- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.741
crocs etiketli sıfır ama.2. el ürün değerli takı dışında aslaa almammAy etiketli bile olsa ikinci el sitesinden crocs almaktansa lcwdan ayak öldürten ayakkabı alırım skfmfmffkfk beşik oyuncak falan alınır ama bence
ben alamazdim boşanan kisinin esyasini heralde, ayni seyi icralik ev araba tarzi seylere de yapamam.aynen tam deyimiyle ölücü oldum.ürünleri tespit ediyorum.sonra kedi gibi takibe alıyorum aradan 1 2 ay geçip te satamayınca acayip fiyat kırıyorlar.ben de hopppp alıyorummmm.fakiriz yahuuu.başka türlü nasıl güzel giyinelim?boşanan bir üyenin nikahta takılan tamturu bile benim parmağımda şu an.çokkkk ucuza aldımmmkocadan kurtulunca yüzükten de kurtulmak istemiş kadınn.ölücü geldiii hanımmmmmmm
icralık ben de almam.ama takı alırım kuyumcuyu zengin edeceğine beni mutlu etsin diyeben alamazdim boşanan kisinin esyasini heralde, ayni seyi icralik ev araba tarzi seylere de yapamam.
Elbet yaptın, farkında olmasan da yapıyorsun.içimi ferahlatiyorum işte,
bakinca ben mutlu oluyorum.
videoyu izleyince aklima denizin nataveganin onunden her gectigimizde aa oyun alani diye gosterince, cokmu sevdin sen orayi unutmadin diye sorunca cok sevdigim yerleri hatirliyorum demesiyle ayni seyi animsatti bana.
ayni seyi lozan parki icinde yapiyo.
onada sorsalar buralari anlatirdi eminim en azindan guzel anilar biriktirecegi seylerde yapmisiz
İcra deme ya, çok asabım bozuk.ben alamazdim boşanan kisinin esyasini heralde, ayni seyi icralik ev araba tarzi seylere de yapamam.
onun icin simdi bisey cikmis bulursam atayim sana yengem almisti, baya rahat etti onla.Hayır sürekli yattığı beşik değil yatak değil yani, ana yanı beşiği 2 3 ay kullanılan
ne olmuş?İcra deme ya, çok asabım bozuk.
Gencecik bir insanı katlettiler, ilk değil ve son da olmayacak.
neyapsamkişimdi hamile mi?onun icin simdi bisey cikmis bulursam atayim sana yengem almisti, baya rahat etti onla.
29 yaşında icraya giden avukatı çekip vurup öldürdü köpeğin biri, dün.ne olmuş?
92 yaşındaki nineye tecavüzü okuduktan sonra artık hiç bir şeye şaşmamm29 yaşında icraya giden avukatı çekip vurup öldürdü köpeğin biri, dün.
Okumadınız mı?
ben haber okumuyorum pek psikolojim kaldirmiyo artik29 yaşında icraya giden avukatı çekip vurup öldürdü köpeğin biri, dün.
Okumadınız mı?
Yorumları bir görsen, cahillik akıyor herkeste.ben haber okumuyorum pek psikolojim kaldirmiyo artik
avukatin ne sucu varmış?
odeseymiş borcunu, oldu insanlik hali odeyemedin ama avukatin bunda sucu ne yani.
şimdi bu neyapsamkişimdi hamileyse aramızda para toplayıp hediye alalım bunu güzelmişş
Hayırdır kime lazım babynes?
yok değil planlara, esyayi nasil yaparimlara baslamis yakinda ben cocuk istiyorum yeaa moduna girerneyapsamkişimdi hamile mi?
kimseye lazim degil yaHayırdır kime lazım babynes?
Bunlar yerine reflü yatağı daha iyi, daha sağlıklı.
inanmammm.kesin ikizdir bebekler saklamayınnnnnkimseye lazim degil yaanne yani besik almayi dusunuyormus ilerde de bunlar cikti simdi diye yolluyordum
Ha anladımkimseye lazim degil yaanne yani besik almayi dusunuyormus ilerde de bunlar cikti simdi diye yolluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?