- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.281
Perşembe gittiğimde söyleyim ne kanı alıyorlar ayriyetenprenses doğumbolca süt yogurt ve et suyu tuket.
aile hekimine gebeligini bildirmen gerek senden kan ve idrar alacaklar
amanın damada bakAman küçükte sıkıntı yok, ilk kez başlayan o.
Ara veren büyük oğlan, sıkıntılı olan yine o.
Çiş yapmıyor ya beni cezalandırıyor, sabah 8 akşam 6 tutuyor, hasta olacak.
Onu okula göndermeye devam edersem hiçbir zaman yapmayacakmış, o zaman günümü görürmüşüm, o sebeple gitmeyecekmiş ya da ben de onunla içerde oturacakmışım...
Deniz 6 ay boyunca kullandım bu son 2 aydır bırakmıştım inofolic kullanıyordumAy tenli anne folik asit aliyorsun değil mi ?
gebelik icin betaya bakiyor, vitamin degerlerin kizamik gecirmismisin hepatit vs.Perşembe gittiğimde söyleyim ne kanı alıyorlar ayriyeten
hayir birakma gebeligin 12.haftasina kadar kullandirtiyolar.Deniz 6 ay boyunca kullandım bu son 2 aydır bırakmıştım inofolic kullanıyordum
Beta normal tok karnına da yapılsada fark etmiyo ama onlar aç karnına mı yapılıyor ki ona göre gitsem perşembe bilgin var mıgebelik icin betaya bakiyor, vitamin degerlerin kizamik gecirmismisin hepatit vs.
idrar dansitesi gibi gibi
O önerdi isim verdi ben kendim alıp kullanıyordum zeytinden büyük kocaman yutarken boğazına takılıyo insanınhayir birakma gebeligin 12.haftasina kadar kullandirtiyolar.
bebegin omirilik ve beyin gelisimi icin cok onemli o.
dr un mu yazmisti
ben sanirim aç gitmistim dr oyle bir sey istedimi hatirlamiyorum ama sekerine falan bakar belki.Beta normal tok karnına da yapılsada fark etmiyo ama onlar aç karnına mı yapılıyor ki ona göre gitsem perşembe bilgin var mı
mutlaka kullan, hoslanmadiysan aile hekimine soyle o yazsin bir tane ben folbiol kullanmistimO önerdi isim verdi ben kendim alıp kullanıyordum zeytinden büyük kocaman yutarken boğazına takılıyo insanın
Beni cezalandırıyor ayrıldığımız için, hep böyle.
Her şeyde böyle, cins ya cins.
Bir şeyi istiyor ve ben yapmıyorsam mutlaka oldukta tuhaf bir hareket yaparak cezalandırır beni, daima!
Saatlerce çığlık atmak, eşyalara zarar vermek, kardeşi dövmek, yemek dökmek, oyuncaklarını kırmak, kendine vurmak, odaya kapanmak, kusmak, olur olmadık şeyi ağzına sokmak ve aklıma gelmeyen niceleri :)
Çocuk değil, ömür törpüsü ya...
Bir de ‘sen gününü görürsün, oh olsun ben hasta olacağım işte senin yüzünden’ diyor.
anneyi baciyi surundurenler evlenince genelde kılıbık oluyorlarnesi var adam doğuştan karizma.kadınlar tam da böyle adamların peşinde pervane oluyorlar.süründüren adam tipi olacak küçükten belli.yandı kızlar
bu mesaji yazarken bize kalbinin en guzel sayfasini ayirip ağlamayada baslarsin yakindachamallows bebeklinick Khomyuk filmdelisi şimdi benle dalga geçiceksiniz belki hormonlar tavan falan diye ama İnternet üzerinden de olsa sizinle arkadaşlık kurmak çok güzel iyiki varsınız
Ayyy ben ona çok inanırım deniz benim Bi dayım var ne eziyetler edermiş anneme anneanneme ütüsüz pantolon giymezmiş her yemeği yemezmiş şimdi Bi görsen garibim karnı doysa yetiyoanneyi baciyi surundurenler evlenince genelde kılıbık oluyorlar
icerde aslan dışarda süt dökmuş kedi.
çocuğun bence hayata karsi tamamen aykiri bir durusu var
isyankar bebe
mıymıntı erkek sevmem ben.filmin oğlu büyüsün gayet karizmatik bir genç olur.kaçırma sen oğlanıanneyi baciyi surundurenler evlenince genelde kılıbık oluyorlar
icerde aslan dışarda süt dökmuş kedi.
çocuğun bence hayata karsi tamamen aykiri bir durusu var
isyankar bebe
benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,Ayyy ben ona çok inanırım deniz benim Bi dayım var ne eziyetler edermiş anneme anneanneme ütüsüz pantolon giymezmiş her yemeği yemezmiş şimdi Bi görsen garibim karnı doysa yetiyoütü yüzü nerde görüyo
kaciracagimi kim soyledi ayolmıymıntı erkek sevmem ben.filmin oğlu büyüsün gayet karizmatik bir genç olur.kaçırma sen oğlanı
benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,
gomlek yanlislikla cift cizgiyse bidi bidi bidi.
şimdide hiyitim gimlekler kaç direcede yikaniyir, bisiy olmaz bugunde tam pismis yiriz
Bak bu doğru. Abim oldu bitti uyumlu biri oldu. Her zaman aramızda en duygusalımızdı. Her işini yapan da bir adamdır. Hatta bazı yemeklerde biz eline su dökemeyiz, çok titiz düzenli bir adam, zeki, çalışkan, hobileri olan, müzikle ilgilenen, kitap kurdu denebilecek bir adam, yakışıklı da bence, ama hayatının hiç bir döneminde çok sevgilisi olan aranan adam olmadı. Geldiği noktada da müzmin bekarmıymıntı erkek sevmem ben.filmin oğlu büyüsün gayet karizmatik bir genç olur.kaçırma sen oğlanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?