Geçinemeyenler kulübü

Patene hevesi olmadı hiç benimkinin biz bisiklet scooter biliyoruz
bizimki ne gorse onu istiyor
pateni uzun suredir istiyor sanirim elinde olmadigindan yine maymun istahindan dolayi ama bende sursun istiyorum.
baktim simdi nette ayak numarasi 30 dan basliyor patenlerin alsamda evde surse en azindan vakit gecirir diye dusundum

Bizim yeğenlerde aldırdı ikisi de devam edemediler. Düşmekten korkuyorlardı sanırım. Geçen burdaki bir parkta beş yaşlarında bir oğlan çok başarılı sürüyordu. Baya numaralar fln da yapıyordu. Kaç yaşında başlamıştır bilemem de

Decatlon’dan almıştım ben. Numaralar 2’şerli orada 30-32 gibi. 2 sene kadar da kullandı hakikaten.

biraz daha beklesin ozaman bizimki kucuk daha
Bence 5-6 yaş civarı almak daha mantıklı. 4 yaşta aldığımızda epey zorlandı. Bir de anneye çok iş çıkıyor. Yanımda yedek ayakkabı götürüyordum, sıkıldım kaydırağa bineceğim diyordu mesela. Sonra tekrar paten. Giy çıkar giy çıkar

İyi ki hevesi yok. Benimki scooterı alır biraz sürer akşama kadar bana taşıtır bi de giydir çıkar giydir çıkar dert sahibi olurmuşum

İyi ki hevesi yok. Benimki scooterı alır biraz sürer akşama kadar bana taşıtır bi de giydir çıkar giydir çıkar dert sahibi olurmuşum
Valla ben dert sahibi oldum. Benim kızın canı çok tatlı bir de. Habire düşüyordu ilk aldığımızda, ondan sonra 1 hafta yas:)
Bunlar sana küçüldü diyip verdim kurtuldum. Daha da almam.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…