- 14 Eylül 2014
- 21.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.832
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.441
Ya bana kayınvalidem sürekli anlatırdı şahane de muhteşemde bilmem ne. Hepsini 2,5 yıl emzirmiş fln. Birini 4 yaşında zor bıraktırmış. Kadın emzirme aşığı biri. Benim yaşadığım hayal kırıklığını düşünsene. Çok zor ve acılı bir şeymiş. Resmen kandırılmış hissetmiştim kendimiEmzirme çok sıkıntılı iş yaa, ilk kızımı 13 ay emzirdim. İkincisini 24 ay. Ama emzirmeye bayılıyorum diyenleri katiyen anlamıyorum zira sıkıntıdan patlıyordum emzirirken:)
Ben de spor ayakkabımı alsam, panduf mu bilemedim. Spor ayakkabı daha rahat olabilir aslında.Bulamadım ben istediğim gibi.
Daha doğrusu kavga etmemeleri için aynı üründen iki tane gerekiyor ama numara yoktu.
Yazlık spor ayakkabı gibi aldım kumaş, esneyen, altı taban sadece.
Genelde viccodan alıyoruz pandufu.
bende dr doguruyosun niye gelmiyosun diyince ne dogurmasi demistimBen hiç sancı yaşamadım ya. Nst de 30 üstünü görmedik
Ben bu çocuk olayının tamamı ile ilgili kandırıldığımı düşünüyorumYa bana kayınvalidem sürekli anlatırdı şahane de muhteşemde bilmem ne. Hepsini 2,5 yıl emzirmiş fln. Birini 4 yaşında zor bıraktırmış. Kadın emzirme aşığı biri. Benim yaşadığım hayal kırıklığını düşünsene. Çok zor ve acılı bir şeymiş. Resmen kandırılmış hissetmiştim kendimi
O ilk şokla bende herkese ne zaman normal eski hayatıma döneceğim diyordumBen bu çocuk olayının tamamı ile ilgili kandırıldığımı düşünüyorum
Hamilelik için hayatımın en güzel dönemi diyenler vardı mesela. Ben 16 hafta arasız kustum. İki güne bir açlık ve susuzluktan ölmemek için serum yedim. Bel, sırt ağrısı, kaşınma vs elli tane problem oldu.
Sonra dediler ki kucağına aldığın an dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Benim ilk hissettiğim duygu dehşetti. Ben ne halt ettim, nasıl öldürmeden bakacağım ben buna diye düşündüğümü hatırlıyorum
Emzirme dediğin zati sıkıntı başlı başına, yok göğüs yarası, mastiti bilmem ne.
Mesela ben 8 senedir çocuk bakıyorum. Acayip sıkıldım. Ya sadece tırnak kesmek bile bir iş. Pazar günleri kendiminkiler dahil 60 tırnak kesiyorum yahuu
Geçen hafta parkta 4 aylık bebeği olan bir kadın bana aynı soruyu sordu:) Ben de eski hayatına dönemeyeceksin ama en sıkıcı kısmı atlatmışsın, daha keyifli olacak herşey dedim:)O ilk şokla bende herkese ne zaman normal eski hayatıma döneceğim diyordumtabii o zaman hayatımın o döneminin kapandığını idrak edememişim. Şimdi şimdi anlıyorum ki o gamsız tasasız eğlenceli dönem kapanmış. Artık fiziken yanımda olmasa bile endişe edeceğim biri var. Sevgisi zamanla emek verdikçe artıyor ama o artış da endişe olarak da büyüyor, bitmeyen bir karın ağrısı
Dur yahu kaç çocuk var senin ?. Ya sadece tırnak kesmek bile bir iş. Pazar günleri kendiminkiler dahil 60 tırnak kesiyorum yahuu
Sonra dediler ki kucağına aldığın an dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Benim ilk hissettiğim duygu dehşetti. Ben ne halt ettim, nasıl öldürmeden bakacağım ben buna diye düşündüğümü hatırlıyorum
2 çocuk ayak tırnakları dahil 40 tırnak ediyor. 20 de benimDur yahu kaç çocuk var senin ?
