- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.261
On yıldır araştırırim diyebilirim.Maşallah ona
Sence sezeryan mı normal mi doğum bunu sana da soruyorumbebeklinick sende bu konuda baya bilgilisin araştırıyosun galiba
Bak nasılda araştırmışOn yıldır araştırırim diyebilirim.
Doğum belgeselleri filanda izlerdim hep
Ben aksilikler olmaz ise epiduralli normal doğum yapacağım ( prenses doğum )
Ablamda epiduralli oldu .
Normal doğum atıyorum 3000 ise epiduralli olunca 3600-4000 filan ödüyorsun ( genelde bin lira farketmiyor bile )
600 lira vermemek için normal doğumun tüm sancılarını çekemem.
İlden ile değişen bı fiyat skalasi mevcut.
Kırşehir'de bu konuda şanslısın bence .
İzmir Ankara gibi illerde fiyatlar çok daha uçuk.
Ama doktorlar daha iyidir de ondan fiyat yüksektir olayına ise katilmiyorum doğuran benim doktorun iyiliğiyle alakalı bı durum olarak görmüyorum.
Kolaylıkla gelsin inşallahBak nasılda araştırmışbenim Bi fikrim yok daha ama çok zamanda var bakalım yaşayıp görecem
prenses doğumBak nasılda araştırmışbenim Bi fikrim yok daha ama çok zamanda var bakalım yaşayıp görecem
film delisi gözükmüyor.neyapsamkişimdi de müebbet hapis cezası aldı galibaaaAy tenli anne folik asit aliyorsun değil mi ?
Ağızda emilenler var onlar çok güzelAy tenli anne folik asit aliyorsun değil mi ?
Şimdi o iş pek öyle değil.On yıldır araştırırim diyebilirim.
Doğum belgeselleri filanda izlerdim hep
Ben aksilikler olmaz ise epiduralli normal doğum yapacağım ( prenses doğum )
Ablamda epiduralli oldu .
Normal doğum atıyorum 3000 ise epiduralli olunca 3600-4000 filan ödüyorsun ( genelde bin lira farketmiyor bile )
600 lira vermemek için normal doğumun tüm sancılarını çekemem.
İlden ile değişen bı fiyat skalasi mevcut.
Kırşehir'de bu konuda şanslısın bence .
İzmir Ankara gibi illerde fiyatlar çok daha uçuk.
Ama doktorlar daha iyidir de ondan fiyat yüksektir olayına ise katilmiyorum doğuran benim doktorun iyiliğiyle alakalı bı durum olarak görmüyorum.
film delisi normallesmeden sonra cok fazla girmeyecegini soylemisti zaten.film delisi gözükmüyor.neyapsamkişimdi de müebbet hapis cezası aldı galibaaa
Hastayım:)film delisi gözükmüyor.neyapsamkişimdi de müebbet hapis cezası aldı galibaaa
Bende aksilikler olmaz ise dedim zatenŞimdi o iş pek öyle değil.
Epiduralli yapacağım diyerek öyle yapamayabilirsin de.
Epidural açılır, doktorun süreci göz önüne alarak eğiduralı 6 cm de de verebilir, hiç vermeyebilir(benim gibi) ya da birkaç ünlü doktorun yaptığı gibi en başında yüksek düzeyde verip, tüm günü aşan bir doğum süreci yaşatabilir.
Epidural doğumda acı hisettmiyorsun diye bir şey yok, tamamen doktoruna bağlı bu.
çok geçmiş olsun üşüttün falan mı?bu aralar havalar pek değişken.bugün kızla markete gidelim dedik karla karışık fırtına da kaldıkHastayım:)
3 gün üst üste dışarda olunca dünden beri hastayım, bir de okula direnen büyük sıpamla uğraşıyorum.
Canımdan bezdim yine...
Ben de diyorum ki aksilik olmasa bile epidural doğum diye adlandırdığın şey, senin algındaki gibi değil, doktoruna bağlı.Bende aksilikler olmaz ise dedim zaten
Öyle oldu.çok geçmiş olsun üşüttün falan mı?bu aralar havalar pek değişken.bugün kızla markete gidelim dedik karla karışık fırtına da kaldık
ben de bosnaya giden aşıyı duyunca moralden oldum.tekrar geçmiş olsun .bir süre başlarında duracaksın mecbur okula alışıncaya kadar yakınlarında konaklayacaksınÖyle oldu.
Ctesi pazar dışardaydık, dün zaten hastaydım ama çocukların okula alışma süreci diye okulun oradaydım, hava buz.
Evet bugün 3 kere kar fırtınası çıktı, saçma sapan.
Ben de o an markete giriyordum.
Tadım yok hiç valla.
Aman küçükte sıkıntı yok, ilk kez başlayan o.ben de bosnaya giden aşıyı duyunca moralden oldum.tekrar geçmiş olsun .bir süre başlarında duracaksın mecbur okula alışıncaya kadar yakınlarında konaklayacaksın
aaa cidden böyle mi söyledi?kreşin psikoloğu var mı çocukla konuşacak?acaba senden ayrılmak mı istemiyor?yoksa kreş eğlenceli yer arkadaş var oyuncaklar aktiviteler var.neden bu tepki acaba?Aman küçükte sıkıntı yok, ilk kez başlayan o.
Ara veren büyük oğlan, sıkıntılı olan yine o.
Çiş yapmıyor ya beni cezalandırıyor, sabah 8 akşam 6 tutuyor, hasta olacak.
Onu okula göndermeye devam edersem hiçbir zaman yapmayacakmış, o zaman günümü görürmüşüm, o sebeple gitmeyecekmiş ya da ben de onunla içerde oturacakmışım...
Beni cezalandırıyor ayrıldığımız için, hep böyle.aaa cidden böyle mi söyledi?kreşin psikoloğu var mı çocukla konuşacak?acaba senden ayrılmak mı istemiyor?yoksa kreş eğlenceli yer arkadaş var oyuncaklar aktiviteler var.neden bu tepki acaba?
bir şeyler anlatmak istiyor sana beceremeyince de sinirlenerek kardeşten acısını çıkararak eşyalara zarar vererek anlatıyor.mutlaka bir çözümü vardır çocuk psikoloğu anlar derdinden.aile sorunu da yok boşanma travması vs.başka bir sebebi olmalı davranışlarınınBeni cezalandırıyor ayrıldığımız için, hep böyle.
Her şeyde böyle, cins ya cins.
Bir şeyi istiyor ve ben yapmıyorsam mutlaka oldukta tuhaf bir hareket yaparak cezalandırır beni, daima!
Saatlerce çığlık atmak, eşyalara zarar vermek, kardeşi dövmek, yemek dökmek, oyuncaklarını kırmak, kendine vurmak, odaya kapanmak, kusmak, olur olmadık şeyi ağzına sokmak ve aklıma gelmeyen niceleri :)
Çocuk değil, ömür törpüsü ya...
Bir de ‘sen gününü görürsün, oh olsun ben hasta olacağım işte senin yüzünden’ diyor.
geçmiş olsun neyin varHastayım:)
3 gün üst üste dışarda olunca dünden beri hastayım, bir de okula direnen büyük sıpamla uğraşıyorum.
Canımdan bezdim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?