- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.121
Bak ya herşeyi hatırlattın banaEn güzeli bence
Benim hafıza bir de kötüyü hatırlamaya meyilli. Ablamın ders çalışırken kafama vurmalarından tut, abimin üstümdeki manyak denemelerine, annemin pazarda beni kaybedip kafama cüzdan geçirmesine, babamın dişimi pamukla çekip canımı acıtmasına kadar onlarca net anım var
Evetttiyi bari iyi olmuş vazgectigi.
tatili yarida kestiginle kaldin tabi
Az önceSen daha doğmamışsın
Ben de ranzada atlayıp ayağımı incitmiştim. Beni de çıkıkcıya götürmüşlerdi, iki döndürüp tık diye oturtmuştubenide karnim agriyor diye dr a goturmuslerdi baya dr dr gezdirmisler onu hatirlamiyorum ama en son dr lar bisey bulamayinca babaannem bir yer bulmus ufurkcu gibi diyim
orda kadin beni yatirip karnima bicak surmustu o kadini bicak surdugunu aglaya aglaya amcama kostugumu hatirliyorum mesela.
sonra o kadinin bizim eve geldigini benin kadini gorunce sessiz sessiz arka bahce kapisindan kactigimi hatirliyorum
Ben hep kötüyü hatırlayan hain evlat hain kardeşimBak ya herşeyi hatırlattın bana
BurcunnnedirBen hep kötüyü hatırlayan hain evlat hain kardeşimoğlan bana çekmez inşallah kocam her tür kötü şeyimi unuttu bak ne güzel
bende hep kötüyü hatirliyorum ve kotu bisey yaBen hep kötüyü hatırlayan hain evlat hain kardeşimoğlan bana çekmez inşallah kocam her tür kötü şeyimi unuttu bak ne güzel
YayBurcunnnedir
Alla alla yukselenin başka bişey demekki .
aslan var olmamıAlla alla yukselenin başka bişey demekki .
Yayda olmayan özellik , sendeki
Hee.kocamla aynı gundunuzzzaslan var olmamı
bende 2 gundur yapacagim bir turlu yapamadimHee.kocamla aynı gundunuzzz
Hadi gelinnnn kısır yapıyorummmmm
Kız deniz nasıl unutabilirsin.bende 2 gundur yapacagim bir turlu yapamadimyapmaya yapmaya unutmusum iyimi.
afiyet olsun
Zaten her gece rüyamda mutlaka bı pastaneye girer çıkarım.bende 2 gundur yapacagim bir turlu yapamadimyapmaya yapmaya unutmusum iyimi.
afiyet olsun
Cips yiyorum benHee.kocamla aynı gundunuzzz
Hadi gelinnnn kısır yapıyorummmmm
ruh fakirse demek kiZaten her gece rüyamda mutlaka bı pastaneye girer çıkarım.
rutinimdir.
Artık restauranta gitmek istiyorum
EveeeetKızlar hazırmısınız
Ayy masallah gözünüz aydın. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?