Şuan başıma ağrılar girdi gercekten
Ay ben ayakları saymadım2 çocuk ayak tırnakları dahil 40 tırnak ediyor. 20 de benim
Ay Allah korusunAy ben ayakları saymadım
Benim ayak tırnakları üç dört aya bir uzuyor
Yoklarmis gibi adetao yüzden aklıma ayak tırnakları gelmedii korktum 5 çocuk var diye
Ben o batık problemini tırnakları düz kese kese düzelttim ayaklarimdaAy Allah korusunİki tane canıma yetti, daha fazlasını bünyem kaldırmaz.
Benim kızların çok hızlı uzuyor tırnakları, benim ayak tırnaklarımda batık problemi var, sık kesiyorum o yüzden
Gidiyorum ayda bir, düzenli pedikürden sonra epey yol aldı ama düzelmedi.Ben o batık problemini tırnakları düz kese kese düzelttim ayaklarimda
Benimde oluyordu ve dolama hastalığı oluyordu sonunda.
Yani işte batık yerinden iyice şişip içinden iltihap akması durumu .
Acaba pediküre mi gitsen , bir müddet gidince ki seninki hizli da uzuyorsa kızların gibi , maksimum 6 ayda filan sonuç alırsın diye dusunuyorum denemediysen eğer.
annemizin bizim icin tasasi ne zaman bitiyorsa bizim icinde o zaman bitecek tasasiO ilk şokla bende herkese ne zaman normal eski hayatıma döneceğim diyordumtabii o zaman hayatımın o döneminin kapandığını idrak edememişim. Şimdi şimdi anlıyorum ki o gamsız tasasız eğlenceli dönem kapanmış. Artık fiziken yanımda olmasa bile endişe edeceğim biri var. Sevgisi zamanla emek verdikçe artıyor ama o artış da endişe olarak da büyüyor, bitmeyen bir karın ağrısı
altina pamuk destek yapmiyorlar mi?Gidiyorum ayda bir, düzenli pedikürden sonra epey yol aldı ama düzelmedi.
oturmasi degilde, o dikislerle yataktan kalkmasi cok fena.Ben de hep doğum sonrası o ferahlama hissini merak ettim ama öyle deme. Hatta kayınvalidem annem fln lohusalığı kötü yaşamamı buna bağladılar. Doğurduğunu anlayamadı bu ya diyorlardı bana
Sezeryanın da oturması kalkması çok dert ya. Birinde peşin çekiyorsun sonra rahat ediyorsun diğerinde taksit taksit bi hafta on gün çekiyorsun bence
eldivenide oraya buraya surup sonra yalamayacak miBabaanneme gideceğim diye çok ağladı ama ‘bak kardeşin hasta, onu doktora götürmem gerekebilir, sen de dondurma yemiştim ve bence daha fazla ağlama ki boğazın şişip hasta olma’ dedim, gitti
Bir nevi doktorla korkuttum, ne yapayım...
Okulda maske sakıncalı, şöyle zorunlu tutulmuyor 6 yaş altına oksijen meselesinden dolayı ama bir tek benim bebeler takıyor, çok uzun süre taktıklarından bakteri virüs için daha elverişli oluyor.
İndirip eller yalar ne olacak, eldiven takacağım ellerine bıktım ya artık.
ay birde bu gece azmi uyandi ne demeleri yokmu sabah uyaninca.Ay evet kesinlikle. Geceler sen kalkarsın hep büyüyünce babacı olur diye umarsın ama her dertte anneye gelinir. Babanın tek olayı çoşku vermek işte, iki kudurtur sonra ondan kralı da yok
Ahahaha o bende de var. Mutfakta oturuyorum bebe kucağımda, gözlerim mosmor, üstümdeki gömlekte süt lekeleri, saçım darmadağınık. Gülümseyememişim bile. Resmen mutsuzluk akıyoray birde bu gece azmi uyandi ne demeleri yokmu sabah uyaninca.
hmmm az uyandi tabi cunku hic uyumadik ay suraya suan lohusalik zamanindan bir resmimi atmak istedim ibreti alem olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?