Geçinemeyenler kulübü

morhipoda gordum ben bilmiyorum ki ilk kez gordum 400 liralardan falan 100lira dusmus indirimleri var gibi gorunuyor.
eger bilindik iyi bir markaysa kiza bir tane daha ayakkabi alayim dedim
Yalandır ya alma bence. Ben az önce trendyoldan reebok aldım 117ye

morhipoda gordum ben bilmiyorum ki ilk kez gordum 400 liralardan falan 100lira dusmus indirimleri var gibi gorunuyor.
eger bilindik iyi bir markaysa kiza bir tane daha ayakkabi alayim dedim
Aynen bahsettiğin gibi, ederi o olan ama sanki 400 müş gibi gösterilen çakma bir marka.
Genelde ünlü markaların modellerinin ucuz yollusu işte, ben almıştım oradan hatırladım valla çok memnunum, öyle diyeyim.
İnanılmaz rahat ki kolay kolay bir spor ayakkabıda rahat olmaz ayağım, ucuz ve giyilebilirler ama marka değil.

napiyor ki ya o kadar
Hic oturmuyor mesela. Sular çok sık kesiliyor. Hazirda dolu bekletiyorum gidip dalıyor kovanin içine. Dönem dönem birşeylere takıyor aklını. Viledayi evde gezdiriyordu bi ara.bi ara bufedeki tencere tabaklar vs. Koltukta oturuyor mesela paldır küldür koşup sandalyeye orda masaya ordan makinanin üstüne çıkıp oynamak istiyor. Indiriyorsun unutturmaya çalışıyorsun dövmüş gibi ağlıyor, bağırıyor dil dışarda, kucağında tutabilene ask olsun. 1 numara cok aşırı sakindi. Bunun boyle olacagini hamileyken anlamistim resmen taklalar atıyordu. Simdi mesela cok sevdigi biryemek yiyecek agzini açana kadar bagiriyor kalkıyor biseylere uzanmak istiyor, tadini aldiktan sonra da elinde biseylerle.meagul etmwye calisiyorum aynali muzikli kitaplar, arabalar kap kacak aklina ne gelirse. 1 numara ve 2 numara iki zıt kutuplardalar. Ondan nevrim döndü .

aslinda derdim markasi degil, denize iyi bir ayakkabi almistim bir tanede yazin mahallede oynarken falan giymesi icin bir ayakkabi ariyorum.
kosu ayakkabilari oluyor ya hafif esnek ikiye katlanabilen tarzi.
ama tabi sagliklida olsun istiyorum ayak sagligi onemli sonucta.
yani 100 lira dandik otesi bir ayakkabiya verecegime ustune biraz daha koyar daha bilindik bir sey alirim diye

Benim o tarz ayakkabıda tercihim vicco oluyor, uygun fiyatlı, çocuk markası ve ortopedik olması açısından.

aaaa kuzenimin kizi gibi allah sabir versin
keci boynuzu tozu falan mi yediriyorsun?

Cok takılma bence ya, ben Adidas nikelarla converselerle büyüdüm arkadaslarım çakmalarıyla. Ben de düz tabanlık var onlar koçç gibi. Yani evet önemli ama çokta kasmaya gerek yok bence. Git 100₺ jump us polo kinetix falan al zaten ayakları hemen büyüyor

Elime alip ikiye katlaniyor mu diye bakiyordum ben ama uzun zamandir gidip.alamiyorum hep internete kaldim. Esnek rahat olsun yeterli.

bende de nike adidas hummel vs tarzi takinti var, markasinda degilim ama rahat kendimede oralardan alirim hep.
denize de rahat olduklarini bildigim icin bunlardan bir tane aliyorum bir tanede cok pahaliya kacmayan ama kartonun ustune naylon gecirilmis olmayan bir ayakkabi aliyorum ortalikta giysin diye.
suan tam boyle bi ayakkabi ariyorum ama istedigim modeli bulamadim

Valla ben son dönemlerde skechers alıyorum hep kesinlikle en rahat spor o, sen kendin için al, ayağın büyümüyor zaten ama çocuk icin gereksiz görüyorum. Yani hummel ile kinetix bence aynı segmentte hummel alacağına kinetix al (bebe icin) hem daha uygun paran cebine kalır

Ben büyüğün ayakkabilarini küçüğe cikardim numaralarina göre dizdim bir de baktim ki ayni ayakkabının 3 4 numarasini almışım rahat etmis.hosuma gitmis ayni seriden devam etmisim, malum.erkek kizlarin süsü başka olur da

Ben indirimleri denk getirip 140 120 tl ye alıyorum o markaları.
Hatta bir lacostu 70 e den getirdim, tabii hemen alınca giyemiyor, büyümesi gerekiyor

kinetix hic giymedim eger ayni ayar diyorsan kintixde olur.

Ya benim ayaklarim taraklidir 40 numara ve basparmagimda hafif kemik.cikintilari var. Gittim denedim. Cok da guzel bir renk buldum. Ayakkabi beni hic rahat ettirmedi. Sanki taş taşıdım birkaç adımla.

Ben indirimleri denk getirip 140 120 tl ye alıyorum o markaları.
Hatta bir lacostu 70 e den getirdim, tabii hemen alınca giyemiyor, büyümesi gerekiyor
Yani aynen di mi bence çocuk ayakkabısına cok para verilmemeli zaten ne kadar giyiyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…