- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.561
olabilirBence o benim peşime takılan da olabilir. Buraya kavgaya gelmişti ve sen salak dedikten sonra bana salak dediler diye de yazdı. Bana o gibi geldi.
Yoo o tipi tipi kibleidm burda temden taciz etti beni onu banlayan olmadı. Amaan boşverHayır bide ban yedigin yorumu site yönetimi gözden geçirmiyor mu.
Banlanacak bişey yoksa nasıl banlaniyor
Herkes keyfine göre kiblesin o zaman
Temden ?Yoo o tipi tipi kibleidm burda temden taciz etti beni onu banlayan olmadı. Amaan boşver
Burda kibledim demek istemişim herhalde okuyunca bende anlamadım iyi miTemden ?
Tem neresi
Ay KiB Tem Beta ben anlamıyorum
Ne ki Tem
Tipi tipi kibledim burda temdenBurda kibledim demek istemişim herhalde okuyunca bende anlamadım iyi mi
Bizim tartışma da etmişlerdi ya birisi var ama bende çözemedimAy bilmiyorum İnan şok oldum ban yedigim şeyi görünce yani keyifle falan şikayet edilmişim
Hangi tartışma bu? Hangi üye?Bizim tartışma da etmişlerdi ya birisi var ama bende çözemedim
Artık nickinin altında yazanı degistirebilirsiiiinBizim tartışma da etmişlerdi ya birisi var ama bende çözemedim
Neyapsamkişimdi ile Bi yanlış anlaşılma yaşadık canım tartışma değil de yanlış Bi tabir oldu. Bizi de hemen şikayet ettiler ikimizde banlanmıştıkHangi tartışma bu? Hangi üye?
Yaaa demi bak unutmuştumArtık nickinin altında yazanı degistirebilirsiiiin
Yaaa demi bak unutmuştumnasıl da biliyo arkadaşını
tartisma degil de burda kendi aramizda bazen anlasmazlik falan oluyor ya, birisi birisine sen bana yan baktin dese kim oldugu belli olmayan biri gelip sikayet ediyo hemen.Hangi tartışma bu? Hangi üye?
Ahhaahahahdh kine bakar mısınBence o benim peşime takılan da olabilir. Buraya kavgaya gelmişti ve sen salak dedikten sonra bana salak dediler diye de yazdı. Bana o gibi geldi.
Ay hayırlı olsun bu arada cok sevindimBizim tartışma da etmişlerdi ya birisi var ama bende çözemedim
Hariçten gelip yazan oluyor, biraz takilip gidiyorlar o yüzden sordum.tartisma degil de burda kendi aramizda bazen anlasmazlik falan oluyor ya, birisi birisine sen bana yan baktin dese kim oldugu belli olmayan biri gelip sikayet ediyo hemen.
Sağol canım sende hoşgeldin tekrar aramıza bugün vermedim yarın inşallah tekrarlayacağım hayırlısı olsun evlende en kısa zamanda sende yaşa bu duyguları yanıma çekmeye çalışıyorum birilerini deniz desen 2 töbe diyo diğer kızların Rabbim bağışlasın zaten 2şer 3 er tane bide zorunlu var o da evi bekliyor en müsait sensinAy hayırlı olsun bu arada cok sevindimkaç çıktı bugün değerin
Kim evi bekliyor tobe yalanSağol canım sende hoşgeldin tekrar aramıza bugün vermedim yarın inşallah tekrarlayacağım hayırlısı olsun evlende en kısa zamanda sende yaşa bu duyguları yanıma çekmeye çalışıyorum birilerini deniz desen 2 töbe diyo diğer kızların Rabbim bağışlasın zaten 2şer 3 er tane bide zorunlu var o da evi bekliyor en müsait sensin
Ya afedersin zorunlu samimiyetinize dayanarak söylüyorum ama ölme eşeğim ölme yani hep Bi bahane AaaKim evi bekliyor tobe yalan
Ev hazır olunca başka bahane bulurum ben
Kayınvalidem de benim gibi düşünüyor ama annem istiyor benimde .
Toruna doymadı kadın
4 -5 torunu var halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?