- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.181
Çok sağol deniz kaynana var evde sevinemedim de tam anlamıyla
Veremem yarın kv varYarın ver bari, pazartesi sabah.
Saliya anca aciklanir zaten
Eşine sürprizle mi söyleyeceksin:) peki ?Veremem yarın kv varhemen bilmesini istemiyorum salıya inşallah
cok degil ama hirilti var, otururken hic birsey yokken sanki birden afedersin ama cigerlerimden bir b..gam kopup geliyo.Öksürüyor musun
muhtemelen regl gecti en az1 hafta falan regl olmayi bekledin gibi bir sey olmustur.Vay be tahmine bak. Ben bi gittim 680lerde. Dugerinde 5500. 2. Yi hatirlamiyorum
benim islemin 5.gunu geve daha once hic yasamadigim kasiktan belime vuran bir bicakla oyulurmus gibi agri oldu.Ama hepsini de hissettim daha 3 5 günlükken. Siz de hissettiniz mi? Balik giibi kayiyordu içimde birsey.
yatiyami gelmis 2 mahalle öteden ?Çok sağol deniz kaynana var evde sevinemedim de tam anlamıylaeşimi çağırdım banyoya gel bak diye o da şaşırdı kaldı öyle işte
Onun adı durali bugün de buralii yarın da buraliyatiyami gelmis 2 mahalle öteden ?
YoooEşine sürprizle mi söyleyeceksin:) peki ?
kaynanamlar 4 saatlik yoldan geliyorlarda bu kadar kalmiyorlarSor
Onun adı durali bugün de buralii yarın da burali
Amaaan kaynana düşünecek modda değilim denizkaynanamlar 4 saatlik yoldan geliyorlarda bu kadar kalmiyorlar
annem gelirken ilce degisiyor resmen evimde kaldigi ya 2 dir ya 3
ben kan vermeye gittigim gun esimi arayip (is yerindeyken ve is yerine disardan giris cikis yasak) senmi gelirsin benmi geliyim demistim telefonu acar acmazYo
Yooobanyoda yaptım testi seslendim gel Bi diye geldi baktı sarıldık hafif ağlaştık içeri geçtik birsey olmamış gibi
bosver sen onu salla gitsin 9 ay nazlan kizAmaaan kaynana düşünecek modda değilim denizgözlerimden kalpler fışkırıyo ona karşı bile
Nac yada assist limon aromalı al eczaneden .cok degil ama hirilti var, otururken hic birsey yokken sanki birden afedersin ama cigerlerimden bir b..gam kopup geliyo.
gecen haftaya kadar oksuruyordum ama
Hiriltindsn ve öksürme hissinden kısa vadede kurtulabilmen için oneriyorum.cok degil ama hirilti var, otururken hic birsey yokken sanki birden afedersin ama cigerlerimden bir b..gam kopup geliyo.
gecen haftaya kadar oksuruyordum ama
bana astimdan dolayi veriyolar zaten assisti biliyorum onu.Nac yada assist limon aromalı al eczaneden .
Aile hekimine sorabilirsin tamamen zararsız
Aksine ekstra faydalarından ötürü keyfi bile kullanılabilecek bı balgam söktürücü .
Yok olmuyor çok şükür hiç kalmadı.bana astimdan dolayi veriyolar zaten assisti biliyorum onu.
ama icmedim hic
sende de aynı seyler oluyomu?
Ama sende sıradan biseymis gibi pat diye soylemissin.Yo
Yooobanyoda yaptım testi seslendim gel Bi diye geldi baktı sarıldık hafif ağlaştık içeri geçtik birsey olmamış gibi
o verdikleri ilacin prospektusunde asyim hastalari kullanmamali yaziyo ama inatla veriyolar neden anlamadimYok olmuyor çok şükür hiç kalmadı.
Hatta dün konuştuktan sonra bulantilarimda bıçak gibi kesildi :) gitti.
Ama verdikleri şeyi icebilirsin korkmadan.
Ben bir dönem eczanede çalışıyordum
Gerçi ablamlarinda söylemini kaynak alarak bu ilacı çok gönül rahatlığıyla kullaniyorum kendimi kötü hissedince
Asisst in daha cok tıkadığını duymuştumo verdikleri ilacin prospektusunde asyim hastalari kullanmamali yaziyo ama inatla veriyolar neden anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?