- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.410
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.341
Yok, ben kabullendim o böyle.öyle deme ya
sendromlu bebe işte bir iki seneye duzelir bence.
denizde bir zaman istedigi olmayinca elini agzina sokar kendini kustururdu
Ayy hayatta öyle şeyler içemem, kuş burnu bir nebze.
bazi huylari denize cok benziyo, bugun disciden ciktim bir ayar yapilacakti,1 saat kadar kizilayda dolasmam lazimdi. perisan olmasin çisi falan gelirse diye seni anneannene gotureyim dedim.Yok, ben kabullendim o böyle.
Yaradılış mı huy mu ama çocuk bu.
Yahu mutlu olsun diye bir yere götürürsün, çocuk orada yerinden kalkmaz, adeta saksı gibi durur, yere bakar falan.
Gezmeye gideriz, eve gidelim diye ağlar.
Eve geliriz, ben daha oynayamadım diye geri gitmek için yine ağlar.
Ne yapsan aksini ister yani, istediğini yapsan da ben onu az önce istedim şimdi değil diye yine bulur bir sorun
Hep söylüyorum, başka birinin evladı olsa mahvolurdu diye.
aa gercekten miAyy hayatta öyle şeyler içemem, kuş burnu bir nebze.
Limonlu çay ve nurofene abandım yine.
Kafamı zor taşıyorum.
Diyorum ki sıpaya, tamam kardeşinle git tuvalete, hayır orada klozete düşerim diyor ki kreşlerin zaten çocuk tuvaleti ve orada aldı tuvalet eğitimini.bazi huylari denize cok benziyo, bugun disciden ciktim bir ayar yapilacakti,1 saat kadar kizilayda dolasmam lazimdi. perisan olmasin çisi falan gelirse diye seni anneannene gotureyim dedim.
tamam dedi aksam trafigide vardi 40 dk falan surdu yol gidene kadar cisim var diye agladi neden? çunku evdeyken ona cisini yap orda yapacak yer yok cisim geldi diye tutturma demistim.
anneme goturdum cis falan yapmamis wc ye bile girmemis yani, ama aglamali o sorun cikarmali, en olmadik anda olmadik yerde olmayacak seyi isteyip problem yaratmali
senin buyuk bir tık level atlamisi
problem cocuk 4Diyorum ki sıpaya, tamam kardeşinle git tuvalete, hayır orada klozete düşerim diyor ki kreşlerin zaten çocuk tuvaleti ve orada aldı tuvalet eğitimini.
E tamam yanında oturağını da götürelim yapacağın zaman koyarsınız diyorum, yok hayır o ev oturağıymış oraya olmazmış, oraya ayrıca alalım diyorum, bu sefer sen içerde oturmazsan yapmam diyor, tamam ben gelirim diyorum, hayır gelmeyeceksin sabah benle gelip akşam gideceksin anca öyle diyor.
Kısaca ağzınıza edeceğim, 1 ay kan kusturacağım size haberiniz olsun diyor çocuk
Hiçbir sorun yok desemfilmdelisi küçük nasil kreşte sevdimi
Offf bu cocuklar neden böyle? Benimkisi 1 senedir böyle.. odevlerini bitirmez yatar uyuyamaz kabus olur o ödevler yap dersin yapmaz gecenin köründe uyuyamadim diye aglar.bazi huylari denize cok benziyo, bugun disciden ciktim bir ayar yapilacakti,1 saat kadar kizilayda dolasmam lazimdi. perisan olmasin çisi falan gelirse diye seni anneannene gotureyim dedim.
tamam dedi aksam trafigide vardi 40 dk falan surdu yol, gidene kadar cisim var diye agladi neden? çunku evdeyken ona cisini yap orda yapacak yer yok cisim geldi diye tutturma demistim.
anneme goturdum cis falan yapmamis wc ye bile girmemis yani, ama aglamali o sorun cikarmali, en olmadik anda olmadik yerde olmayacak seyi isteyip problem yaratmali
senin buyuk bir tık level atlamisi
ilk kez sosyal bir ortam goruyor pandemiden dolayi sanirim hoşuna gider onun kesinHiçbir sorun yok desem
Sanırım kreş tarihinde ilk günden sabah 9 akşam 6 kalan çocuk o oldu.
