- 14 Eylül 2014
- 21.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.834
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.321
kaç diş taktırdın ki?0 km dişlerimi taktirdim bugun
gece acikmiyomu ac yatinca.Ben gaddarım açıkçası. Bugün mesela portakallı kereviz vardı. İçinde ama yer elması ve enginar da vardı. Köfte olsa yemezdi biliyorum ondan yayla çorbası ve kerevizi tek koydum. Mecbur yedi. Biliyor anasının huyunu. Ha bu noktaya gelene kadar çok aç uyudu ama sabaha güzel yiyor diye çok dert etmiyorum ben
2kaç diş taktırdın ki?
Bilmem ki uykusu bölünmüyor. Uyuyor. Sonra sabah ama hadi anne diye acele ettirir. Mesela öğleni atladığında da akşam yemek masaya konduğu anda gelir oturur bizi beklemeden yer.gece acikmiyomu ac yatinca.
ben bir kac gundur yemedigi icin ogun atliyorum yemeye diretmesin hic yemeyecegine ogun eksik yesin diye ama gece karninin guruldadigini duyuyorum resmen
denizde uyuyo aciktim demiyo ama ben sesini duyuyorum karninin gur gur otuyoBilmem ki uykusu bölünmüyor. Uyuyor. Sonra sabah ama hadi anne diye acele ettirir. Mesela öğleni atladığında da akşam yemek masaya konduğu anda gelir oturur bizi beklemeden yer.
tesekkur ederimHayırlı olsuun
En iyisi böyle yetişmesi .ablamın oğlu koca delikanlı 23 yaşındaBenim kayınvalidem görüyor oğlunu hala kalan bekarlara ayrı menü çıkarıyor akıllanmadı.
Ki gördü de ben oğlana ne varsa veririrm. Yemezse de ek bir şey çıkarmam. Onlardayken geçen sevmediği bir yemek vardı, köfte indireyim dedi hemen, hayır dedim öyle yapmıyorum ben. Ay ben hiç kıyamam sen nasıl dayanıyorsun diye kınıyor beni. İçimden dedim el kızı terbiye etsin diye bekleyemem yemek seçtirmem yani.
Sıhhatli olsunlar inşallah0 km dişlerimi taktirdim bugun
inşallahSıhhatli olsunlar inşallah
ablan kac yasinda yaEn iyisi böyle yetişmesi .ablamın oğlu koca delikanlı 23 yaşında
Şimdi annemlerde kalması gerekiyor bir firmada Annemlere yakın biryerde ise girdiği icin .
Annemde her istediğini pisiremiyor haliyle ki kadincagiz Parkinson hastası sana özel yemekle uğraşacak hali yok ablamında hatasi biraz , anneme bırakmayi düşünmemesi bile lazım.
Herneyse annemde mesela bıkac gün kaldı , evdeki yemeklerle uyumlu bı çocuk olarak yetişmediği için de kendi evinden gidip geliyor artık, annemde kalamiyor
İnsanın uyumlu olması hayatıni kolaylaştırır
Her zaman derim uyumlu olan hayatta kalır
senin yasini dusununce en fazla 37 falandir diye dusunmustum en buyugu44 . Oğullari 23-17
3 ablam var amaaaaa
Benim annem de böyleydi. Biz ondan ne bulsak yeriz.En iyisi böyle yetişmesi .ablamın oğlu koca delikanlı 23 yaşında
Şimdi annemlerde kalması gerekiyor bir firmada Annemlere yakın biryerde ise girdiği icin .
Annemde her istediğini pisiremiyor haliyle ki kadincagiz Parkinson hastası sana özel yemekle uğraşacak hali yok ablamında hatasi biraz , anneme bırakmayi düşünmemesi bile lazım.
Herneyse annemde mesela bıkac gün kaldı , evdeki yemeklerle uyumlu bı çocuk olarak yetişmediği için de kendi evinden gidip geliyor artık, annemde kalamiyor
İnsanın uyumlu olması hayatıni kolaylaştırır
Her zaman derim uyumlu olan hayatta kalır
En küçük ablam 37senin yasini dusununce en fazla 37 falandir diye dusunmustum en buyugu
23.yasinda cocugu var diyince şok
Doğuştan travmalı o.bir şeyler anlatmak istiyor sana beceremeyince de sinirlenerek kardeşten acısını çıkararak eşyalara zarar vererek anlatıyor.mutlaka bir çözümü vardır çocuk psikoloğu anlar derdinden.aile sorunu da yok boşanma travması vs.başka bir sebebi olmalı davranışlarının
Üşüttüm herhaldegeçmiş olsun neyin var
Şimdiden oğlanı alacağa üzülüyorum desemamanın damada bak
öyle deme yaDoğuştan travmalı o.
Aman ben bıraktım valla, neyi normal ki...
Her gittiğimiz doktor ‘e kardeş gelmiş normal’ dedi.
3 aylık bebekken de cinsti, hala cins, huyu bu.
Üşüttüm herhalde
1 senedir evdeyiz malum, ilk dışarı çıkış ve yoğunlukta gitti vücut.
Şimdiden oğlanı alacağa üzülüyorum desem
acayip hormonlu bir hatun geliyor haberin olsunAy tenli anne hormonlu hatun, her şey güzel olacak inşallah, içini ferah tut.
Full destek, tam destek biz buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?