- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.410
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.381
8 9 aylıktı küçüğü, atıştık bir gün.aha deniz işte, şurup sever mi ya bir cocuk, versem siseyle kafasina diker.
tat koku hic farketmez, uyku egitimi bile 3 gun surdu oda heralde benim acemiligimden surdu.
simdi ben 2.yi yapsam allah belami vermis gibi olurum biliyorum ben
baski uygulayipda elmayi armuta cevirdim diyende ergenlikte aliyor cevabini8 9 aylıktı küçüğü, atıştık bir gün.
İşte uyku eğitimi vereceğim, ben hallederim neler neler diyor.
Sustum ve sadece ‘sen bu çocuğa istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsın, parmağında oynatacak seni çünkü yapısı bu’ dedim.
Görürsün, ben yaparım bak öbürüne yaptım neler neler, sonuç belli
Hala derim, yapabiliyorsan hani sendin ya başaran, ne oldu yapamadın değil mi diye, ancak almak istediğini verebilirsin bebeğe.
Huy, karakter vs neyse adı onun, doğduğunda belli ediyor kendini.
Bizler sadece ihtiyaç ve isteklerini karşılıyoruz ama hiçbir zaman elmayı armuta çeviremiyoruz, kabullenmek gerek bunu.
bende şimdi öyle diyorum işte burda okudukça, birde cocuktan sikayetleniyorum falanBak ben ilk cocukta hic cocuk buyutmemisim diyorum. Uyku saati belliydiemme saati belliydi. Ben rutini olsun diye falan ugrasmadim. Akisina biraktim, kendiliginden böyleydi. Ama 2 numara tam bir firlama. Ates parçası mübarek. Ben böyle hareketlilik görmedim. Cok yoruyor. Surekli tetikte olmak lazim. Hicbir seyi unutmaya ertelemeye gelmiyor. Büyüğü mama sandalyesine koyardim karnini doyurur kaldirirdim. Bu surekli ayakta oturamiyor elinde biseylerle ugrasmazsa yemiyor o derece. 3. Allah kerim.
Kesinlikle öyle.bende şimdi öyle diyorum işte burda okudukça, birde cocuktan sikayetleniyorum falan
agzinin ustune tuvalet terligiyle vurulmasi gereken anne örneğiyim sanirim
hiç bu açıdan bakmamıştımKesinlikle öyle.
28 yaşımdan bugüne kadar yaşamadım ben, terlik falan da kesmez apartman topukla saldıracağım
Hele tek çocukla şikayet edene ayrı kılım, bir tane çocuk işte en kötü 10 dk kendi oyalansa yalnızsın, öbürüne gitmiyorsun
Şaka bir yana, çok çok yıpratıcı 1 2 3 ü yok bu işin.hiç bu açıdan bakmamıştım
allah dagina göre kar veriyor derler ya bana tedavi gorurken insallah ikiz olur vs dediler, yuzume bakmis da bu kadinda 2 cocuk bakacak kapasite yok birde ikisini birden ayni anda verirsem ruhunu teslim eder diyip bi tane vermis
bende ruhani direnç yok işte, zaten çöküktü terk etti gittiŞaka bir yana, çok çok yıpratıcı 1 2 3 ü yok bu işin.
Gerçekten Allah dağına göre kar versin ki, çocuklar heba olmasın.
Benim büyük oğlan tek başına da iki çocuğa bedeldi zaten ya da görüyorum iki çocuğu olanları, benimkinin yarısı etmez falan filan.
Sayıdan öte, ruhani sağlamlık lazım.
Ben zaten normal değilim, yaşam tarzım ya da hayat kalitem de normal değil, ondan sadece bedenen etkilendim.
Ama tek çocukla da psikolojisi bozulan, mutsuzlaşan birçok ebeveyn var.
Hayatın içine ediliyor çünkü ve bu zorlu savaşta ayakta kalmanın tek yolu psikolojik direnç.
