- 8 Mart 2015
- 25.154
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.410
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.761
dayimda yillar once bir gece kulubune sanirim mali kontrol icin gidip cezami yazmis oyle bir sey olmus, bir kac gun sonra dayimi tenhada sıkıştirip boynuna zincir falan dolayip dövup öldü diye birakmislarYorumları bir görsen, cahillik akıyor herkeste.
Zaten artık öyle eşya kaldırma falan yok, üründen 2 tane yoksa alamıyorsun, arabulucu olarak o an için taksitlendirmeye gidiyorsun bir nevi.
1 senelik avukattı adam ya, gencecik yitip gitti.
Ablama zamanında bıçakla saldırdılar mesela, yasa yok ki arkadaş!
iyi geceler.Benim bebenin ateşi 38 e düşmüşken uyuyayım biraz, 2 saate pik yapar yine.
İyi geceler hepinize
kendi kendine sallanan beşik gibi birseyler var ya mucize resmen ya hele cocuk kolikseHa anladım
Anne yanı beşik çok mantıklı bir ürün ama, ben aşırı memnundum ki yatağıma sıfırlayamama rağmen.
iyi geceler filmBenim bebenin ateşi 38 e düşmüşken uyuyayım biraz, 2 saate pik yapar yine.
İyi geceler hepinize
iyi gecelerIyi geceler..
Hehehe ben de böyle büyüm büyük konuştum. Bit kadar çocuk adidas mı alınır diye de o iş öyle değilmişHeh mesela 9 yasındaki cocuguma pahalı marka mont almam, büyü de alırız der gecerim sjdkfkfk.
Ayy ben gap hoodie hastasıyım her yaşa aldım giydirdim giydiriyorumBen gidip marka hediyelerini kendime değiştiriyorum yahu
Ailem bg ya da gapten alıyor hep, gidip kendime alıyorum ama sonuncuda kızdılar, kaldı.
İçim acıdı bit kadar bebenin üzerine altın fiyatına (o zaman çeyrek o kadardı) sweet.
GünaydınGünaydın
Evet bugün de iş varErkenci hanımlar günaydınnasılsınız Khomyuk sen işe galiba zorunlu sende erkencisin Audrey Hepburn senin cocuklar sanırım
Eşimin mesaisi erken başlıyor cocuklar uyanmadan kahvalti yapalim derken ortanca kalktı geldiErkenci hanımlar günaydınnasılsınız Khomyuk sen işe galiba zorunlu sende erkencisin Audrey Hepburn senin cocuklar sanırım
Mesleginden soğuma oldu mu bu pandemi de KhomyukEvet bugün de iş var
Tatlı kaçamaklar en sevdiğimdenEşimin mesaisi erken başlıyor cocuklar uyanmadan kahvalti yapalim derken ortanca kalktı geldisırnaşıyor kedi gibi
nasil oldular film ?Benim bebenin ateşi 38 e düşmüşken uyuyayım biraz, 2 saate pik yapar yine.
İyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?