- 14 Eylül 2014
- 21.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.824
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.581
Benim de tek yavSağol canım sende hoşgeldin tekrar aramıza bugün vermedim yarın inşallah tekrarlayacağım hayırlısı olsun evlende en kısa zamanda sende yaşa bu duyguları yanıma çekmeye çalışıyorum birilerini deniz desen 2 töbe diyo diğer kızların Rabbim bağışlasın zaten 2şer 3 er tane bide zorunlu var o da evi bekliyor en müsait sensin
Niyet ettim Allah rızası içinAaa.. 4. Ye bismillah:)
İkinci beybiyi düşünüyor musunuzBenim de tek yav
Khomyuk senin tek miydi Aaa dur kafam karıştıBenim de tek yav
Çatlatma ignesi Sarhosuydun.çift görmüssundurKhomyuk senin tek miydi Aaa dur kafam karıştıbunu nasıl gözden kaçırdım bennnnn
Süpper güzel yükselmistir değerin zaten cok hızlı gelisiyorSağol canım sende hoşgeldin tekrar aramıza bugün vermedim yarın inşallah tekrarlayacağım hayırlısı olsun evlende en kısa zamanda sende yaşa bu duyguları yanıma çekmeye çalışıyorum birilerini deniz desen 2 töbe diyo diğer kızların Rabbim bağışlasın zaten 2şer 3 er tane bide zorunlu var o da evi bekliyor en müsait sensin
Diyet yapıp sporla belimi sakatladım işte napiyimNeyapsamkisimdi sen naptın bakem yokken :)
Tövbe tövbeÇatlatma ignesi Sarhosuydun.çift görmüssundur
Allahım Audrey Hepburn kimden bahsediyorsa o kadındaki azim ve sabırdan nasip et bana aminBen ikiz,üçüz ve daha fazlasina hastayım. Burdan bir arkadas vardı dördüzleri varmış. 1.5 yasindan beri de tek basina bakıyormuş. Şimdi 5 yaslarindalar.
Khomyuk senin tek miydi Aaa dur kafam karıştıbunu nasıl gözden kaçırdım bennnnn
Ay yok büyük sözüme tövbe ama bana yetti bir taneİkinci beybiyi düşünüyor musunuz
Peki arkadaşım biraz senin üzerinde yoğunlaşıyım sen neden tek çocukla kaldın özel bi sebep değilse paylaşırmısın
Akıl sağlığım içinPeki arkadaşım biraz senin üzerinde yoğunlaşıyım sen neden tek çocukla kaldın özel bi sebep değilse paylaşırmısın
Khomyuk yok yok sen biraz sıcaksın gibi geldi 2.yeAkıl sağlığım için
Daha ziyade maddi anlamda bakabileceğim çocuk sayısı tek. Düzgün bir okula göndermek istiyorum. Uhdesi olmadan büyütmek istiyorum. İstediği hobileri yapabilsin istiyorum. Memur maaşıyla da tek çocuğa ancak yeteriz.
Yoksa kız çocuk isteğim vardı. Bayılıyorum kızlara ama
Yok yok yapana saygım sonsuz. Ben sabırlı bir insan da değildim. Çok zor getirdim bu yaşa. Hani harcım da değil. Allah isteyene versinKhomyuk yok yok sen biraz sıcaksın gibi geldi 2.yeaslında bu pandeminin ilk başlarında çok güzel olur evdesin zaten rahat da geçirirdin gebeliği ama maddi durum deyince birsey diyemem arkadaşım üç beş tane yapıp hepsi Bi yerde bakamayınca ne anlamı kaldı.
Tüh bana burdan ekmek çıkmaz
İki öğretmen çalışıp 2.cocuga yetemeyeceğini düşündüğünü 15 sene önce söyleselerdi herkes alay ederdi. Geldiğiniz noktaya üzülüyorumAkıl sağlığım için
Daha ziyade maddi anlamda bakabileceğim çocuk sayısı tek. Düzgün bir okula göndermek istiyorum. Uhdesi olmadan büyütmek istiyorum. İstediği hobileri yapabilsin istiyorum. Memur maaşıyla da tek çocuğa ancak yeteriz.
Bak cok mantıklı esim iki tanesini uyutmaya çalışıyor ben küçüğü. Skmdi çay fasli başlasın. Caylar bendeen :)Akıl sağlığım için
Ne yazık ki böyle. Şimdi kreşe benim maaşımın yarısınından birazcık az veriyoruz. İki çocuk olsaydı benim maaşım kreşe, tek maaşla geçinecektik. Ama ilkokuldan sonrası asıl pahalı kısım. Hem taksit yükş artıyor, hem istedikleri kurslar etkinlikler artıyor. Kısacası zor. Çok zor. Bizi aşarİki öğretmen çalışıp 2.cocuga yetemeyeceğini düşündüğünü 15 sene önce söyleselerdi herkes alay ederdi. Geldiğiniz noktaya üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?