- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.401
senelik bir kereye mahsus 1000 cok iyiymis bence kirtasiye masrafi.Ay normal o zaman. Ben şu m ile başlayan meşhur zincire de gittim. Üç gün oyun grubu 750 dediler. Bana hiç akıllıca gelmedi açıkçası. Üç gün ikişer saatr 750 vermektense, öğleden akşama kreşe gidip arkadaşlarıyla öğretmenleriyle iletişimde olması, iki öğün de yemek yemesi daha mantıklıydı. Ha tabii ekstra kırtasiye parası 1000 de aldılar senelik bir kereye mahsus
gecmis olsun neyi varBugün tek çocukla aranıza katılıyorum
Küçük bebem 2 gün okula gittiği için hasta olmaya hak kazandı
Sağol yavrum.gecmis olsun neyi var
Dişçide misin, hayırdır?kar görmekten biktim vallahi bu nedir ya
kreşte maske takmiyorlarmi nasil yaliyor ki maskeyle elleriniSağol yavrum.
Aman klasik boğaz şiş, burun akıyor, öksürük hapşırık, hafif ateş.
Benim bebeler böyle işte, sürekli el ağızda orayı burayı elleme yalama huyları olunca, mikroplar kaçınılmaz son.
yok canim disciyle isim bitti artik.Dişçide misin, hayırdır?
Karı kan okumam kaç puan?yok canim disciyle isim bitti artik.
camdan disari bakinca gunesli sicak gun gormeyi ozledim ben ya
Babaanneme gideceğim diye çok ağladı ama ‘bak kardeşin hasta, onu doktora götürmem gerekebilir, sen de dondurma yemiştim ve bence daha fazla ağlama ki boğazın şişip hasta olma’ dedim, gittikreşte maske takmiyorlarmi nasil yaliyor ki maskeyle ellerini
buyuk oglun gittimi
kim bekliyor bugun onu
tahmin ettim zaten kan diye okudugunuKarı kan okumam kaç puan?
Vallahi kan okudum, ondan dişçi mi diye sordum
He maalesef kar var.
Bari lapa lapa tutan olsa ama değil, azıcık ince ve basınca çamurlaşan cins.
Ben de epidural vajinal doğum istemiştim, çocuk 41. Haftada kanala bile girmedi, doktor biraz daha beklersek ters durumlar olur dedi hiç beklemediğim anda ameliyat dediler bana dabebeklinick epiduralli normal doğum mesajını okuyunca yazmadan geçemedim. İlk kızımda ben de istemiştim ama 5 cm açılma olmadan epidural bağlamıyoruz, erken dedi doktor doğum sancıları esnasında. Be şok tabi. 5 cm açılma 8 saat sancının sonunda oldu. Tam epidurale giderken suyum geldi ve açılma hızlandı. Beni doğum odasına aldılar. Bağıra bağıra doğurdu .
İkincisinde kesin alacağım bu sefer epidural diye düşünürken, evde suyum geldi. Hastaneye gittik, açılma hızlıydı. Bu sefer de epidural için çok geç dedi doktorYine bağıra bağıra doğurma macerası yani:)
Bu doğum işlerinde hayaller ve hayatlar durumu olabiliyor yani.
Aynen benim kız 40+5’te doğdu. O sabah nst’de sancı çıkmayınca doktor yatırıyorum seni, yasal sürenin dolmasına 2 gün kaldı. Bugün sancı gelmezse yarın sunu sancı veririz. O da olmazsa sezeryana girersin dedi. Ben de kasmasak ben direkt sezeryan olsam dedim. Onun kararını sen değil ben vereceğim demiştiBen de epidural vajinal doğum istemiştim, çocuk 41. Haftada kanala bile girmedi, doktor biraz daha beklersek ters durumlar olur dedi hiç beklemediğim anda ameliyat dediler bana da
Doğuma plan yapmamak lazım, ne olacağı son dakikaya kadar belli olmuyor
Ben de suni sancı verip denesek demiştimAynen benim kız 40+5’te doğdu. O sabah nst’de sancı çıkmayınca doktor yatırıyorum seni, yasal sürenin dolmasına 2 gün kaldı. Bugün sancı gelmezse yarın sunu sancı veririz. O da olmazsa sezeryana girersin dedi. Ben de kasmasak ben direkt sezeryan olsam dedim. Onun kararını sen değil ben vereceğim demişti
Kim bunu diyen doktor, aşina geldi deAynen benim kız 40+5’te doğdu. O sabah nst’de sancı çıkmayınca doktor yatırıyorum seni, yasal sürenin dolmasına 2 gün kaldı. Bugün sancı gelmezse yarın sunu sancı veririz. O da olmazsa sezeryana girersin dedi. Ben de kasmasak ben direkt sezeryan olsam dedim. Onun kararını sen değil ben vereceğim demişti
Bence doğumun en bedevi şanslısı o.Ben de suni sancı verip denesek demiştim
Doktor da çocuk doğum kanalına dahi girmemiş, basarım sancıyı seni saatlerce kıvrandırırım ama bu çocuk doğmaz demişti
Ben hiç sancı yaşamadım ya. Nst de 30 üstünü görmedikBence doğumun en bedevi şanslısı o.
Gerçekten doğmayan doğmuyor, çektiği sunni sancılara mı yanarsın, o kadar sancıdan sonra sezaryen olmaya mı...
Yerinde bir karar olmuş
Güven Hastanesi-Sibel Sarıkaya:)Kim bunu diyen doktor, aşina geldi de
Mis gibi, gerekli bir şey değil.Ben hiç sancı yaşamadım ya. Nst de 30 üstünü görmedik
Bu nasıl bir şanstır yaaa. İlk kızımda 13 saat ikinci de 9 saat sancı çektim benBen hiç sancı yaşamadım ya. Nst de 30 üstünü görmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?