Geçinemeyenler kulübü

Benim de tek yav

Süpper güzel yükselmistir değerin zaten cok hızlı gelisiyor ben 3 sene sonra gibi duruyor 2-3 sene bekleyelim diyoruz

Ben ikiz,üçüz ve daha fazlasina hastayım. Burdan bir arkadas vardı dördüzleri varmış. 1.5 yasindan beri de tek basina bakıyormuş. Şimdi 5 yaslarindalar.

Ben ikiz,üçüz ve daha fazlasina hastayım. Burdan bir arkadas vardı dördüzleri varmış. 1.5 yasindan beri de tek basina bakıyormuş. Şimdi 5 yaslarindalar.
Allahım Audrey Hepburn kimden bahsediyorsa o kadındaki azim ve sabırdan nasip et bana amin

Yine burda okumustum, dördüzleri olan aile çocukları yürütece koyuyor hepsi farkli odalardan çıkıp antrede buluşunca çarpışan araba benzetmesi yapılmıştı, çok gülmüştüm

Peki arkadaşım biraz senin üzerinde yoğunlaşıyım sen neden tek çocukla kaldın özel bi sebep değilse paylaşırmısın
Akıl sağlığım için
Daha ziyade maddi anlamda bakabileceğim çocuk sayısı tek. Düzgün bir okula göndermek istiyorum. Uhdesi olmadan büyütmek istiyorum. İstediği hobileri yapabilsin istiyorum. Memur maaşıyla da tek çocuğa ancak yeteriz.
Yoksa kız çocuk isteğim vardı. Bayılıyorum kızlara ama

Khomyuk yok yok sen biraz sıcaksın gibi geldi 2.ye aslında bu pandeminin ilk başlarında çok güzel olur evdesin zaten rahat da geçirirdin gebeliği ama maddi durum deyince birsey diyemem arkadaşım üç beş tane yapıp hepsi Bi yerde bakamayınca ne anlamı kaldı.

Tüh bana burdan ekmek çıkmaz

Yok yok yapana saygım sonsuz. Ben sabırlı bir insan da değildim. Çok zor getirdim bu yaşa. Hani harcım da değil. Allah isteyene versin

İki öğretmen çalışıp 2.cocuga yetemeyeceğini düşündüğünü 15 sene önce söyleselerdi herkes alay ederdi. Geldiğiniz noktaya üzülüyorum

Bak cok mantıklı esim iki tanesini uyutmaya çalışıyor ben küçüğü. Skmdi çay fasli başlasın. Caylar bendeen :)

İki öğretmen çalışıp 2.cocuga yetemeyeceğini düşündüğünü 15 sene önce söyleselerdi herkes alay ederdi. Geldiğiniz noktaya üzülüyorum
Ne yazık ki böyle. Şimdi kreşe benim maaşımın yarısınından birazcık az veriyoruz. İki çocuk olsaydı benim maaşım kreşe, tek maaşla geçinecektik. Ama ilkokuldan sonrası asıl pahalı kısım. Hem taksit yükş artıyor, hem istedikleri kurslar etkinlikler artıyor. Kısacası zor. Çok zor. Bizi aşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…