- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.721
Cocugun icin kötü yapıyorsun bence ileride prenses sendromu yasayabilir girdiği ortamlarda bence bu cok sakıncalıbenim de bu levele atlamam lazim
sanami soylemistim bilmiyorum disarda hic bir sey yapmadan gelse yine degisir temizini giydiririm
yemekmi damladi hop değisirim
evet ağır işsizim
vay anamBen gidip marka hediyelerini kendime değiştiriyorum yahu
Ailem bg ya da gapten alıyor hep, gidip kendime alıyorum ama sonuncuda kızdılar, kaldı.
İçim acıdı bit kadar bebenin üzerine altın fiyatına (o zaman çeyrek o kadardı) sweet.
Ahshs el lezzeti diye bişey var makineden geçmez o hemDedim ya geçen konusu geçti, 2,5 tu 8 olmuş diye.
Sadece çırpıcılar 6, tüm set dahiller 8 10.
Pastane açmadığımıza göre elimize kuvvet
Tek çocukken yaptım bacım ben de o hatayı, en çok crocs koydu.Büyük ikizim olabilir misin??? Ahshdhdjdjd
yok ya ne prensesi evde bir birimizi yiyoruz o bebeden prenses cikmazCocugun icin kötü yapıyorsun bence ileride prenses sendromu yasayabilir girdiği ortamlarda bence bu cok sakıncalı
işte senin gibi kadınlar sayesinde bend e kıza ucuz marka giydirebiliyorum film sağolun varolunnnn.kıza 100 tl ye aldım crocs botu etiketli.kızına almış aynen senin gibi giyemeden ayağı büyümüşşşşş.3 de bir fiyatınaaaa kaptımmm.çok seviyorummm çokkk çocuğuna 8 10 mont bot kıyafet alanlarııııTek çocukken yaptım bacım ben de o hatayı, en çok crocs koydu.
Ben oğlana aldım, gittim tatile giydi.
2 ay sonra bir daha gideceğiz, giyemedi, o gün akıllandım.
Sahip olduklarının yarısı etiketli durdu, 8 montu falan varmış 1 yaşında bebenin, israf yahu.
Gerçi hep dağıttım, başkalarına faydası oldu ama akıllandım, gider güzelce yemek yeriz, oyun alanına gömeriz ama asla üst başa vermem.
Temiz olsun, hijyenik olmasa da olur. Hijyenik olamaz ki cocuk ne mümkün. Ben de yikiyorum günaşırı. Sonra 2 makina camasir al sana. Suyu israf etmem ama verdigim.paraya da acimam. Yasasin temizlik. Ağaç yaşken egilir, alıştığı gibi gider.yok ya ne prensesi evde bir birimizi yiyoruz o bebeden prenses cikmaz
ben sadece duzenli temiz cocuk seviyorum.
bebekken de oyleydi her gun yikardim ekşi ekşi kusmuk kokan bebek sevmezdim saolsun kusmadi da hic.
sadece duzenli ve temiz bir gorunumu olsun istiyorum ama o bebe saclarini haftada bir taratiyo iyimi
İşte yukarılarda da söyledim, israfa karsıyım genel anlamda. Ben tam dolmadan camasır mak bile acmam su-elektrik israfı olmasın diyeTek çocukken yaptım bacım ben de o hatayı, en çok crocs koydu.
Ben oğlana aldım, gittim tatile giydi.
2 ay sonra bir daha gideceğiz, giyemedi, o gün akıllandım.
Sahip olduklarının yarısı etiketli durdu, 8 montu falan varmış 1 yaşında bebenin, israf yahu.
Gerçi hep dağıttım, başkalarına faydası oldu ama akıllandım, gider güzelce yemek yeriz, oyun alanına gömeriz ama asla üst başa vermem.
