- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.161
allah bir daha arattirmasin insallahCok cok tesekkur ederim deniz kimyasal olmasinda ikinci kez cok üzülürüm
tahminim 24 30 falandir.Çok değişik denk geldi ama iyi oldu gibi sence 5 den yukarımıdır beta yarın gitsem
Tesekkur ederim insallah kan sonucu da tatmin olucu çıkargözün aydın.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Hayırlı olsun burcuuuTesekkur ederim insallah kan sonucu da tatmin olucu çıkar
Ay cok sagol khomyuk acayip heyecanliyimHayırlı olsun burcuuu
A aaaabebeklinick sen kaldın geriye simdi 9 ay brcnin ay karnim hopladi, ay gozum segirdi nolduki muhabbetlerinden sonra sana saracagiz haberin olsun
koliksiz
o cabuk dogururA aaaaNeyapsamkisimdi de vaaaar . yalnız degilim
Yüzde 80 i kolik oluyor galibakoliksiz
belli olmuyor ki neye göre kolik oluyolar onuda anlamadim.Yüzde 80 i kolik oluyor galiba
Kaçıncı gunuo cabuk dogurur
özledim valla muhabbetini gelemedi bi türlü
Zaten ben bebeklerin kafasını hiç anlamıyorumbelli olmuyor ki neye göre kolik oluyolar onuda anlamadim.
çunku o donemde anneyle daha cok zaman gecirdikleri icin genelde anneler aglama sesinden bile ne istedigini anlarlar :) nazi anneye geciyor.Zaten ben bebeklerin kafasını hiç anlamıyorum
Sanki anneye garezi varmış gibi habire aglayam kiyamet koparam modundalar
Öksürüyor musunçunku o donemde anneyle daha cok zaman gecirdikleri icin genelde anneler aglama sesinden bile ne istedigini anlarlar :) nazi anneye geciyor.
aksam aksam kirk yilin basi bir film izleyim dedim ciğerim söküldü yahu
ne olacak benim bu halim
Vay be tahmine bak. Ben bi gittim 680lerde. Dugerinde 5500. 2. Yi hatirlamiyorumtahminim 24 30 falandir.
Fork forkumm teşekkür ederim
Yarın ver bari, pazartesi sabah.Fork forkumm teşekkür ederimbide kan verirsem kimyasal değilse değme keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?