- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.541
Hosbulamadım ya su topikte beni sevmeyip sürekli kibleyen biri var kimse söylesin derdi ne allah askınahoş geldin
Ayy su an görünmüyor o mesaj, yenileri gelmis,kaybolmuş.Ahtapot Anne kimin profil mesajinda ?
Ama disaridan gelip okuyup kibleyen de olabilir,olamaz mi?Hosbulamadım ya su topikte beni sevmeyip sürekli kibleyen biri var kimse söylesin derdi ne allah askına
O da olur kim okuyup kibliyorsa söylesin yani şaka amaçlı salak salak konular açıyorlar bdvye dedim diye ban yemişim adeta kamera şakasıAma disaridan gelip okuyup kibleyen de olabilir,olamaz mi?
Ay özledik inan hoşgeldiiinKhomyuk chamallows @1sadekahve bu konuya bdvdekiler icin yazdığım bu mesajım yüzünden banlanmısım. Ayyy soklardayım
kim olabilirHosbulamadım ya su topikte beni sevmeyip sürekli kibleyen biri var kimse söylesin derdi ne allah askına
Kiblemek ne demek denizkim olabilir
Hakikaten kim olabilir?kim olabilir
şikayet ediyolar demek
bi fikrim yok bilemedim.Hakikaten kim olabilir?
Kendine Iyi Bak deyip gönderiyorlarKiblemek ne demek deniz
Ahmet Kaya eşliğinde diyosun yaniKendinr Iyi Bak deyip gönderiyorlar
Ben de özledimAy özledik inan hoşgeldiiin
ya benim de bir önceki banım çok içime oturdu. Biri peşimde dolanıp taciz etti olam bana oldubazı banlar cidden üzüyor
Ay bilmiyorum İnan şok oldum ban yedigim şeyi görünce yani keyifle falan şikayet edilmişimkim olabilir
Bence o benim peşime takılan da olabilir. Buraya kavgaya gelmişti ve sen salak dedikten sonra bana salak dediler diye de yazdı. Bana o gibi geldi.Ben de özledim
Gerçekten o kadar sinirlendim ki namusumla ve serefimle birine sürtük falan yazsaydım da öyle ban yeseydim keşke
Hayır bide ban yedigin yorumu site yönetimi gözden geçirmiyor mu.Ay bilmiyorum İnan şok oldum ban yedigim şeyi görünce yani keyifle falan şikayet edilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?