Geçinemeyenler kulübü

İnşallahh denizcim çok sağol destek oldun o kadar valla hepiniz moral verdiniz Bi 9 ay daha olursunuz demi tecrübeli birilerine ihtiyacım olucak
Asıl macera doğumdan sonra hamilelik çok güzel ve özel bir süreç. Hayaller kurmak, bebeğe bir şeyler almak harika Tadını çıkarmaya bak. Bulantı bende olmamıştı sende de olmaz inşallah da hafif bir hamilelik geçirirsin

İnşallah sıkıntı çıkmaz canım içim kıpır kıpır tek korkum kimyasal gebelik yaşamak umarım olmaz da bu sefer yüzüm güler
şimdi ben olsun da doğumdan sonrası Bi şekilde hallederim kafasındayım

Kötüyü düşünme, alacaksın kucağına. Ama hamileliği iyi değerlendir. Bebek bakma zorluğu, uykusuzluk neymiş doğunca anlıyorsun Öncesinde doğsunda hallederiz diyorsun da o iş öyle değilmiş diyorsun.
Şimdiden biraz çalış dersine. Bebek bakım kitapları okumaya başla bence. Ben mesela gittim hamilelikle ilgili okudum, boşa okumuşum. Onun yerine ayşe öner hamilelik doğum bakım ve bebek kitabın okumalısın mutlaka. Ve sonrası için otuz milyon kelime kitabını, koşulsuz ebeveyn olmak kitabı, bağırmayan anne baba olmak kitabını, mahallenin en mutlu bebeği kitabını, Etkili anne baba eğitimi kitabını falan okumalısın. Ben çoğunu doğumdan sonra üç sayfa zor zar okudum. Halbuki hamilelikte okusam pek çok şeyi bambaşka yapardım.

Yaaa işte tecrübeden kastım bunlardı çok teşekkür ederim Khomyuk ekran görüntüsü aldım kitapları en kısa zamanda temin edicem inşallah

Ay tenli anne khomyuka katiliyorum, bol bol uyu bol bol oku.
ayşe onerin youtube da videolari var onlarida izle ben cok faydasini gördüm
Ve tabii bir klasik olarak, tomrisin emzirme notları
Emzirmenin ilk aylar çok zor ve ağrılı olacağı söylenmiyor. Benim emzirebilmemi sağlayan notlardır tomrisin notları. Mutlaka her anne adayı okumalı

ne yaptik ki burcuu, daha horon tepen hormonlarinin kaprisini, lohusa sendromlarini cekecegiz
İnşallah canım perşembeyi iple çekiyorum sağlıklı artsın Bi ben bile horon tepecem bırak hormonları darısı denize kardeş inşallah bizim fork forka diğer kızların maşallah en az iki zaten

Yaa ne kadar güzel .
Denizde hiç bulanmadan geçirmiş hamileliğiniz burnunuzdan gelmemiş bari.

Doğumu nasıl yaptın khomyuk

İnşallah canım perşembeyi iple çekiyorum sağlıklı artsın Bi ben bile horon tepecem bırak hormonları darısı denize kardeş inşallah bizim fork forka diğer kızların maşallah en az iki zaten
Brctks hayırlı uğurlu olsun yenidennnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…