Geçinemeyenler kulübü

Yok yok yapana saygım sonsuz. Ben sabırlı bir insan da değildim. Çok zor getirdim bu yaşa. Hani harcım da değil. Allah isteyene versin
Ben de değilim, cok torpulendim ama yine de fazlasi şart. Cocuk çok çok sabir istiyor. 3 tane daha yardımcım olsa isterim 4. Yü :)

Ben de değilim, cok torpulendim ama yine de fazlasi şart. Cocuk çok çok sabir istiyor. 3 tane daha yardımcım olsa isterim 4. Yü :)
Ben tuvalet işinde fln da zorlanmıştım. Çocuk bir haftada halletti, ikinci gününde bile bile altına kaka yapmıştı. Yutkunup ağlaya ağlaya yıkamıştım oğlanı duşa sokup. Sonra duşu ovala, külodu yıka. Ağladığım için üzülüp vicdan yapıp gece de uyuyamıştım. Hala travma yarattım mı diye üzülürüm mesela.
Zor iş yaa

Üstün dökmenin okullari cok güzeldi arkadaş gönderiyordu. Burda uok, olsa cok isterdim . Saatler size uymadığı icin mi kreş hani tam gün olsun düşüncesiyle mi özel okul? Ya da neden özel okul?

Yaaa ben o kadar duygusal yaklaşamıyorum. Biraz daha mantıksal mi desem ne desem adlandiramadim. Biz de 3 günde halletmiştik şimdi nasil.olur bakicaz yeni filme

Üstün dökmenin okullari cok güzeldi arkadaş gönderiyordu. Burda uok, olsa cok isterdim . Saatler size uymadığı icin mi kreş hani tam gün olsun düşüncesiyle mi özel okul? Ya da neden özel okul?
Burda da var ama evimize ters. Araba eşimde ilçeye gidiyor. Ben de şu ortamda servise vermek istemedim. Bize yakın bir yer seçtik.
Dil eğitimi, daha az sayıda sınıflar etkili. Bir de devlette öğrencilerin bir kısmı ciddi sıkıntılı ailelerden gelebiliyor. Erken yaşta küfürle, şiddetle zorbalıkla tanışmasını istemiyorum.

Yaaa ben o kadar duygusal yaklaşamıyorum. Biraz daha mantıksal mi desem ne desem adlandiramadim. Biz de 3 günde halletmiştik şimdi nasil.olur bakicaz yeni filme
Benim oğlan da hassas, ağlayınca ben bu işi beceremedim dimi anne, kazara oldu fln demişti. İçime oturmuştu bak bir sene geçti üstünden, hala hatırlar üzülürüm

Aslında cok istiyorduysan araya zaman koymadan yapabilirdin,okullarda kurslarda ortalama %30luk kardes indirimi yapılıyor

bakarken pek o kivamda olunmuyor
5 yasina girmek uzereler sanirim, hala kendi aralarinda konustuklari icin anlayamiyorlar.
maddi manevi ayni anda x3
Zor gercekten, Allah kolaylik versin. Ben de zorlanıyorum. Acaba üçüz mü zor, benim nescafeler mi daha zor?

Zor gercekten, Allah kolaylik versin. Ben de zorlanıyorum. Acaba üçüz mü zor, benim nescafeler mi daha zor?
onlarin bir guzelligi hic kimseye ihtiyac duymadan kendi aralarinda oynuyorlar falan ama bakimlari cok zor, 3 kucuk cocugu ayni anda doyuruyosun falan, biri acikip aglamaya baslayinca hop otekilerde kalkiyo
sabah bie kalkiyolarmis ucu bir besikte

onlarin bir guzelligi hic kimseye ihtiyac duymadan kendi aralarinda oynuyorlar falan ama bakimlari cok zor, 3 kucuk cocugu ayni anda doyuruyosun falan, biri acikip aglamaya baslayinca hop otekilerde kalkiyo
sabah bie kalkiyolarmis ucu bir besikte
İkiz üçüz, yakın yaş aralıklarla çocuktan daha kolay.

Yaa ortanca bizi muma çevirdi. Gümbür gümbür geliyor. Çöktük inan, Allah sağlıktan ayırmasın ama zor bir çocuk.
Zor bir çocuk değil, çocuk dediğin o.
Büyüğün bir melekmiş, bence 3 numara ‘zor’ olacak.
Şey gibi hepsi üst sürüm, yeni model ve güncellemelerle dünyaya geliyorlar

İkiz üçüz, yakın yaş aralıklarla çocuktan daha kolay.
yani ekstra ekstra ilgi istemiyorlar yalniz kalmadiklari icin vs ama bakimi zor anneye zor yani.
kadin mesela kahvalti yaptiriyor e iki tane eli var otekine ayagiylami yedirsin biri arkadan agliyo, otekilerin tabaklarindan aşırıyo, oteki basliyo aglamaya, kadin artik en son birini doyurup siradaki gelsin diye cagiriyodu vizite cikmis askeriye dr u gibi
banyo yaptiriyordu mesela birini yikarken oteki soyunup gelip dusa kabinin icine daliyo sonra oteki, biri sampuani icmeye calisiyo oteki sabunu kemiriyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…