- 3 Haziran 2009
- 7.593
- 29.792
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.221
Dün bizim sitede bir baba sling ile bebeği kendine bağlamış, elektrikli scooter sürüyordu:)ben scootera bazen kendimde biniyorumbahcede kimse yoksa
Beni taşımazben scootera bazen kendimde biniyorumbahcede kimse yoksa
aman tasiyo yaBeni taşımaz
Çok acı bu, 55 kilo kapasitesi var
Ayy onu kırsam fln kocam beni yer yeraman tasiyo yabizimkinin o kadar bile kapasitesi yoktur eminim
bizimki artik saldi biziAyy onu kırsam fln kocam beni yer yerpara çıkcak diye aklı çıkıyor adamcağızın.
Yarın kaynanam var baktiranam diyordu dün geceAy tenli anne çıktımı sonuç?
o bir onceki gun degilmiydi ya ben mi karistidimYarın kaynanam var baktiranam diyordu dün gece
100 kilo taşıyor benim kızınki şu an 66 kiloyum demek ki zayıfımm yahuu ne dert ediyorum kilolarımıııBeni taşımaz
Çok acı bu, 55 kilo kapasitesi var
Benim ki de bu evde eşitiz biz, bana hayır diyemezsiniz diye başlayıp siz benim istediğimi yapmazsanız ben de sizin istediğinizi yapmam diye bitiyor. Ergenliklerini düşünemiyorumKhomyuk deniz bisey isteyip de aldiramayinca bende gider anneme soylerim o bana alir, gölülsün diyo babasina
Seninkinin markası ne? Yaşından dolayı mı ki? Bizimki globber ama ufaklarından. 10 yaş gibi küçük gelecek sanki100 kilo taşıyor benim kızınki şu an 66 kiloyum demek ki zayıfımm yahuu ne dert ediyorum kilolarımııı
Allah Allah kaç yaşında ?Benim ki de bu evde eşitiz biz, bana hayır diyemezsiniz diye başlayıp siz benim istediğimi yapmazsanız ben de sizin istediğinizi yapmam diye bitiyor. Ergenliklerini düşünemiyorum
decatlondan almıştık pandemi başında oxelo markası.basma yeri geniş tekerlekleri büyük büyük 2 tekerli 2 tane de freni var.yaşa göre satılıyor orda scooterlar biz büyük yaş aldık uzun süre kullansın diye.Seninkinin markası ne? Yaşından dolayı mı ki? Bizimki globber ama ufaklarından. 10 yaş gibi küçük gelecek sanki
nasil guzel herseyi kendilerine ceviriyorlar dimiBenim ki de bu evde eşitiz biz, bana hayır diyemezsiniz diye başlayıp siz benim istediğimi yapmazsanız ben de sizin istediğinizi yapmam diye bitiyor. Ergenliklerini düşünemiyorum
Dört yaş dört aylıkAllah Allah kaç yaşında ?
Bizimki şu oturma barı olan sonradan düz scooter olanlardan taşıma kapasitesi az ondandecatlondan almıştık pandemi başında oxelo markası.basma yeri geniş tekerlekleri büyük büyük 2 tekerli 2 tane de freni var.yaşa göre satılıyor orda scooterlar biz büyük yaş aldık uzun süre kullansın diye.
bizde ki oldukça ağır bir ürün oturma barı yok 570 e almıştık sanırım ama 8 ay falan oldu liseyi bile bitirtir kıza .daha önce ucuz plastik almıştım 5 ayda parçalandı.Bizimki şu oturma barı olan sonradan düz scooter olanlardan taşıma kapasitesi az ondan
Deniz 34 çıktı sonuç bakalım artışı önemli tabiAy tenli anne çıktımı sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?