- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.201
astim hastalari kesik kesik oksurdugunden ve oksuruk engellemek icin fis fis kullandigimizdan sanirim.Asisst in daha cok tıkadığını duymuştum
Patene hevesi olmadı hiç benimkinin biz bisiklet scooter biliyoruzfilmdelisi Khomyuk H Heytttt be Ahtapot Anne kizlar 2+2 alıştirma pateni kac yasinda alinir ?
bilginiz varmi?
bizimki ne gorse onu istiyorPatene hevesi olmadı hiç benimkinin biz bisiklet scooter biliyoruz
Bizim yeğenlerde aldırdı ikisi de devam edemediler. Düşmekten korkuyorlardı sanırım. Geçen burdaki bir parkta beş yaşlarında bir oğlan çok başarılı sürüyordu. Baya numaralar fln da yapıyordu. Kaç yaşında başlamıştır bilemem debizimki ne gorse onu istiyor
pateni uzun suredir istiyor sanirim elinde olmadigindan yine maymun istahindan dolayi ama bende sursun istiyorum.
baktim simdi nette ayak numarasi 30 dan basliyor patenlerin alsamda evde surse en azindan vakit gecirir diye dusundum
Decatlon’dan almıştım ben. Numaralar 2’şerli orada 30-32 gibi. 2 sene kadar da kullandı hakikaten.bizimki ne gorse onu istiyor
pateni uzun suredir istiyor sanirim elinde olmadigindan yine maymun istahindan dolayi ama bende sursun istiyorum.
baktim simdi nette ayak numarasi 30 dan basliyor patenlerin alsamda evde surse en azindan vakit gecirir diye dusundum
Bilmiyorum deniz biz paten hiç almadık çocuğa hep scooter aldıkfilmdelisi Khomyuk H Heytttt be Ahtapot Anne kizlar 2+2 alıştirma pateni kac yasinda alinir ?
bilginiz varmi?
Bizimkinin denge problemi ve düşme korkusu var. 4 tekerlekli bisiklette bile tedirgin..filmdelisi Khomyuk H Heytttt be Ahtapot Anne kizlar 2+2 alıştirma pateni kac yasinda alinir ?
bilginiz varmi?
kaç yasindaydi aldiginizdaDecatlon’dan almıştım ben. Numaralar 2’şerli orada 30-32 gibi. 2 sene kadar da kullandı hakikaten.
4 yaşındaydı. 6 yaşına kadar kullandı.kaç yasindaydi aldiginizda
Yok denizcim ama ben 5 yaşımda sürüyordum.filmdelisi Khomyuk H Heytttt be Ahtapot Anne kizlar 2+2 alıştirma pateni kac yasinda alinir ?
bilginiz varmi?
ozaman az daha beklesin, 5khomyukda 5 yasinda bir cocuktan bahsetmis ti.Yok denizcim ama ben 5 yaşımda sürüyordum.
biraz daha beklesin ozaman bizimki kucuk daha4 yaşındaydı. 6 yaşına kadar kullandı.
Bence 5-6 yaş civarı almak daha mantıklı. 4 yaşta aldığımızda epey zorlandı. Bir de anneye çok iş çıkıyor. Yanımda yedek ayakkabı götürüyordum, sıkıldım kaydırağa bineceğim diyordu mesela. Sonra tekrar paten. Giy çıkar giy çıkarbiraz daha beklesin ozaman bizimki kucuk daha
İyi ki hevesi yok. Benimki scooterı alır biraz sürer akşama kadar bana taşıtır bi de giydir çıkar giydir çıkar dert sahibi olurmuşumBence 5-6 yaş civarı almak daha mantıklı. 4 yaşta aldığımızda epey zorlandı. Bir de anneye çok iş çıkıyor. Yanımda yedek ayakkabı götürüyordum, sıkıldım kaydırağa bineceğim diyordu mesela. Sonra tekrar paten. Giy çıkar giy çıkar
Valla ben dert sahibi oldum. Benim kızın canı çok tatlı bir de. Habire düşüyordu ilk aldığımızda, ondan sonra 1 hafta yas:)İyi ki hevesi yok. Benimki scooterı alır biraz sürer akşama kadar bana taşıtır bi de giydir çıkar giydir çıkar dert sahibi olurmuşum
Ben 28 yasindayim alıştırma pateni var mı acaba bana görefilmdelisi Khomyuk H Heytttt be Ahtapot Anne kizlar 2+2 alıştirma pateni kac yasinda alinir ?
bilginiz varmi?
ben scootera bazen kendimde biniyorumİyi ki hevesi yok. Benimki scooterı alır biraz sürer akşama kadar bana taşıtır bi de giydir çıkar giydir çıkar dert sahibi olurmuşum
Ben bisiklete de binemiyorum.Ben 28 yasindayim alıştırma pateni var mı acaba bana göre
Çok utandım şuanbiri üç yasinda alıştırma pateni giyiyor
Ben 28
Ya ama nooooolur biiiin bisikleti çok severimBen bisiklete de binemiyorum.Hep korktum düşmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?