Geçinemeyenler kulübü

Ahahah el kızı değil mi öyle eder adamı işte sıkıyorsa ona da bidi bidi yapsın
gecen beni aramis kuru fasulye tarifi soruyodu
bir kez kazara kizcagiza sucuklu yumurtayi deniz gibi yapanina denk gelmedim daha demiste git bacin yapsin ozaman demis

abin ben görumcem olurmusun

sitede tonla eğitimli kaliteli bekar kadın var.araştır bi derim.ben tam kuzene araştırıyordum ki kendi bir diş doktoru bulmuş.o da 40 yaşında .

benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,
gomlek yanlislikla cift cizgiyse bidi bidi bidi.
şimdide hiyitim gimlekler kaç direcede yikaniyir, bisiy olmaz bugunde tam pismis yiriz
benim abim, yumurtasi kayisi olmazsa aksama kadar bidi bidi bidi,
gomlek yanlislikla cift cizgiyse bidi bidi bidi.
şimdide hiyitim gimlekler kaç direcede yikaniyir, bisiy olmaz bugunde tam pismis yiriz
ee bu da benim kocam
Eti tek yermiş de yemek içinde yemezmiş, yok et suyu içmezmiş, sarma dolmada kıyma sevmezmiş fln gibi cinslikleri vardı. Şimdi sarma dolma rüyasında görmediği için etli türlü yada bamya gibi en sevmediği iki yemeği bile şükür yemek pişmiş bugün siye yiyor ütü sevmediğimiz için de ütü istemeyen kazaklar ve penyeler giyiyor, gömlekler sadece törenlere saklanıyor

al işte bak
acaba hic vicdan yapiyorlarmi annemin kardesimin burnundan getirdim diye.
bir gun hic unutmam askerden yeni gelmisti, askere gittigi ilk hafta babam vefat etmisti vs. cok sıkıntılı bir surec gecirdi askerdeyken yani, neyse geldi annem buna cok sevdigi bir el acmasi böregi yapmisti da tuzsuz olmus diye tabagi masada yumruguyla ters cevirmisti olmamis diye masayi yumrukluyordu beyimiz.

Marazı var canım, aşırı titizdir. Ojeli yada uzun tırnaklı insanın elinden yemek yiyemez mesela, mutfakta her noktanın ayrı bezi olacak gibi huysuzlukları var iyi düşün
oje tirnak tamam da yok ben almayim
tezgah beziyle ocak silip sonra masa silme rahatimdan vaz gecemem

Marazı var canım, aşırı titizdir. Ojeli yada uzun tırnaklı insanın elinden yemek yiyemez mesela, mutfakta her noktanın ayrı bezi olacak gibi huysuzlukları var iyi düşün
Ablamda öyle .
Obsesiflik değil mi bu ya

Benim kayınvalidem görüyor oğlunu hala kalan bekarlara ayrı menü çıkarıyor akıllanmadı.
Ki gördü de ben oğlana ne varsa veririrm. Yemezse de ek bir şey çıkarmam. Onlardayken geçen sevmediği bir yemek vardı, köfte indireyim dedi hemen, hayır dedim öyle yapmıyorum ben. Ay ben hiç kıyamam sen nasıl dayanıyorsun diye kınıyor beni. İçimden dedim el kızı terbiye etsin diye bekleyemem yemek seçtirmem yani.

ay benimde yuregime dert oluyo yemeyince
karnim tok derse zorlamiyorum hic ama sirf yesin diye o ne seviyosa o pisiyo resmen evde

ay benimde yuregime dert oluyo yemeyince
karnim tok derse zorlamiyorum hic ama sirf yesin diye o ne seviyosa o pisiyo resmen evde
Ben gaddarım açıkçası. Bugün mesela portakallı kereviz vardı. İçinde ama yer elması ve enginar da vardı. Köfte olsa yemezdi biliyorum ondan yayla çorbası ve kerevizi tek koydum. Mecbur yedi. Biliyor anasının huyunu. Ha bu noktaya gelene kadar çok aç uyudu ama sabaha güzel yiyor diye çok dert etmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…