Geçinemeyenler kulübü

ohoo deniz bjr oyuncagi kiriyor elini alip gelip annecim ozur dilerim bunu kirdim neyse yenisi aliriz napalim diyor hemen
oldu canim alirim ben bankerim cunku diyorum.
yenisini alamayacagimi soyluyorum, mesala cok istedigi sevdigi bir sey var maas gununu beklemelisin diyorum ozellikle sevdigi seylere yapiyorum bunu ki her zaman alim gucumun sonsuz olmadigini bilsin diye ama, yinede babasina anneme soylerim o alir sen gölülsün rahatligini vermişim çocuğa
ya cocugun ayakkabisi firladi diye yada denizim ayakkabisi firladi diye oturup o anda karalar baglamam ama uzulurum yani ben bilsem neden firladigini. icim icimi yer

Heh mesela 9 yasındaki cocuguma pahalı marka mont almam, büyü de alırız der gecerim sjdkfkfk.

Hiç ayakkabim buyuk gelmedi yaa. Cocukken bile garson boy alınırdı o da neyon nesiyse
benim ayağım 36 ama betanın kalıpları büyük botu çizmesi dışında hep büyük geldi ayağıma.dün beymen sitesinde balenciaga ayakkabı baktım 11 bin civarıymış.böbrek falan satmam lazım almak için ha ha ha.

küçülenleri satıyorum ben.sonra da üstünü kredi kartınla tamamlayıp büyüğünü alıyorum.devir tasarruf devri ne yapalım
Senin o ikinci el satisindan kazandiklarini gordukten sonra vay be dedim. Ama öyle kısacık degil. Upuzun. Vay beeee

ahaha annemde bana oyle alirdi ve sinir olurdum
kadin hala beni gorunce su kiyafetlerini azicik bol alsana falan diyor.
seneyede giyecegim saniyor hala

Sen benim bebeleri görsen mendil satıyor zannedersin herhalde
Büyük kardeşininkini giyiyor e küçük belli, kardeşine büyükler kalıyor üstünden dökülüyor.
Öyle ki bir gün küçüğün ayakkabıyı bile giydi, su topladı ayakları ama yine de giydi
Asla ama asla umrumda olmaz çocuk giyimi ya
Yırtık pırtık bile olsa diker giydiririm ne var, o dinazorlu şeyler bulacağım diye anam ağlıyor benim, donuna kadar takım yapıyorum, liğme liğme olana kadar gayet giydiririm

Mutfak şefi alacaktım fiyatlar 8 bin falan. Vazgeçtim kendim yogururum rabbim güzelim parmakları vermis yogururum tabi
Dedim ya geçen konusu geçti, 2,5 tu 8 olmuş diye.
Sadece çırpıcılar 6, tüm set dahiller 8 10.
Pastane açmadığımıza göre elimize kuvvet

Ahahahahahahahahdhdh gömleğini alıp kaçsaydın
eşime 2yıl önceki yılbaşında beymen takım hediye geldi.adam iri yarı mümkün değil olmaz.armada ya gidelim sana ürün alalım yerine dedi ben uçtumm sandım ki bir çok şey alırım.2167 civarıymış ürün.kızlarrrr sıkı durunn şimdi tüm beymen mağazasını dolandım o fiyata bit bile yokkk.sadece beyaz bir tişört ediyordu balenciaga marka.fakirliğime lanet ettim.görevli kıza bu beymen club tada harcanır mı dedimevet deyince çeke çevirdim çıktım.bir daha da o mağazaya uğramadım.2 kusüre beyaz tişört yahuuu omzunda sarı düğmeli rezil bir modeld.kimi muz bulamıyor kimi hermes takıyor.hayat çok garip

benim de bu levele atlamam lazim
sanami soylemistim bilmiyorum disarda hic bir sey yapmadan gelse yine degisir temizini giydiririm
yemekmi damladi hop değisirim
evet ağır işsizim

filmdelisi senin gibi bir ana olacagım galiba çocuklarım boyner network de ayagıma yapısacak anne bize de al diye size yok büyüyün dicemfmfmhölykg
Ben gidip marka hediyelerini kendime değiştiriyorum yahu
Ailem bg ya da gapten alıyor hep, gidip kendime alıyorum ama sonuncuda kızdılar, kaldı.
İçim acıdı bit kadar bebenin üzerine altın fiyatına (o zaman çeyrek o kadardı) sweet.

Büyük ikizim olabilir misin??? Ahshdhdjdjd

benim de bu levele atlamam lazim
sanami soylemistim bilmiyorum disarda hic bir sey yapmadan gelse yine degisir temizini giydiririm
yemekmi damladi hop değisirim
evet ağır işsizim
Evet bana demiştin, tek çocuk işsizliği o.
İlk çocuğu 1 sene tattığım için biliyorum.
İlkinde gündüz akşam ayrı yıkama var, çok çocukta ‘daha saçı kokmuyor neyse dursun’ var

biz hiç olmazsa 6 7 yıl giyeriz büyümediğimiz için.en son kıza tanesi 10 tlden 2 tane çakma nike eşofman altı aldım.yolda görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…