- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.361
Oha, o ne ya3 yarim gun arastirdim 1300 falan dediler, esim zaten biliyosun eylulde anca dedi.
takilari bozup yollayayim dedim mantiksiz geldi
anneme çıtlattim bu ortamda cocuk okulami gonderilir bidi bidi.
yarin bir is basvurusunun kurasi var işim oraya kaldi
allah allahVee 3 numara gündüz uyumuyor nasil dayaniyor yaa
Benimkiler de uyumazdı.Vee 3 numara gündüz uyumuyor nasil dayaniyor yaa
Senin denizden şikayet ettiğini duymayayım bir dahaallah allah
o aylarda bayilip bayilip uyumasi lazim degil mi ?
E yeter.Emerken kestiriyor hepsi bu..
tam gun yollasam 1800 du, pardon 3 yarim gun yazmisimOha, o ne ya
Öyle saçma bir fiyat yok, söyleyeyim.
O ücrete haftalık tam gün alan var.
Netten bir oyun gruplarını araştır, haftalık dersleri oluyor ebeveynle beraber, bir iki gün öyle bir yerlere gidebilirsiniz.
Deli misin 1,5 güne o para mı verilir, ne yani aylığı 4500 lira mıymış?
Ted mi zannediyor kendini?
simdi bir cocuk nasil uyumaz diyecegim ama korkuyorumBenimkiler de uyumazdı.
Uyuyan çocuğum olmadı hiç, doğdukları hafta bile uyumazlardı.
O sebeple de doktora gittik, sonuç yine yok
Gece uyuyorsa sorun yok.
Şimdi anladım, sen ona güvenerek diğer iki çocuğu yaptın1 numara 4 saat uyurdu hey gidi günler
40 dk az degil miE yeter.
Her emdiğinde 10 dk uyusa, 40 dk yapar toplam gündüz uykusu.
o 7 dk da ne yapacagini dusunurken bitiyordu degilmiŞimdi anladım, sen ona güvenerek diğer iki çocuğu yaptın
Benimkiler hala gece bile kesintisiz 4 saat uyumaz.
Hatta büyük oğlanın öğle uykuları, 7 ve 12 dk idi.
Boşa doktorlarda gezmedik, uyumuyordu ya bebe.
Valla bacım bu bedeni çocuğu uyutup perişan etmedik.simdi bir cocuk nasil uyumaz diyecegim ama korkuyorum
seninkinin resmine guldugumden beri deniz kalkip geliyor cisi gelince
uyumayacagi tutar diye korkuyorum
Koşturarak tuvalete giderdim, daha çıkmadan uyanırdı.o 7 dk da ne yapacagini dusunurken bitiyordu degilmi
sizin şu yorumlari okumasam hic dusunmeden 2.yi yapardim vallahi bakValla bacım bu bedeni çocuğu uyutup perişan etmedik.
Abartı değil 1 saat kucağımdayken zıplardım, sıpa 12 13 dk uyurdu ya da evde bebek arabasıyla gezerdim tam 3 4 km ederdi, durduğum an uyanırdı.
Ne çektim be...
uykuyu sevmiyorlar demek ki,Koşturarak tuvalete giderdim, daha çıkmadan uyanırdı.
Hayır büyük böyle de, küçük niye aynıydı onu bilmiyorum.
Hiç bilmem ki 1 saat uyumuş falan, maksimum o da belki birkaç defa başıma gelmiştir 45 50 dk, kaç defa ateş ölçerdim kesin hasta bunlar diye
Benim arkadaşımın ilk çocuğu aynı anlattığın gibi.sizin şu yorumlari okumasam hic dusunmeden 2.yi yapardim vallahi bak
tamam kolikti ama 5 aydan beridir falan deliksiz uyuyo geceleri gunduzde bir o kadar uyurdu.
bezine emzigine mama biraktirmasine meme biraktirmasina hic bir seyine ugrasmamisim ya ben bu kizin
ona guvenip ne var yeaa diyip yapardim 2.cocugu ama yok ecelime susamadim
aha deniz işte, şurup sever mi ya bir cocuk, versem siseyle kafasina diker.Benim arkadaşımın ilk çocuğu aynı anlattığın gibi.
Bebeği yatağına koyardı akşam 7 de uyur, sabah 6 da kalkardı.
5 aylıktan itibaren uyku eğitimiyle böyle büyüttü, ne yeme ne ağlama ne bir şey.
Hiç mi sıkıntısı olmaz çocuğun, ilacını içerdi, laf dinler falan filan.
Bakıp bakıp bu çocuksa bendeki nedir, arkadaşım anne ise benim adım nasıl anne olabilir derdim.
İkinciyi yaptı, 2 numara şuan iki yaşında ve hala gece ayağında uyuyor, sürekli uyanıyor, gün içinde ağlıyor.
Beni manyak gibi arayıp ağlıyor kız, şikayet ediyor, seni hiç anlamamışım ben bu nasıl bir şey, ölmekten beter bir eziyet diyor
Bak ben ilk cocukta hic cocuk buyutmemisim diyorum. Uyku saati belliydiemme saati belliydi. Ben rutini olsun diye falan ugrasmadim. Akisina biraktim, kendiliginden böyleydi. Ama 2 numara tam bir firlama. Ates parçası mübarek. Ben böyle hareketlilik görmedim. Cok yoruyor. Surekli tetikte olmak lazim. Hicbir seyi unutmaya ertelemeye gelmiyor. Büyüğü mama sandalyesine koyardim karnini doyurur kaldirirdim. Bu surekli ayakta oturamiyor elinde biseylerle ugrasmazsa yemiyor o derece. 3. Allah kerim.sizin şu yorumlari okumasam hic dusunmeden 2.yi yapardim vallahi bak
tamam kolikti ama 5 aydan beridir falan deliksiz uyuyo geceleri gunduzde bir o kadar uyurdu.
bezine emzigine mama biraktirmasine meme biraktirmasina hic bir seyine ugrasmamisim ya ben bu kizin
ona guvenip ne var yeaa diyip yapardim 2.cocugu ama yok ecelime susamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?