü, babamın geç kaldığı için tek kaldığım günü, yürüyüş yaptırdıkları günü mesela net hatırlıyorum. Doğumgünümde bir oğlan arkadaşla dans ettirmişlerdi onu da hatırlıyorum
3 yaştan sonra hatırlanıyor.

Ben 25ten öncesini hatırlamıyorum napcsz

aaa anladim benim hatirladiklarimda hep dr tarzi seyler
Evet beni 4 yaşta tahlile götürmüşler doktora hemşireyi şikayet etmiştim, kanımı çaldılar diye. Onu da net hatırlıyorum hastane odası hala gelir gözümün önünd

demek ki normal hatirlamasi

Ben 25ten öncesini hatırlamıyorum napcsz
En güzeli bence
Benim hafıza bir de kötüyü hatırlamaya meyilli. Ablamın ders çalışırken kafama vurmalarından tut, abimin üstümdeki manyak denemelerine, annemin pazarda beni kaybedip kafama cüzdan geçirmesine, babamın dişimi pamukla çekip canımı acıtmasına kadar onlarca net anım var

Evet beni 4 yaşta tahlile götürmüşler doktora hemşireyi şikayet etmiştim, kanımı çaldılar diye. Onu da net hatırlıyorum hastane odası hala gelir gözümün önünd
benide karnim agriyor diye dr a goturmuslerdi baya dr dr gezdirmisler onu hatirlamiyorum ama en son dr lar bisey bulamayinca babaannem bir yer bulmus ufurkcu gibi diyim
orda kadin beni yatirip karnima bicak surmustu o kadini bicak surdugunu aglaya aglaya amcama kostugumu hatirliyorum mesela.
sonra o kadinin bizim eve geldigini benin kadini gorunce sessiz sessiz arka bahce kapisindan kactigimi hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…