Geçinemeyenler kulübü

Vay be tahmine bak. Ben bi gittim 680lerde. Dugerinde 5500. 2. Yi hatirlamiyorum
muhtemelen regl gecti en az1 hafta falan regl olmayi bekledin gibi bir sey olmustur.
biz islem tarihlerini iliski gunlerini bildigimizden,catlatma ignesinden sonra gun saydigimiz icin,15.gun dr sonuc beklediginden hemen gidiyoruz teste dusuk cikiyor ilk test o yuzden sanirim

Ama hepsini de hissettim daha 3 5 günlükken. Siz de hissettiniz mi? Balik giibi kayiyordu içimde birsey.
benim islemin 5.gunu geve daha once hic yasamadigim kasiktan belime vuran bir bicakla oyulurmus gibi agri oldu.
12.gun falandi kasiklarimda kelebek kanat cirpiyormus gibi biseyler olmustu.

Yo
Yooo banyoda yaptım testi seslendim gel Bi diye geldi baktı sarıldık hafif ağlaştık içeri geçtik birsey olmamış gibi
ben kan vermeye gittigim gun esimi arayip (is yerindeyken ve is yerine disardan giris cikis yasak) senmi gelirsin benmi geliyim demistim telefonu acar acmaz once bir pozitif falan de dimi

cok degil ama hirilti var, otururken hic birsey yokken sanki birden afedersin ama cigerlerimden bir b..gam kopup geliyo.
gecen haftaya kadar oksuruyordum ama
Nac yada assist limon aromalı al eczaneden .
Aile hekimine sorabilirsin tamamen zararsız
Aksine ekstra faydalarından ötürü doktorlarin keyfi bile hastasına verdiği bı balgam söktürücü toksin attırıcı.

cok degil ama hirilti var, otururken hic birsey yokken sanki birden afedersin ama cigerlerimden bir b..gam kopup geliyo.
gecen haftaya kadar oksuruyordum ama
Hiriltindsn ve öksürme hissinden kısa vadede kurtulabilmen için oneriyorum.
Yoksa balgamin kendiliğinden de geliyor zaten biliyorum da .

Nac yada assist limon aromalı al eczaneden .
Aile hekimine sorabilirsin tamamen zararsız
Aksine ekstra faydalarından ötürü keyfi bile kullanılabilecek bı balgam söktürücü .
bana astimdan dolayi veriyolar zaten assisti biliyorum onu.
ama icmedim hic
sende de aynı seyler oluyomu?

bana astimdan dolayi veriyolar zaten assisti biliyorum onu.
ama icmedim hic
sende de aynı seyler oluyomu?
Yok olmuyor çok şükür hiç kalmadı.
Hatta dün konuştuktan sonra bulantilarimda bıçak gibi kesildi :) gitti.

Ama verdikleri şeyi icebilirsin korkmadan.
Ben bir dönem eczanede çalışıyordum
Gerçi ablamlarinda söylemini kaynak alarak bu ilacı çok gönül rahatlığıyla kullaniyorum kendimi kötü hissedince

Yo
Yooo banyoda yaptım testi seslendim gel Bi diye geldi baktı sarıldık hafif ağlaştık içeri geçtik birsey olmamış gibi
Ama sende sıradan biseymis gibi pat diye soylemissin.

O da ondan olağan karşılamıştır birşey olmamış gibicesine.

o verdikleri ilacin prospektusunde asyim hastalari kullanmamali yaziyo ama inatla veriyolar neden anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…