Geçinemeyenler kulübü

aha deniz işte, şurup sever mi ya bir cocuk, versem siseyle kafasina diker.
tat koku hic farketmez, uyku egitimi bile 3 gun surdu oda heralde benim acemiligimden surdu.
simdi ben 2.yi yapsam allah belami vermis gibi olurum biliyorum ben
8 9 aylıktı küçüğü, atıştık bir gün.
İşte uyku eğitimi vereceğim, ben hallederim neler neler diyor.
Sustum ve sadece ‘sen bu çocuğa istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsın, parmağında oynatacak seni çünkü yapısı bu’ dedim.
Görürsün, ben yaparım bak öbürüne yaptım neler neler, sonuç belli
Hala derim, yapabiliyorsan hani sendin ya başaran, ne oldu yapamadın değil mi diye, ancak almak istediğini verebilirsin bebeğe.

Huy, karakter vs neyse adı onun, doğduğunda belli ediyor kendini.
Bizler sadece ihtiyaç ve isteklerini karşılıyoruz ama hiçbir zaman elmayı armuta çeviremiyoruz, kabullenmek gerek bunu.

baski uygulayipda elmayi armuta cevirdim diyende ergenlikte aliyor cevabini
bakiniz annem

bende şimdi öyle diyorum işte burda okudukça, birde cocuktan sikayetleniyorum falan
agzinin ustune tuvalet terligiyle vurulmasi gereken anne örneğiyim sanirim

bende şimdi öyle diyorum işte burda okudukça, birde cocuktan sikayetleniyorum falan
agzinin ustune tuvalet terligiyle vurulmasi gereken anne örneğiyim sanirim
Kesinlikle öyle.
28 yaşımdan bugüne kadar yaşamadım ben, terlik falan da kesmez apartman topukla saldıracağım
Hele tek çocukla şikayet edene ayrı kılım, bir tane çocuk işte en kötü 10 dk kendi oyalansa yalnızsın, öbürüne gitmiyorsun

hiç bu açıdan bakmamıştım
allah dagina göre kar veriyor derler ya bana tedavi gorurken insallah ikiz olur vs dediler, yuzume bakmis da bu kadinda 2 cocuk bakacak kapasite yok birde ikisini birden ayni anda verirsem ruhunu teslim eder diyip bi tane vermis

Şaka bir yana, çok çok yıpratıcı 1 2 3 ü yok bu işin.
Gerçekten Allah dağına göre kar versin ki, çocuklar heba olmasın.

Benim büyük oğlan tek başına da iki çocuğa bedeldi zaten ya da görüyorum iki çocuğu olanları, benimkinin yarısı etmez falan filan.
Sayıdan öte, ruhani sağlamlık lazım.
Ben zaten normal değilim, yaşam tarzım ya da hayat kalitem de normal değil, ondan sadece bedenen etkilendim.
Ama tek çocukla da psikolojisi bozulan, mutsuzlaşan birçok ebeveyn var.
Hayatın içine ediliyor çünkü ve bu zorlu savaşta ayakta kalmanın tek yolu psikolojik direnç.
Öbürleri dinlenirsin geçer, ne olacak.

bende ruhani direnç yok işte, zaten çöküktü terk etti gitti
çok sıkılıyorum artık surekli oyun oynayalim lafini duymaktan, oyun oynamaktan falan o kadar bunaldim ki.
havalarda isinmadi, en azindan disari cikartinca hem ben hava aliyorum hemde o yakamdan bir nebze dusuyor.

Kurtarıcın olabilir bu sayfa, ona da oldukça eğitici olacaktır.

muze gezermi bilmem ama hayvanat bahcelerini gezmek isteyecegine eminim

muze gezermi bilmem ama hayvanat bahcelerini gezmek isteyecegine eminim
Benimkiler çok darladığında belgesel kanalları ve özellikle okyanus altı belgeselleri çok işime yarıyor.
Çocuk müzikalleri, tiyatroları da öyle.
Baktım olmuyor, fena kuduruyorlar hemen atıştırmalık ve balina belgeseli, oturuyoruz koltuğa
Ekranı faydaya çevirmenin en güzel yolu.

deniz hic oturmaz ki
bazen cizgi film aciyorum oturup izlesin diye yanina oturuyorum, ya tepeme cikiyo ya koltugun tepesine ya ayakta duruyor.
sadece oturarak oynanan seylerde oturuyor.
hic oturup bir sey yaptigina sahit olmadim

deniz hic oturmaz ki
bazen cizgi film aciyorum oturup izlesin diye yanina oturuyorum, ya tepeme cikiyo ya koltugun tepesine ya ayakta duruyor.
sadece oturarak oynanan seylerde oturuyor.
hic oturup bir sey yaptigina sahit olmadim
Aman eylemin adı oturmak zaten.
Amuda kalkıp ya da ters dönerek izleyip izlememek onun bileceği iş.
Biri benim kafama diğeri göbeğime oturuyor genelde.
Ama benim totom oturuyor oluyor, önemli olan bu

Aman eylemin adı oturmak zaten.
Amuda kalkıp ya da ters dönerek izleyip izlememek onun bileceği iş.
Biri benim kafama diğeri göbeğime oturuyor genelde.
Ama benim totom oturuyor oluyor, önemli olan bu
ay birde bi huyu var, anne hadi şoyle de ( mesela deniz napiyo de, bu kimin ayagi de) surekli konusacaksin susamazsin kendiside susmaz kaynana gibi bidi bidi bidi

ay birde bi huyu var, anne hadi şoyle de ( mesela deniz napiyo de, bu kimin ayagi de) surekli konusacaksin susamazsin kendiside susmaz kaynana gibi bidi bidi bidi
Off benim küçük öyle.
Susmaz mı hiç ya, susmuyor.
Kimse olmazsa oyuncaklarını konuşturuyor ya da kendi kendine olayları anlatıyor falan.
Hiç bilemedin şarkı söylüyor ama susmuyor

Off benim küçük öyle.
Susmaz mı hiç ya, susmuyor.
Kimse olmazsa oyuncaklarını konuşturuyor ya da kendi kendine olayları anlatıyor falan.
Hiç bilemedin şarkı söylüyor ama susmuyor
milletin cocugu bu ne falan der, bizimkilerle otur giybet yap yani
isleri gucleri çene.

Ay ben şok
Bizimkinin kreşi beş yarım gün 1350

bende tam ondan bahsetmek istedim yalislikla 3e basmisim
Ay normal o zaman. Ben şu m ile başlayan meşhur zincire de gittim. Üç gün oyun grubu 750 dediler. Bana hiç akıllıca gelmedi açıkçası. Üç gün ikişer saatr 750 vermektense, öğleden akşama kreşe gidip arkadaşlarıyla öğretmenleriyle iletişimde olması, iki öğün de yemek yemesi daha mantıklıydı. Ha tabii ekstra kırtasiye parası 1000 de aldılar senelik bir kereye mahsus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…