Geçinemeyenler kulübü

gece acikmiyomu ac yatinca.
ben bir kac gundur yemedigi icin ogun atliyorum yemeye diretmesin hic yemeyecegine ogun eksik yesin diye ama gece karninin guruldadigini duyuyorum resmen

gece acikmiyomu ac yatinca.
ben bir kac gundur yemedigi icin ogun atliyorum yemeye diretmesin hic yemeyecegine ogun eksik yesin diye ama gece karninin guruldadigini duyuyorum resmen
Bilmem ki uykusu bölünmüyor. Uyuyor. Sonra sabah ama hadi anne diye acele ettirir. Mesela öğleni atladığında da akşam yemek masaya konduğu anda gelir oturur bizi beklemeden yer.

Bilmem ki uykusu bölünmüyor. Uyuyor. Sonra sabah ama hadi anne diye acele ettirir. Mesela öğleni atladığında da akşam yemek masaya konduğu anda gelir oturur bizi beklemeden yer.
denizde uyuyo aciktim demiyo ama ben sesini duyuyorum karninin gur gur otuyo
bizimkide son zamanlarda sabahlari aciktim demeye basladi

En iyisi böyle yetişmesi .ablamın oğlu koca delikanlı 23 yaşında
Şimdi annemlerde kalması gerekiyor bir firmada Annemlere yakın biryerde ise girdiği icin .
Annemde her istediğini pisiremiyor haliyle ki kadincagiz Parkinson hastası sana özel yemekle uğraşacak hali yok ablamında hatasi biraz , anneme bırakmayi düşünmemesi bile lazım.
Herneyse annemde mesela bıkac gün kaldı , evdeki yemeklerle uyumlu bı çocuk olarak yetişmediği için de kendi evinden gidip geliyor artık, annemde kalamiyor

İnsanın uyumlu olması hayatıni kolaylaştırır
Her zaman derim uyumlu olan hayatta kalır

ablan kac yasinda ya

Benim annem de böyleydi. Biz ondan ne bulsak yeriz.

Doğuştan travmalı o.
Aman ben bıraktım valla, neyi normal ki...
Her gittiğimiz doktor ‘e kardeş gelmiş normal’ dedi.
3 aylık bebekken de cinsti, hala cins, huyu bu.
geçmiş olsun neyin var
Üşüttüm herhalde
1 senedir evdeyiz malum, ilk dışarı çıkış ve yoğunlukta gitti vücut.
amanın damada bak
Şimdiden oğlanı alacağa üzülüyorum desem

öyle deme ya
sendromlu bebe işte bir iki seneye duzelir bence.
denizde bir zaman istedigi olmayinca elini agzina sokar kendini kustururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…