Geçinemeyenler kulübü

senelik bir kereye mahsus 1000 cok iyiymis bence kirtasiye masrafi.
evde olsa aman oyalamak icin su oyuncak aman sıkılmasin bu oyuncak, gelisimini destekleyim su kitap vs derken daha fazla gidiyodur evdeyken

kreşte maske takmiyorlarmi nasil yaliyor ki maskeyle ellerini
buyuk oglun gittimi
kim bekliyor bugun onu

yok canim disciyle isim bitti artik.
camdan disari bakinca gunesli sicak gun gormeyi ozledim ben ya
Karı kan okumam kaç puan?
Vallahi kan okudum, ondan dişçi mi diye sordum
He maalesef kar var.
Bari lapa lapa tutan olsa ama değil, azıcık ince ve basınca çamurlaşan cins.

kreşte maske takmiyorlarmi nasil yaliyor ki maskeyle ellerini
buyuk oglun gittimi
kim bekliyor bugun onu
Babaanneme gideceğim diye çok ağladı ama ‘bak kardeşin hasta, onu doktora götürmem gerekebilir, sen de dondurma yemiştim ve bence daha fazla ağlama ki boğazın şişip hasta olma’ dedim, gitti
Bir nevi doktorla korkuttum, ne yapayım...

Okulda maske sakıncalı, şöyle zorunlu tutulmuyor 6 yaş altına oksijen meselesinden dolayı ama bir tek benim bebeler takıyor, çok uzun süre taktıklarından bakteri virüs için daha elverişli oluyor.
İndirip eller yalar ne olacak, eldiven takacağım ellerine bıktım ya artık.

bebeklinick epiduralli normal doğum mesajını okuyunca yazmadan geçemedim. İlk kızımda ben de istemiştim ama 5 cm açılma olmadan epidural bağlamıyoruz, erken dedi doktor doğum sancıları esnasında. Be şok tabi. 5 cm açılma 8 saat sancının sonunda oldu. Tam epidurale giderken suyum geldi ve açılma hızlandı. Beni doğum odasına aldılar. Bağıra bağıra doğurdu .

İkincisinde kesin alacağım bu sefer epidural diye düşünürken, evde suyum geldi. Hastaneye gittik, açılma hızlıydı. Bu sefer de epidural için çok geç dedi doktor Yine bağıra bağıra doğurma macerası yani:)

Bu doğum işlerinde hayaller ve hayatlar durumu olabiliyor yani.

Ben de epidural vajinal doğum istemiştim, çocuk 41. Haftada kanala bile girmedi, doktor biraz daha beklersek ters durumlar olur dedi hiç beklemediğim anda ameliyat dediler bana da
Doğuma plan yapmamak lazım, ne olacağı son dakikaya kadar belli olmuyor

Aynen benim kız 40+5’te doğdu. O sabah nst’de sancı çıkmayınca doktor yatırıyorum seni, yasal sürenin dolmasına 2 gün kaldı. Bugün sancı gelmezse yarın sunu sancı veririz. O da olmazsa sezeryana girersin dedi. Ben de kasmasak ben direkt sezeryan olsam dedim. Onun kararını sen değil ben vereceğim demişti

Ben de suni sancı verip denesek demiştim
Doktor da çocuk doğum kanalına dahi girmemiş, basarım sancıyı seni saatlerce kıvrandırırım ama bu çocuk doğmaz demişti

Kim bunu diyen doktor, aşina geldi de

Ben de suni sancı verip denesek demiştim
Doktor da çocuk doğum kanalına dahi girmemiş, basarım sancıyı seni saatlerce kıvrandırırım ama bu çocuk doğmaz demişti
Bence doğumun en bedevi şanslısı o.
Gerçekten doğmayan doğmuyor, çektiği sunni sancılara mı yanarsın, o kadar sancıdan sonra sezaryen olmaya mı...
Yerinde bir karar olmuş

Kim bunu diyen doktor, aşina geldi de
Güven Hastanesi-Sibel Sarıkaya:)
Çok severim kendisini ama beni epey paylamışlığı var kendisinin:)
Normal doğum zor diyorlar demiştim. Milyonlarca yıldır, milyonlarca insan nasıl doğuruyorsa sen de öyle doğuracaksın demişti bana:)
Bir de doğum esnasında bağıracağın enerjiyi ıkınmaya harcasan ikimiz için de daha kolay olur demişti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…