Öbürleri dinlenirsin geçer, ne olacak.
bende ruhani direnç yok işte, zaten çöküktü terk etti gitti
çok sıkılıyorum artık surekli oyun oynayalim lafini duymaktan, oyun oynamaktan falan o kadar bunaldim ki.
havalarda isinmadi, en azindan disari cikartinca hem ben hava aliyorum hemde o yakamdan bir nebze dusuyor.
muze gezermi bilmem ama hayvanat bahcelerini gezmek isteyecegine eminimKurtarıcın olabilir bu sayfa, ona da oldukça eğitici olacaktır.Abdulkadir Özbek, Instagram: "Evde Çocuklarınızla Gezebileceğiniz Sanal Müze, Hayvanat Bahçeleri, Akvaryumlar ✅Louvre Müzesi ✅National Gallery of Art ✅Van Gogh Müzesi ✅Metropolitan Müzesi ✅Uffizi Müzesi ✅Etnografya Müzesi ✅San Diego Hayvanat
5,709 likes, 106 comments - abdulkadirozbek, March 15, 2021: "Evde Çocuklarınızla Gezebileceğiniz Sanal Müze, Hayvanat Bahçeleri, Akvaryumlar ✅Louvre Müzesi ✅National Gallery of Art ✅Van Gogh Müzesi ✅Metropolitan Müzesi ✅Uffizi Müzesi ✅Etnografya Müzesi ✅San Diego Hayvanat Bahçesi...www.instagram.com
Benimkiler çok darladığında belgesel kanalları ve özellikle okyanus altı belgeselleri çok işime yarıyor.muze gezermi bilmem ama hayvanat bahcelerini gezmek isteyecegine eminim
deniz hic oturmaz kiBenimkiler çok darladığında belgesel kanalları ve özellikle okyanus altı belgeselleri çok işime yarıyor.
Çocuk müzikalleri, tiyatroları da öyle.
Baktım olmuyor, fena kuduruyorlar hemen atıştırmalık ve balina belgeseli, oturuyoruz koltuğa
Ekranı faydaya çevirmenin en güzel yolu.
Aman eylemin adı oturmak zaten.deniz hic oturmaz ki
bazen cizgi film aciyorum oturup izlesin diye yanina oturuyorum, ya tepeme cikiyo ya koltugun tepesine ya ayakta duruyor.
sadece oturarak oynanan seylerde oturuyor.
hic oturup bir sey yaptigina sahit olmadim
ay birde bi huyu var, anne hadi şoyle de ( mesela deniz napiyo de, bu kimin ayagi de) surekli konusacaksin susamazsin kendiside susmaz kaynana gibi bidi bidi bidiAman eylemin adı oturmak zaten.
Amuda kalkıp ya da ters dönerek izleyip izlememek onun bileceği iş.
Biri benim kafama diğeri göbeğime oturuyor genelde.
Ama benim totom oturuyor oluyor, önemli olan bu
Off benim küçük öyle.ay birde bi huyu var, anne hadi şoyle de ( mesela deniz napiyo de, bu kimin ayagi de) surekli konusacaksin susamazsin kendiside susmaz kaynana gibi bidi bidi bidi
milletin cocugu bu ne falan der, bizimkilerle otur giybet yap yaniOff benim küçük öyle.
Susmaz mı hiç ya, susmuyor.
Kimse olmazsa oyuncaklarını konuşturuyor ya da kendi kendine olayları anlatıyor falan.
Hiç bilemedin şarkı söylüyor ama susmuyor
Kaynanam bile şirin gözüktü gözüme sen düşünacayip hormonlu bir hatun geliyor haberin olsungecen daha pozitifi görmeden kocişe parlamisti
Ay ben şok3 yarim gun arastirdim 1300 falan dediler, esim zaten biliyosun eylulde anca dedi.
takilari bozup yollayayim dedim mantiksiz geldi
anneme çıtlattim bu ortamda cocuk okulami gonderilir bidi bidi.
yarin bir is basvurusunun kurasi var işim oraya kaldi
bende tam ondan bahsetmek istedim yalislikla 3e basmisimAy ben şok
Bizimkinin kreşi beş yarım gün 1350
Ay normal o zaman. Ben şu m ile başlayan meşhur zincire de gittim. Üç gün oyun grubu 750 dediler. Bana hiç akıllıca gelmedi açıkçası. Üç gün ikişer saatr 750 vermektense, öğleden akşama kreşe gidip arkadaşlarıyla öğretmenleriyle iletişimde olması, iki öğün de yemek yemesi daha mantıklıydı. Ha tabii ekstra kırtasiye parası 1000 de aldılar senelik bir kereye mahsusbende tam ondan bahsetmek istedim yalislikla 3e basmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?