Geçinemeyenler kulübü

Bunların hepsi yakın yaş aralıktaki çocuklarda da mevcut.
Çoğul gebeliğin avantajı aynı anda aynı şeyi yapmaları, başlamaları, giymeleri vs dir.
Yakın yaşta her birine ayrı yemek kahvaltı hazırlanır, kıyafetleri, bezleri ayrı alınır, oyuncaklar ayrıdır ve asla aynı etkinlikte buluşamazlar.
Ayrıca aynı alanda yalnız bırakmanın mümkünatı yoktur.
Bunlar da cabası

abinin kucukluk oyuncaklari yokmu ya onlarla oynasin kucuge bir daha niye oyuncak aliyosunuz ki

abinin kucukluk oyuncaklari yokmu ya onlarla oynasin kucuge bir daha niye oyuncak aliyosunuz ki
Veriyor mu sence
Bu her evde böyledir, araları 4 yaştan az ise mutlaka sahiplenmeye girer.
Küçük zaten daima büyüğün her şeyine saldırır, kendini onunla bir tutar vs.
Çoğul çocuklarda aynı gelişim takip ettiğinden 3 oyuncakla her çocuğa 3 ayrı oyuncak olarak düşünebilirsin.
Yahu ben ne diyorum panduf alamadım çünkü aynısından iki tane yoktu.
Büyüğe al giysin seneye öbürü diye bir şey olamaz, parçalarlar birbirlerini.

bazen boyle yas araligi olan ama ayni giydirilmis kardesler icin anne babasi neden boyle giydiriyor acaba, baska kiyafet mi yok yani neden ayni diye dusunuyordum, sebep buymus demek ki

bazen boyle yas araligi olan ama ayni giydirilmis kardesler icin anne babasi neden boyle giydiriyor acaba, baska kiyafet mi yok yani neden ayni diye dusunuyordum, sebep buymus demek ki
Bizim de her şeyimiz öyle.
Hatta büyük bazen tutturuyor aynı kıyafet, kardeşinin olanı giyiyor e küçük, kısa geliyor ama giyiyor.
Geçen sene okulda öğretmeni uyarmıştı ‘bacakları açılıyor boyu uzadı herhalde’ diye
Kıyafeti geç aynı oyuncaklardan da 2 tane var, aynı kitaptan vs.
Her şeyden çift yoksa bu eve giremez, kan çıkar.

Ay beni sorma, oğlanlar hasta.
Pzt kreşe başlayıp bugün cayır cayır yanmayı başardılar.
Özgürlüğüm 1 gün o da hasta olarak sürdü
Sen neler yaptın bakalım?
Aaa cok gecmis olsun cok normal aslında kres dönemi bide uzun zamandır mikroplardan uzaklar kuzucuklar. Allah kolaylık versin Ben de değişik hiç bişey yok valla. Aynı otluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…