ölücü gibi yazmışsın yaişte senin gibi kadınlar sayesinde bend e kıza ucuz marka giydirebiliyorum film sağolun varolunnnn.kıza 100 tl ye aldım crocs botu etiketli.kızına almış aynen senin gibi giyemeden ayağı büyümüşşşşş.3 de bir fiyatınaaaa kaptımmm.çok seviyorummm çokkk çocuğuna 8 10 mont bot kıyafet alanlarıııı
Ay etiketli bile olsa ikinci el sitesinden crocs almaktansa lcwdan ayak öldürten ayakkabı alırım skfmfmffkfk beşik oyuncak falan alınır ama benceölücü gibi yazmışsın yabiz kapitalizmin kölelerı olmaya devam
Denizcim, geçenlerde bir video izledim, bulursam paylaşırım.yok ya ne prensesi evde bir birimizi yiyoruz o bebeden prenses cikmaz
ben sadece duzenli temiz cocuk seviyorum.
bebekken de oyleydi her gun yikardim ekşi ekşi kusmuk kokan bebek sevmezdim saolsun kusmadi da hic.
sadece duzenli ve temiz bir gorunumu olsun istiyorum ama o bebe saclarini haftada bir taratiyo iyimi
hah iste amacim temiz olsun, duzenli giyinsin yamalida olabilir ama temiz olsun hem kendisi, hem kiyafetleri.Temiz olsun, hijyenik olmasa da olur. Hijyenik olamaz ki cocuk ne mümkün. Ben de yikiyorum günaşırı. Sonra 2 makina camasir al sana. Suyu israf etmem ama verdigim.paraya da acimam. Yasasin temizlik. Ağaç yaşken egilir, alıştığı gibi gider.
beşik 2.el alinmaz.Ay etiketli bile olsa ikinci el sitesinden crocs almaktansa lcwdan ayak öldürten ayakkabı alırım skfmfmffkfk beşik oyuncak falan alınır ama bence
Hayır sürekli yattığı beşik değil yatak değil yani, ana yanı beşiği 2 3 ay kullanılanbeşik 2.el alinmaz.
o besiklerin yataklarin basina ne isler geliyor kusmuklar, çisler kakalar vs. yatağini degisirsen sadece mobilyasi olabilir.
yapamiyorumDenizcim, geçenlerde bir video izledim, bulursam paylaşırım.
Sabit fikirliyimdir ama kendi hayatımda.
Bu konuda ise birçok ebeveyne bunu dayatmaya çalışıyorum çünkü çok yanlış.
Çocuklar hiçbir zaman giydiklerini, yediklerini, gördüklerini hatırlamazlar.
Anları unutulmaz kılan hislerdir, sen ona altın elbise alsan hiçbir şey ifade etmediği gibi doyumsuzluğa sürüklersin ama aksine sokakta kuşlara simiti atarak yemenin özel bir an olduğunu dikte ederek yaparsan, çocuk onun alınabilecek en pahalı ve değerli şey olduğunu düşünür.
Rakamlar, kalite, zıtlıklar bizlere var.
Onlara göre sadece duygular.
yaa çok güzelmiş
Ama hepimiz öyleydik, ben de ablamın kıyafetleriyle büyüdüm belli yaşa kadar.yapamiyorum
bazi konularda kendime mani olamiyorum.
belki de kendimde ne olmasini istediysem deniz onun eksigini yasamasin istiyorum.
ben cocukluk resimlerime bakiyorum ustumde hep abimin kiyafetleri mavi
ne zaman biraz buyumusum kendim secmeye baslamisim kiza benzemisim
eksik kapatiyorum sanki
içimi ferahlatiyorum işte,Ama hepimiz öyleydik, ben de ablamın kıyafetleriyle büyüdüm belli yaşa kadar.
Bak videoyu izle, ne demek istediğimi anlayacaksın aslında.
Bu yaptıklarımız bizim içimizi ferahlatan şeyler sadece, onların hayatındaki mutluluk kaynakları bambaşka.
aynen tam deyimiyle ölücü oldum.ürünleri tespit ediyorum.sonra kedi gibi takibe alıyorum aradan 1 2 ay geçip te satamayınca acayip fiyat kırıyorlar.ben de hopppp alıyorummmm.fakiriz yahuuu.başka türlü nasıl güzel giyinelim?boşanan bir üyenin nikahta takılan tamturu bile benim parmağımda şu an.çokkkk ucuza aldımmmölücü gibi yazmışsın yabiz kapitalizmin kölelerı olmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?