Geçinemeyenler kulübü

kinetix hic giymedim eger ayni ayar diyorsan kintixde olur.
Ya al deniz ne olacak, çocuk dediğin 6 ay anca giyiyor.
Ama dediğim gibi onları alacağına çocuk markası alman daha mantıklı olur.
Bende hm in bile ayakkabıları var.
Hepsini marka almaya çalışsak batarız valla.

Ya benim ayaklarim taraklidir 40 numara ve basparmagimda hafif kemik.cikintilari var. Gittim denedim. Cok da guzel bir renk buldum. Ayakkabi beni hic rahat ettirmedi. Sanki taş taşıdım birkaç adımla.
annemin ayaklarida oyle yillarca aldi aldi baskalarina verdi.
bir tek greyderin modellerinde rahat etti

ya kuzenim bir indirim yakaliyor, hm den 20 liraya ayakkabi falan aldi kac kez kizina
ayaklari rahat etmeyecekmis gibi geliyo ya

Yani aynen di mi bence çocuk ayakkabısına cok para verilmemeli zaten ne kadar giyiyorlar ki
Şimdi öyle deme, bir ortama girdiğinde çocuğum üstü başına millet çok önem veriyor, oradan yapıyorlar güya aile tahlilini
Tek çocukken evet ben de özenirdim kıyafetlerine, süt damlasa değişirdim falan da şuan kokmuyorsa giydiriyorum o derece
Hiç umrumda değil, onların da olmasın.
Böyle markalara, dış görüntüye önem vermesinler.
Karakter ya da dinazor takıntıları var, ona dikkat ediyorum sadece.

annemin ayaklarida oyle yillarca aldi aldi baskalarina verdi.
bir tek greyderin modellerinde rahat etti
Yaa delilik yaptim internetten bot aldim hem de fermuarsiz lastikli esneknyanlardan genisletip giyiyorsun. Ne cesaret Allahtan giyebildim yoksa nanay. beta sevenler dernegi üyesiyim cok rahat babet bot ayakkabi her neyse.. spor ayakkabi xiaomi simdi ayagimda eskidi asiri rahat. Ama yenisi şart kara kara düşünüyorum.

ya kuzenim bir indirim yakaliyor, hm den 20 liraya ayakkabi falan aldi kac kez kizina
ayaklari rahat etmeyecekmis gibi geliyo ya
Niye etmesin?
Ben büyük oğlana kışlık converse model aldım dinazorlu, çocuk onu istiyor bir tek.
Kaç marka botu var, illa onu giyiyor.

aman bizimkinin girdigi ortamlar zaten belli, ama ben kendim severim duzenli cocuk
gecen arkadasi arkasindan kosarken ayakkabisi ayagindan firladi yazik yavrum birde aciklama yapti denize.
ayakkabilarim buyukde o yuzden cikiyo diye
cocuga uzuldum, denize oyle bisey olsa kahrolurum heralde

Bende bir tek bot ve makyaj malzemesinde var marka takıntım, illa oradan alırım ucuzunu da alırım ama o markalardan mutlaka olacak şeklindeyim.
Yavaş yavaş kırmaya çalışıyorum bunu, artık istesem de elim gitmiyor bazı şeylere.

betadan bir kez almistim degisik bir modeldi 2 kere giyemeden parcalandi ayakkabi bir daha gitmem dedim ama modellerini cok seviyordum.
beta kapanmadimi?

Niye kahroluyorsun, ne olacak ki?
Sen anne olarak böyle düşünür ve hissedersen, aynı duyguları aşılarsın.
Bir ortamda kötü bir şey başına gelince aksine ‘nasıl komiksin deniz, gülmekten karnıma ağrı girdi, çok esprili çocuksun sen bak herkesin hoşuna gitti mutlu ettin bizi’ diyerek, o durumun üstesinden gelmen lazım.
Ki gerçekten böyle.

betadan bir kez almistim degisik bir modeldi 2 kere giyemeden parcalandi ayakkabi bir daha gitmem dedim ama modellerini cok seviyordum.
beta kapanmadimi?
Kapandi,küllerinden doğdu. Rebeta oldu. Ya ben çarık gibi giydim bisey olmadi sasirdim bak simdi.

ne bileyim ya çocuk soz konusu olunca çok üzülüyorum aslinda uzuldugum şey yokluk çocuğun yaşadigi yokluk yani.
ayakkabiya bakiyorum yeni degil belli yeni olsa diyecegim ki ayagi buyur diye bir beden buyuk aldilar vs ama degil, belliki birinden gelmis, olabilir oda sorun degil ama en azindan uygun giyilebilir bisey olsun uzuluyorum işte .

Ayakkabi ve çorap aşkı var bende. Takintim burda. Gerisi de begendigim her sey 10 numara

Anliyorum ama hayatta her sey başımıza gelebilir. Standartlar değişebilir. Önemli olan elindekiyle mutlu olmak. Küçük şeylerle de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…