- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.681
Coook takıyorsun bence cocukta utandıgından değil çocuk olduğu icin açıklama yapmıştır zatenne bileyim ya çocuk soz konusu olunca çok üzülüyorumaslinda uzuldugum şey yokluk çocuğun yaşadigi yokluk yani.
ayakkabiya bakiyorum yeni degil belli yeni olsa diyecegim ki ayagi buyur diye bir beden buyuk aldilar vs ama degil, belliki birinden gelmis, olabilir oda sorun degil ama en azindan uygun giyilebilir bisey olsun uzuluyorum işte.
kız müebbet mi aldın ?seni bekleye bekleye gözlerimiz yollarda kaldıMaaslar aynı seyi söylemiyor ama uyarayım önden
Yep. Internet siteleri rebeta. 100 200 üstüne koymuş fiyatların..beta isim mi değiştirdi?
yarin ayni durumda olmayacagimin garantisi yok ama diyorum ya kendi cocugumada olsa uzulurum, baskasinin cocugunada.Anliyorum ama hayatta her sey başımıza gelebilir. Standartlar değişebilir. Önemli olan elindekiyle mutlu olmak. Küçük şeylerle de..
Girdiğim ortamlarda asla cocukların üst başına bakmam ben ya, cocuk cünkü, mesela büyük alıp seneye giymeyi de destekliyorum bazı ürünlerde. Hırka gibi mesela bir sene kolunu kıvır seneye giydir, israf cünkü ben genel anlamda israfa karşı biriyim. Ben zaten bastan asagı marka tanıtımı gibiyim, bebem hm falan giyebilir gayetŞimdi öyle deme, bir ortama girdiğinde çocuğum üstü başına millet çok önem veriyor, oradan yapıyorlar güya aile tahlilini
Tek çocukken evet ben de özenirdim kıyafetlerine, süt damlasa değişirdim falan da şuan kokmuyorsa giydiriyorum o derece
Hiç umrumda değil, onların da olmasın.
Böyle markalara, dış görüntüye önem vermesinler.
Karakter ya da dinazor takıntıları var, ona dikkat ediyorum sadece.
beta eski yıllarda giyerdim.ama kalıbı büyük en küçük no bile büyük geliyor bana.artık sadece sneaker giyiyorum.deri ayakkabıları terkettimYep. Internet siteleri rebeta. 100 200 üstüne koymuş fiyatların..
Denetimliden serbestimkız müebbet mi aldın ?seni bekleye bekleye gözlerimiz yollarda kaldı
utanmadi ki zaten baya krize falan girdiler ayakkabi ikisinden de once kosuncaCoook takıyorsun bence cocukta utandıgından değil çocuk olduğu icin açıklama yapmıştır zaten
ben hep büyük alırım.pahalılar çünkü 2 ay giyip atamam hemen büyüyor çocuklar.bir montu 2 sene giymeli 1 yerine botu da büyük alırım yazlık ayakkabı tam numara sadeceGirdiğim ortamlarda asla cocukların üst başına bakmam ben ya, cocuk cünkü, mesela büyük alıp seneye giymeyi de destekliyorum bazı ürünlerde. Hırka gibi mesela bir sene kolunu kıvır seneye giydir, israf cünkü ben genel anlamda israfa karşı biriyim. Ben zaten bastan asagı marka tanıtımı gibiyim, bebem hm falan giyebilir gayet
Böyle gurur zedeleyici ya da utanç verici durumlarda atik olmak, kendin sanki yaşamışcasına bir anı yaratıp o havayı dağıtmak gerekiyor.ne bileyim ya çocuk soz konusu olunca çok üzülüyorumaslinda uzuldugum şey yokluk çocuğun yaşadigi yokluk yani.
ayakkabiya bakiyorum yeni degil belli yeni olsa diyecegim ki ayagi buyur diye bir beden buyuk aldilar vs ama degil, belliki birinden gelmis, olabilir oda sorun degil ama en azindan uygun giyilebilir bisey olsun uzuluyorum işte.
