- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.141
Ya çok teşekkür ederim sağolAyy masallah gözünüz aydın. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik diliyorum.
Doğurdum demeeeeKızlar hazırmısınız
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yarın hemen kan ver mutlaka.Ya çok teşekkür ederim sağol
Filmmm çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yarın hemen kan ver mutlaka.
Kan sonucunu al gel, halay çekeceğizFilmmm çok teşekkür ederim
gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinYa çok teşekkür ederim sağol
Yok, kafaya ‘zaten olmaz’ı koymak, başka şeyle meşgul olmak gerekiyormuş.Ay tenli anne amann bu ay yalan oldu dedigin ilk ve tek atista oldu bak stresi attigin an bitti hersey
demek ki tasinman gerekiyormus
sen ne düşünüyorsun da hemen hamile kalıyorsun peki?Yok, kafaya ‘zaten olmaz’ı koymak, başka şeyle meşgul olmak gerekiyormuş.
Bu böyle arkadaş...
Düşünmüyorum, işte tüm mesele busen ne düşünüyorsun da hemen hamile kalıyorsun peki?
yada benim gibi aman be tuttu tuttu tutmaadi tatile gidecegim yeter ya dedigin ayYok, kafaya ‘zaten olmaz’ı koymak, başka şeyle meşgul olmak gerekiyormuş.
Bu böyle arkadaş...
düsünmuyor kisen ne düşünüyorsun da hemen hamile kalıyorsun peki?
İnsallahhh canim bi kan veriyim deKan sonucunu al gel, halay çekeceğiz
Cok cok tesekkur ederim deniz kimyasal olmasinda ikinci kez cok üzülürüm
Çok değişik denk geldi ama iyi oldu gibi sence 5 den yukarımıdır beta yarın gitsemAy tenli anne amann bu ay yalan oldu dedigin ilk ve tek atista oldu bak stresi attigin an bitti hersey
demek ki tasinman gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?