- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.621
napiyor ki ya o kadarYaa ortanca bizi muma çevirdi. Gümbür gümbür geliyor. Çöktük inan, Allah sağlıktan ayırmasın ama zor bir çocuk.
Bunların hepsi yakın yaş aralıktaki çocuklarda da mevcut.yani ekstra ekstra ilgi istemiyorlar yalniz kalmadiklari icin vs ama bakimi zor anneye zor yani.
kadin mesela kahvalti yaptiriyor e iki tane eli var otekine ayagiylami yedirsin biri arkadan agliyo, otekilerin tabaklarindan aşırıyo, oteki basliyo aglamaya, kadin artik en son birini doyurup siradaki gelsin diye cagiriyodu vizite cikmis askeriye dr u gibi
banyo yaptiriyordu mesela birini yikarken oteki soyunup gelip dusa kabinin icine daliyo sonra oteki, biri sampuani icmeye calisiyo oteki sabunu kemiriyo falan
Ay beni sorma, oğlanlar hasta.Hoşbuldum canımNaber nasılsın?
abinin kucukluk oyuncaklari yokmu ya onlarla oynasin kucuge bir daha niye oyuncak aliyosunuz kiBunların hepsi yakın yaş aralıktaki çocuklarda da mevcut.
Çoğul gebeliğin avantajı aynı anda aynı şeyi yapmaları, başlamaları, giymeleri vs dir.
Yakın yaşta her birine ayrı yemek kahvaltı hazırlanır, kıyafetleri, bezleri ayrı alınır, oyuncaklar ayrıdır ve asla aynı etkinlikte buluşamazlar.
Ayrıca aynı alanda yalnız bırakmanın mümkünatı yoktur.
Bunlar da cabası
Bitanesi üç çocuğa bedelPeki arkadaşım biraz senin üzerinde yoğunlaşıyım sen neden tek çocukla kaldın özel bi sebep değilse paylaşırmısın
Veriyor mu senceabinin kucukluk oyuncaklari yokmu ya onlarla oynasin kucuge bir daha niye oyuncak aliyosunuz ki
Beni etiketlememissin zatenkizlar bayanlar ve varsa aramizda baylar
tonny black diye bir marka var ayakkabilari nasil acaba biliyomusunuz
filmdelisi Ahtapot Anne Neyapsamkisimdi @Brctks @ceycey0406 @Khomyuk
bazen boyle yas araligi olan ama ayni giydirilmis kardesler icin anne babasi neden boyle giydiriyor acaba, baska kiyafet mi yok yani neden ayni diye dusunuyordum, sebep buymus demek kiVeriyor mu sence
Bu her evde böyledir, araları 4 yaştan az ise mutlaka sahiplenmeye girer.
Küçük zaten daima büyüğün her şeyine saldırır, kendini onunla bir tutar vs.
Çoğul çocuklarda aynı gelişim takip ettiğinden 3 oyuncakla her çocuğa 3 ayrı oyuncak olarak düşünebilirsin.
Yahu ben ne diyorum panduf alamadım çünkü aynısından iki tane yoktu.
Büyüğe al giysin seneye öbürü diye bir şey olamaz, parçalarlar birbirlerini.
yukarda yazdi ya, yalnizca bir cocugu istedigim gibi yetistirebilecek imkanim var diye.Peki arkadaşım biraz senin üzerinde yoğunlaşıyım sen neden tek çocukla kaldın özel bi sebep değilse paylaşırmısın
Hiçbir fikrim yok canım.kizlar bayanlar ve varsa aramizda baylar
tonny black diye bir marka var ayakkabilari nasil acaba biliyomusunuz
filmdelisi Ahtapot Anne Neyapsamkisimdi @Brctks @ceycey0406 @Khomyuk
Bizim de her şeyimiz öyle.bazen boyle yas araligi olan ama ayni giydirilmis kardesler icin anne babasi neden boyle giydiriyor acaba, baska kiyafet mi yok yani neden ayni diye dusunuyordum, sebep buymus demek ki
kıza alacagim ama ben hic giymedim bu markayi, bayada indirimi var.Hiçbir fikrim yok canım.
morhipoda gordum ben bilmiyorum ki ilk kez gordum 400 liralardan falan 100 liraya dusmus indirimleri var gibi gorunuyor.chamallows bahsettiğin marka trendyolda satan bir butik mi?
Aaa cok gecmis olsun cok normal aslında kres dönemi bide uzun zamandır mikroplardan uzaklar kuzucuklar. Allah kolaylık versinAy beni sorma, oğlanlar hasta.
Pzt kreşe başlayıp bugün cayır cayır yanmayı başardılar.
Özgürlüğüm 1 gün o da hasta olarak sürdü
Sen neler yaptın bakalım?
estafurullahBen kim kopegim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?