Ne sormuş, ne ağlamış, ne sıkıntı çıkarmış, senelerdir kreş bebesi gibi
Hatta o kadar ki, bugün alırken kreşte yatacağım ben diye ağladı.
Yemin ediyorum sınanıyorum, iki veledim bu kadar zıt uçlarda olmamalıydı.
Eve gelince döndüğü için ağzımıza ediyor o da
O yavrum 1,5 senedir okullu olmayı bekliyordu.ilk kez sosyal bir ortam goruyor pandemiden dolayi sanirim hoşuna gider onun kesin
allahtan ikisi birden sorun cikarmamis
bizim suçumuz heralde ya dikkat ettim hepimizin ilk cocugu boyle, ustlerinemi fazla dustuk anlamadim ki.Offf bu cocuklar neden böyle? Benimkisi 1 senedir böyle.. odevlerini bitirmez yatar uyuyamaz kabus olur o ödevler yap dersin yapmaz gecenin köründe uyuyamadim diye aglar.
denizde oyle biliyomusun yatiyo kalkiyo okullar acildimi, ben buyudum mu okula alacaklar mi sorular sorular.O yavrum 1,5 senedir okullu olmayı bekliyordu.
Geçen sene abisi giderken her öğle uykusundan ‘anne bak uyudum büyüdüm okula gidebilir miyim artık’ diye uyandı
Eğitim aşkıyla yanıyor çocuk
Diyorum ki o an neyle mesgulsen sadece onu düşün uyuyacakken odevi düşünme boşver, elbet yaparsin biter. Okuldan çıkıyor cok yorgunum diyor eve gelince disari cikalim mi diyor.benle oyun oyna dedi dün. Tamam dedim gittim yok yok git islerini hallet oynama benle dedi. Dun sanirim 30 kez oyun oynayalım diye yalvardi. Sabir sınıyorlar.
Valla bizim iki kardes ve pandemu ustuste geldi ben buna bagladim. Gunde 3 kez disari cikardik o gunlerimizi cok ozledim. Kendi basina oynardi bizi çağırmazdı. Hatta bugun okildan kendi gelmis. Babasi da almaya gitti karsilasmamislar sakar gibi.bizim suçumuz heralde ya dikkat ettim hepimizin ilk cocugu boyle, ustlerinemi fazla dustuk anlamadim ki.
bugun benimkine allah askina git biraz kendin oyna oyuncaklarinla beynimi yedin anne anne anne demekten dedim.
bakti sinirleniyorum gitti iceri org a benzer bir oyuncagi var bir tane tusuna basti geldi oynadim annecim diyor
surekli diplerinde olalim istiyolar sizi bilmemde bu benim suçum.
cocuklarinda dengesi bozuldu iyice yaDiyorum ki o an neyle mesgulsen sadece onu düşün uyuyacakken odevi düşünme boşver, elbet yaparsin biter. Okuldan çıkıyor cok yorgunum diyor eve gelince disari cikalim mi diyor.benle oyun oyna dedi dün. Tamam dedim gittim yok yok git islerini hallet oynama benle dedi. Dun sanirim 30 kez oyun oynayalım diye yalvardi. Sabir sınıyorlar.
Yapma, sakın alfabe öğretme.denizde oyle biliyomusun yatiyo kalkiyo okullar acildimi, ben buyudum mu okula alacaklar mi sorular sorular.
bu ara kafaya takmis okumayi ogretecekmisim.
onun icin hece kitabi lazim evde yok demistim hafta sonu simit almaya giderken babasindan istemis almis gelmisler hece kitabini
Hem de ne iş..
Bacım sendeki gerçekten müthiş cesaret zaten, 3 çocuk diyorsun, büyüğü yeni okullu küçükler ise bebek daha.
Allah sabır güç kuvvet versin, işin iş...
3 yarim gun arastirdim 1300 falan dediler, esim zaten biliyosun eylulde anca dedi.Yapma, sakın alfabe öğretme.
Okullarda artık farklı öğretiliyor, ses şeklinde söylüyorlar.
Öğretmenler barım barım bağırıyor yapmayın diye, çok zorlanır öğrendiğini silmekte.
Deniz de sıkıntı çıkarmayacak o zaman okulda.
Haftada 2 yarım gün falan gitse mi ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?