Geçinemeyenler kulübü

Khomyuk deniz bisey isteyip de aldiramayinca bende gider anneme soylerim o bana alir, gölülsün diyo babasina
Benim ki de bu evde eşitiz biz, bana hayır diyemezsiniz diye başlayıp siz benim istediğimi yapmazsanız ben de sizin istediğinizi yapmam diye bitiyor. Ergenliklerini düşünemiyorum

Benim ki de bu evde eşitiz biz, bana hayır diyemezsiniz diye başlayıp siz benim istediğimi yapmazsanız ben de sizin istediğinizi yapmam diye bitiyor. Ergenliklerini düşünemiyorum
Allah Allah kaç yaşında ?

Seninkinin markası ne? Yaşından dolayı mı ki? Bizimki globber ama ufaklarından. 10 yaş gibi küçük gelecek sanki
decatlondan almıştık pandemi başında oxelo markası.basma yeri geniş tekerlekleri büyük büyük 2 tekerli 2 tane de freni var.yaşa göre satılıyor orda scooterlar biz büyük yaş aldık uzun süre kullansın diye.

Allah Allah kaç yaşında ?
Dört yaş dört aylık şimdiki çocuklar bizden şanslılar. Hepsi böyle. Öğrenecekleri kaynak çok. Ben gezegenlerin nasıl oluştuğunu ve dinozorların türlerini ondan öğrendim mesela. Öyle eğlenceli öğreten kitaplası filmleri var ki

Bizimki şu oturma barı olan sonradan düz scooter olanlardan taşıma kapasitesi az ondan

Bizimki şu oturma barı olan sonradan düz scooter olanlardan taşıma kapasitesi az ondan
bizde ki oldukça ağır bir ürün oturma barı yok 570 e almıştık sanırım ama 8 ay falan oldu liseyi bile bitirtir kıza .daha önce ucuz plastik almıştım 5 ayda parçalandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…