Esim bana bir gömlek almıştı okulda rahat giyemem diye değiştireyim dedim gittik kiiii bana göre değil ürünler, her şeye bi o kadar daha vermem lazim ki değişim yapabilelim. Kadin diyor ki ikisi de güzel hatta su daha güzel vs diyorum ben ona kac saat ders anlatiyorum yazik degil mi bana?Maaslar aynı seyi söylemiyor ama uyarayım önden
hm den falan buyuk alsanda seneye pek giyemiyolarGirdiğim ortamlarda asla cocukların üst başına bakmam ben ya, cocuk cünkü, mesela büyük alıp seneye giymeyi de destekliyorum bazı ürünlerde. Hırka gibi mesela bir sene kolunu kıvır seneye giydir, israf cünkü ben genel anlamda israfa karşı biriyim. Ben zaten bastan asagı marka tanıtımı gibiyim, bebem hm falan giyebilir gayet
Takdire şayan. Ne yazik ki doyumsuz ergenlerle mucadele ediyoruz her anlamda..Böyle gurur zedeleyici ya da utanç verici durumlarda atik olmak, kendin sanki yaşamışcasına bir anı yaratıp o havayı dağıtmak gerekiyor.
Haklısın, keşke çıkmasa ayağından ama benim oğlanlar yaşasa üzülmem, aksine gülerim.
Yoklukta olduğunu o çocuğun hissetmemesi bilmemesi gerek, bizler duygularımızla ya da verdiğimiz tepkilerle bunları onlara öğretiyoruz.
Benim bebeler yokluk bebesi mesela, bilinçli olarak öyle yetiştiriyorum.
Hiçbir şeyi ‘alın oğullarım size feda’ şeklinde vermiyorum, eşyalarına zarar verirlerse yenisini almıyor ve buna paramızın yetmeyeceğini söylüyorum.
Her şeyde sadece 1 hakları vardır, ikinci asla yoktur.
Öyle ki geçen gün evde küçük oğlan kreş ayakkabısını giydi, çok giymeyeyim de eskimesin diyebildi
Hayatım boyuca da bunu yapacağım, imkanım olsa dahi almayacağım.
Annem bana orta okulda bir mont aldı cey, sülalenin dilinde.ben hep büyük alırım.pahalılar çünkü 2 ay giyip atamam hemen büyüyor çocuklar.bir montu 2 sene giymeli 1 yerine botu da büyük alırım yazlık ayakkabı tam numara sadece
E gereksiz çünkü neden tek seneye kitlensin ki, hani gelişimini tamamlar alırsın afillisini güzelce giy dersin giyer yıllarca e şu an öyle değil. Benim liseden kalma montlarım var.ben hep büyük alırım.pahalılar çünkü 2 ay giyip atamam hemen büyüyor çocuklar.bir montu 2 sene giymeli 1 yerine botu da büyük alırım yazlık ayakkabı tam numara sadece
aynen hayat çok pahalılaştı son 2 senede.kız marka bir monta çok özendi seneye giymesi için alayım dedim.kız 9.5 yaşında ama aldığım mont 13 14 yaş.çocuk çocuk dedim madem markaya merak sardın tam 3 sene ben de sana bu montu giydirmezsem annen değilimEsim bana bir gömlek almıştı okulda rahat giyemem diye değiştireyim dedim gittik kiiii bana göre değil ürünler, her şeye bi o kadar daha vermem lazim ki değişim yapabilelim. Kadin diyor ki ikisi de güzel hatta su daha güzel vs diyorum ben ona kac saat ders anlatiyorum yazik degil mi bana?sonrasini hatırlamıyorum, bu masal da burda bitti
Ahahahahahahahahdhdh gömleğini alıp kaçsaydınEsim bana bir gömlek almıştı okulda rahat giyemem diye değiştireyim dedim gittik kiiii bana göre değil ürünler, her şeye bi o kadar daha vermem lazim ki değişim yapabilelim. Kadin diyor ki ikisi de güzel hatta su daha güzel vs diyorum ben ona kac saat ders anlatiyorum yazik degil mi bana?sonrasini hatırlamıyorum, bu masal da burda bitti
Hiç ayakkabim buyuk gelmedi yaa. Cocukken bile garson boy alınırdı o da neyin nesiysebeta eski yıllarda giyerdim.ama kalıbı büyük en küçük no bile büyük geliyor bana.artık sadece sneaker giyiyorum.deri ayakkabıları terkettim
Parçalanmadıkça giydirilir bence , en kötü evde giydirirsinhm den falan buyuk alsanda seneye pek giyemiyolar
hepsi tırt ya bir tek isimleri var cidden 3 yikiyosun hop en fazla o sene yazada giyer ama yazin kislik giyemiyorlar gibi dusun
küçülenleri satıyorum ben.sonra da üstünü kredi kartınla tamamlayıp büyüğünü alıyorum.devir tasarruf devri ne yapalımhm den falan buyuk alsanda seneye pek giyemiyolar
hepsi tırt ya bir tek isimleri var cidden 3 yikiyosun hop en fazla o sene yazada giyer ama yazin kislik giyemiyorlar gibi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?