- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.601
Ben de değilim, cok torpulendim ama yine de fazlasi şart. Cocuk çok çok sabir istiyor. 3 tane daha yardımcım olsa isterim 4. Yü :)Yok yok yapana saygım sonsuz. Ben sabırlı bir insan da değildim. Çok zor getirdim bu yaşa. Hani harcım da değil. Allah isteyene versin
Ooh afiyet olsun. Biz de çayımızı içiyoruzBak cok mantıklı esim iki tanesini uyutmaya çalışıyor ben küçüğü. Skmdi çay fasli başlasın. Caylar bendeen :)
Ben tuvalet işinde fln da zorlanmıştım. Çocuk bir haftada halletti, ikinci gününde bile bile altına kaka yapmıştı. Yutkunup ağlaya ağlaya yıkamıştım oğlanı duşa sokup. Sonra duşu ovala, külodu yıka. Ağladığım için üzülüp vicdan yapıp gece de uyuyamıştım. Hala travma yarattım mı diye üzülürüm mesela.Ben de değilim, cok torpulendim ama yine de fazlasi şart. Cocuk çok çok sabir istiyor. 3 tane daha yardımcım olsa isterim 4. Yü :)
Üstün dökmenin okullari cok güzeldi arkadaş gönderiyordu. Burda uok, olsa cok isterdim . Saatler size uymadığı icin mi kreş hani tam gün olsun düşüncesiyle mi özel okul? Ya da neden özel okul?Ne yazık ki böyle. Şimdi kreşe benim maaşımın yarısınından birazcık az veriyoruz. İki çocuk olsaydı benim maaşım kreşe, tek maaşla geçinecektik. Ama ilkokuldan sonrası asıl pahalı kısım. Hem taksit yükş artıyor, hem istedikleri kurslar etkinlikler artıyor. Kısacası zor. Çok zor. Bizi aşar
Yaaa ben o kadar duygusal yaklaşamıyorum. Biraz daha mantıksal mi desem ne desem adlandiramadim. Biz de 3 günde halletmiştik şimdi nasil.olur bakicaz yeni filmeBen tuvalet işinde fln da zorlanmıştım. Çocuk bir haftada halletti, ikinci gününde bile bile altına kaka yapmıştı. Yutkunup ağlaya ağlaya yıkamıştım oğlanı duşa sokup. Sonra duşu ovala, külodu yıka. Ağladığım için üzülüp vicdan yapıp gece de uyuyamıştım. Hala travma yarattım mı diye üzülürüm mesela.
Zor iş yaa
Burda da var ama evimize ters. Araba eşimde ilçeye gidiyor. Ben de şu ortamda servise vermek istemedim. Bize yakın bir yer seçtik.Üstün dökmenin okullari cok güzeldi arkadaş gönderiyordu. Burda uok, olsa cok isterdim . Saatler size uymadığı icin mi kreş hani tam gün olsun düşüncesiyle mi özel okul? Ya da neden özel okul?
Benim oğlan da hassas, ağlayınca ben bu işi beceremedim dimi anne, kazara oldu fln demişti. İçime oturmuştu bak bir sene geçti üstünden, hala hatırlar üzülürümYaaa ben o kadar duygusal yaklaşamıyorum. Biraz daha mantıksal mi desem ne desem adlandiramadim. Biz de 3 günde halletmiştik şimdi nasil.olur bakicaz yeni filme
abimin baldizininda 3 uzleri ayni zamanda birde tek cocuklari var, 4 kisi zor bas ediyorlarBen ikiz,üçüz ve daha fazlasina hastayım. Burdan bir arkadas vardı dördüzleri varmış. 1.5 yasindan beri de tek basina bakıyormuş. Şimdi 5 yaslarindalar.
Ayyy yerim yaaaabimin baldizininda 3 uzleri ayni zamanda birde tek cocuklari var, 4 kisi zor bas ediyorlar
Aslında cok istiyorduysan araya zaman koymadan yapabilirdin,okullarda kurslarda ortalama %30luk kardes indirimi yapılıyorNe yazık ki böyle. Şimdi kreşe benim maaşımın yarısınından birazcık az veriyoruz. İki çocuk olsaydı benim maaşım kreşe, tek maaşla geçinecektik. Ama ilkokuldan sonrası asıl pahalı kısım. Hem taksit yükş artıyor, hem istedikleri kurslar etkinlikler artıyor. Kısacası zor. Çok zor. Bizi aşar
bakarken pek o kivamda olunmuyorAyyy yerim yaaa
Zor gercekten, Allah kolaylik versin. Ben de zorlanıyorum. Acaba üçüz mü zor, benim nescafeler mi daha zor?bakarken pek o kivamda olunmuyor
5 yasina girmek uzereler sanirim, hala kendi aralarinda konustuklari icin anlayamiyorlar.
maddi manevi ayni anda x3
onlarin bir guzelligi hic kimseye ihtiyac duymadan kendi aralarinda oynuyorlar falan ama bakimlari cok zor, 3 kucuk cocugu ayni anda doyuruyosun falan, biri acikip aglamaya baslayinca hop otekilerde kalkiyoZor gercekten, Allah kolaylik versin. Ben de zorlanıyorum. Acaba üçüz mü zor, benim nescafeler mi daha zor?
Sen büyüğü çocuktan sayma, 4 saat uyuyan çocuk mu olurYaaa ben o kadar duygusal yaklaşamıyorum. Biraz daha mantıksal mi desem ne desem adlandiramadim. Biz de 3 günde halletmiştik şimdi nasil.olur bakicaz yeni filme
İkiz üçüz, yakın yaş aralıklarla çocuktan daha kolay.onlarin bir guzelligi hic kimseye ihtiyac duymadan kendi aralarinda oynuyorlar falan ama bakimlari cok zor, 3 kucuk cocugu ayni anda doyuruyosun falan, biri acikip aglamaya baslayinca hop otekilerde kalkiyo
sabah bie kalkiyolarmis ucu bir besikte
Yaa ortanca bizi muma çevirdi. Gümbür gümbür geliyor. Çöktük inan, Allah sağlıktan ayırmasın ama zor bir çocuk.Sen büyüğü çocuktan sayma, 4 saat uyuyan çocuk mu olur
Onu referans alırsan çok üzülürsün.
Zor bir çocuk değil, çocuk dediğin o.Yaa ortanca bizi muma çevirdi. Gümbür gümbür geliyor. Çöktük inan, Allah sağlıktan ayırmasın ama zor bir çocuk.
yani ekstra ekstra ilgi istemiyorlar yalniz kalmadiklari icin vs ama bakimi zor anneye zor yani.İkiz üçüz, yakın yaş aralıklarla çocuktan daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?