Geçinemeyenler kulübü

amanın damada bak

gebelik icin betaya bakiyor, vitamin degerlerin kizamik gecirmismisin hepatit vs.
idrar dansitesi gibi gibi
Beta normal tok karnına da yapılsada fark etmiyo ama onlar aç karnına mı yapılıyor ki ona göre gitsem perşembe bilgin var mı

hayir birakma gebeligin 12.haftasina kadar kullandirtiyolar.
bebegin omirilik ve beyin gelisimi icin cok onemli o.
dr un mu yazmisti
O önerdi isim verdi ben kendim alıp kullanıyordum zeytinden büyük kocaman yutarken boğazına takılıyo insanın

Beta normal tok karnına da yapılsada fark etmiyo ama onlar aç karnına mı yapılıyor ki ona göre gitsem perşembe bilgin var mı
ben sanirim aç gitmistim dr oyle bir sey istedimi hatirlamiyorum ama sekerine falan bakar belki.

nesi var adam doğuştan karizma.kadınlar tam da böyle adamların peşinde pervane oluyorlar.süründüren adam tipi olacak küçükten belli.yandı kızlar

derin sularda belki karşılaşmıştir boyle sorunlarla

nesi var adam doğuştan karizma.kadınlar tam da böyle adamların peşinde pervane oluyorlar.süründüren adam tipi olacak küçükten belli.yandı kızlar
anneyi baciyi surundurenler evlenince genelde kılıbık oluyorlar
icerde aslan dışarda süt dökmuş kedi.
çocuğun bence hayata karsi tamamen aykiri bir durusu var
isyankar bebe

isyankar bebe
Ayyy ben ona çok inanırım deniz benim Bi dayım var ne eziyetler edermiş anneme anneanneme ütüsüz pantolon giymezmiş her yemeği yemezmiş şimdi Bi görsen garibim karnı doysa yetiyo ütü yüzü nerde görüyo

isyankar bebe
mıymıntı erkek sevmem ben.filmin oğlu büyüsün gayet karizmatik bir genç olur.kaçırma sen oğlanı

benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,
gomlek yanlislikla cift cizgiyse bidi bidi bidi.
şimdide hiyitim gimlekler kaç direcede yikaniyir, bisiy olmaz bugunde tam pismis yiriz

benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,
gomlek yanlislikla cift cizgiyse bidi bidi bidi.
şimdide hiyitim gimlekler kaç direcede yikaniyir, bisiy olmaz bugunde tam pismis yiriz

Ahahah el kızı değil mi öyle eder adamı işte sıkıyorsa ona da bidi bidi yapsın

mıymıntı erkek sevmem ben.filmin oğlu büyüsün gayet karizmatik bir genç olur.kaçırma sen oğlanı
Bak bu doğru. Abim oldu bitti uyumlu biri oldu. Her zaman aramızda en duygusalımızdı. Her işini yapan da bir adamdır. Hatta bazı yemeklerde biz eline su dökemeyiz, çok titiz düzenli bir adam, zeki, çalışkan, hobileri olan, müzikle ilgilenen, kitap kurdu denebilecek bir adam, yakışıklı da bence, ama hayatının hiç bir döneminde çok sevgilisi olan aranan adam olmadı. Geldiği noktada da müzmin bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…