Geçinemeyenler kulübü

Coook takıyorsun bence cocukta utandıgından değil çocuk olduğu icin açıklama yapmıştır zaten

Anliyorum ama hayatta her sey başımıza gelebilir. Standartlar değişebilir. Önemli olan elindekiyle mutlu olmak. Küçük şeylerle de..
yarin ayni durumda olmayacagimin garantisi yok ama diyorum ya kendi cocugumada olsa uzulurum, baskasinin cocugunada.
keske onlarin standartlari hic duşmese

Girdiğim ortamlarda asla cocukların üst başına bakmam ben ya, cocuk cünkü, mesela büyük alıp seneye giymeyi de destekliyorum bazı ürünlerde. Hırka gibi mesela bir sene kolunu kıvır seneye giydir, israf cünkü ben genel anlamda israfa karşı biriyim. Ben zaten bastan asagı marka tanıtımı gibiyim, bebem hm falan giyebilir gayet

Coook takıyorsun bence cocukta utandıgından değil çocuk olduğu icin açıklama yapmıştır zaten
utanmadi ki zaten baya krize falan girdiler ayakkabi ikisinden de once kosunca
benide gulme krize soktular ama gercekler icimi gıcıkladi bi yandan
ay ben zaten bir haftadir bir duygusalim yatip kalkip agliyorum dert edecek sey ariyorum yine bu ara

ben hep büyük alırım.pahalılar çünkü 2 ay giyip atamam hemen büyüyor çocuklar.bir montu 2 sene giymeli 1 yerine botu da büyük alırım yazlık ayakkabı tam numara sadece

Böyle gurur zedeleyici ya da utanç verici durumlarda atik olmak, kendin sanki yaşamışcasına bir anı yaratıp o havayı dağıtmak gerekiyor.
Haklısın, keşke çıkmasa ayağından ama benim oğlanlar yaşasa üzülmem, aksine gülerim.
Yoklukta olduğunu o çocuğun hissetmemesi bilmemesi gerek, bizler duygularımızla ya da verdiğimiz tepkilerle bunları onlara öğretiyoruz.
Benim bebeler yokluk bebesi mesela, bilinçli olarak öyle yetiştiriyorum.
Hiçbir şeyi ‘alın oğullarım size feda’ şeklinde vermiyorum, eşyalarına zarar verirlerse yenisini almıyor ve buna paramızın yetmeyeceğini söylüyorum.
Her şeyde sadece 1 hakları vardır, ikinci asla yoktur.
Öyle ki geçen gün evde küçük oğlan kreş ayakkabısını giydi, çok giymeyeyim de eskimesin diyebildi
Hayatım boyuca da bunu yapacağım, imkanım olsa dahi almayacağım.

Maaslar aynı seyi söylemiyor ama uyarayım önden
Esim bana bir gömlek almıştı okulda rahat giyemem diye değiştireyim dedim gittik kiiii bana göre değil ürünler, her şeye bi o kadar daha vermem lazim ki değişim yapabilelim. Kadin diyor ki ikisi de güzel hatta su daha güzel vs diyorum ben ona kac saat ders anlatiyorum yazik degil mi bana? sonrasini hatırlamıyorum, bu masal da burda bitti

hm den falan buyuk alsanda seneye pek giyemiyolar
hepsi tırt ya bir tek isimleri var cidden 3 yikiyosun hop en fazla o sene yazada giyer ama yazin kislik giyemiyorlar gibi dusun

Takdire şayan. Ne yazik ki doyumsuz ergenlerle mucadele ediyoruz her anlamda..

ben hep büyük alırım.pahalılar çünkü 2 ay giyip atamam hemen büyüyor çocuklar.bir montu 2 sene giymeli 1 yerine botu da büyük alırım yazlık ayakkabı tam numara sadece
Annem bana orta okulda bir mont aldı cey, sülalenin dilinde.
Neydi markası mavi mi loft mu nedir, düşün 20 sene önce ve o mont bana hala büyük ve aksi gibi babama falan da büyük
Kime aldı kadın ya da beni nasıl bir yaratık gördü, çok merak ediyorum çünkü o bir uyku tulumu.

E gereksiz çünkü neden tek seneye kitlensin ki, hani gelişimini tamamlar alırsın afillisini güzelce giy dersin giyer yıllarca e şu an öyle değil. Benim liseden kalma montlarım var.

aynen hayat çok pahalılaştı son 2 senede.kız marka bir monta çok özendi seneye giymesi için alayım dedim.kız 9.5 yaşında ama aldığım mont 13 14 yaş.çocuk çocuk dedim madem markaya merak sardın tam 3 sene ben de sana bu montu giydirmezsem annen değilim

Ahahahahahahahahdhdh gömleğini alıp kaçsaydın

hm den falan buyuk alsanda seneye pek giyemiyolar
hepsi tırt ya bir tek isimleri var cidden 3 yikiyosun hop en fazla o sene yazada giyer ama yazin kislik giyemiyorlar gibi dusun
küçülenleri satıyorum ben.sonra da üstünü kredi kartınla tamamlayıp büyüğünü alıyorum.devir tasarruf devri ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…